Nerdesin kayıp oldun ilhan kaç gündür site de yoksun. İmrozdan rahmetli Yakup emicenin oğluları Mehmet(Muhammet) ile Şüayıp aynı senin gibi yaptiler Bir siteye girip kayıp oldular. Sende öyle yapma,
İnternete nerden giriyonsun sadece resmi daire dense zor olabilir. Ben masai günleri daireden mesai dışı evden devamlı giriyorum. Bayağı bu işle ilgileniyorum. Zaten şurda en fazla 10 kişiyız bu on kişi olmasa site kapanır gibi bir şey.
Ankada benim rahmetli babamın amça oğlulları var. Gerçi onlar Elmadağ Kuşçuali köyünde. Bunlar 4 erkektır. Biri rahmetli oldu rahmetlinin oğlu Selim Köseoğlu Ankara merkezde bir bakanlıkta bahçıvandır. İkisi Elmadağ da en büyükleri köyde oturur. Ben bunlar ile irtibat halindeyim. Ankara olan Selim kardeşim değil kardeşimin adıda Selimdır. Onun bu site de adı ve resmi var. telefonu Ankaradaki Selim 05332385213 İrtibata geç anlat yakınlığımızı onlar seni bulur.
sen köyü tanımıyorsun fakat bu siteye resim ekledim yeni 09.12.2007 tarihli o gün köydeydim babana selam söyle deki köydeki evin tuvaletı yıkıldı. Bir şe et babana bu resmi göster. Belki gözleri dolar ağlar ama olsun.
Ben kurban bayrımında yine gideceğim yine resim çeker size gönderirim.
baban bunları görebiliyormu. selamlar
Bu da evinizin önden görünüşü bu hizmeti kimse yapmaz ekraba arkasındaki ev bizin eski evdir.
Şimdiden bayramınız kutlu olsun. Babana çok selam hürmetlerimi ilet.