Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
M.İbrahim Özen,
Uzun zaman kayıplardaydın.Nerelerdesin,ne yapıyorsun?
Siteye girdiğini gördüm.Ama dilerdim ki sayfama yazasın,omadı...Bari ben sayfasına yazayım ve hal hatırını sorayım dedim.Babanı ararım o beni aramaz.Sen beni aramazsın.Yanı benim sevgim karşılıksız mı?
........Muzaffer Altuncu amice Muhammet şu an askerde, diyarbakır'da vatani görevini yapıyor...Bu yüzden de siteye giremiyor uzun zamandır......Bilginiz olsun............
ASKERE GİTTİN GALİBA.ALLAH A EMANET KARDAŞ .SELAMUN BASUM USTİNE.ARADA ARARSAN DAHA DA SEVİNİRİZ HANİ. NEYSE KENDİNE İYİ BAK ORALAR SAGLAM YER DEGİL.AKILLI OLLL.
gönderen Ahmet Hamdi Kama » Cum Kas 16, 2007 7:59 pm
sevgili yiyenim sevgi ve muhabbetlerimle selamliyorum.zaman az kaldı deyip moralvermek ısterim ama asker de bir saattın ne anlama geldiğini biliyorum .ama soğlık selamet olsun geçmeyen hiç bir gün yoktur.alah kavuşturur.eh artık gelınce muhendis degilde ahci olararak ticarede atılacaz haberın ola işin inceliklerini kabi ver
selamlar yureğimin parcası
Merhaba M.İbrahim;
Sayfama misafir olup hal hatır sorduğun için teşekkür ederim.. Sizler benim hayat kaynağımsınız,,,,Aman beni unutmayın..Hayat damarlarım sizin arayıp sormanızla hayat bulacaktır....
mumi ola yedin askerliği,olum orada savaş çıktı çıkacak sen hala yemekhanedesin. yok onu da geçtik her akşam nettesin bu nasıl askerlik?? sonra gelince eminim anlatacak çok hikayen vardır ola daha silahlı resmini görmedik......ama sende varır yine çatışma hikayeleri ...gelince anlatırsın........haaaaa pazartesi neti alıyom eve akşamları görüşürüz terhise kadar heheheheheheh.......blumiye sevgiyle..
servgili yiyenim nasılsın niye benimle maç ya pmaktan vaz ge.tin
menejer sıkıntınmı ...her neyse ben sana kıyamam....maç olmasa id man olur illaki bir karşılaşma y6a pmamiz gerekli .....selamatle kal
Sevgili oğlum bu günler pek bilgisayarla ilgilenemiyorum Buara nasıl olduysa sitene uğradım Ufukta hayırlısıyla teskere gözükmekte
İnşallah görüşmek ümidiyle hayırlı teskereler Selam sevgi ve dualarımla
Bitam teşekkür ederim güzel sözlerin için.Biraz baskın yaptık siteye merak etme annemden sonra kömürüde üye yapacam.
Bizde seni çok özledik bi gelsen bu özlem bitse hadi seni öpüyoruz.Bebim askerim.Mübarek kurban bayramın kutlu olsun.