ORBAY ÖZASLAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Osman Ayan » Cum Kas 16, 2007 9:37 am

yiyenim aramıza hoş geldin.herkese selam söyle
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Orbay Özaslan » Pzt Kas 19, 2007 12:13 pm

hoşbulduk dayı,görüşmek üzere.aleyküm selam.benden de selam olsun
Orbay Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 19, 2007 12:49 pm

:arrow: Merhaba Orbay,

Uzun zamandır seni sitede göremiyordum,nerelerdesin,ne yapıyorsun ? Osman'a dayı diye hitap ettiğine göre seni daha yakından tanımak isterim,,,

Sana bir şey hatırlatmak istiyorum:
Sitenin bazı kuralları var,onlara uyulursa işler daha güzel olur..Mesela senin sayfana yazana cevabı o kişinin sayfasına girerek yazarsan daha mantıklı olur,değil mi ?..Çünkü o senin sayfanı takip edemez ki..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

sn özaslan family

Mesajgönderen Mehmet Turan Sahin » Cmt Şub 16, 2008 8:36 pm

orbaycım sitede aktif degilim.kusura bakma dostum.msjın belki de bi kac sene gecikti :)şimdi gördüm.öpüldün meslektas.okul bitmedi sanırım senin?siz öğrencilere acıyorum biliyomusun :):)
Mehmet Turan Sahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 07, 2008 2:41 pm

Orbay Merhabalar:
Sen ve ağabeyin Mustafa Demire bugün ulaşabildim oda ağabeyinin yazılarını bazı bölümlerde okudum sayfasına zor ulaşdım onunla senide onun kardeşi olduğunuzu sayfasına girerek öğrenmişim ve hemen ikinizede mesaj yazmayı hiç ihmal edermiyim anında ikinizide muhabbet kapılarımı açıyorum şayet kabul ederseniz,bir şey hoşuma gitmiş oda ikinizi karıştırmama neden oldu bayağı kafam karışmış idi ama netlik kazanmış oda şu ikinizde Ankara üniversitesinde okuyorsunuz sonradan bölümler farklı olduğunu gördüm o zaman mevzu anlaşılmış oldu,benim sayfamda açık kimliğim yazılmış ama yinede tanıyamazsanız ilerde daha iyi tanışırız inşallah,size sağlikli,sıhhatlı,başarılı uzun bir ömür diliyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir