Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Bugün tek kelimeyle harika bir hava var çerkezköyde.günlük gülistanlık ortalık.güneş ışıl ışıl parlıyor, çok tatlı bir rüzgar var,hiç serin değil. dün büronun kapısını açamıyorduk bugün de kapatmıyoruz Kurban olduğum Allah hergün ayrı bir güzellik veriyor bize.Anlayabilene...
Herkesin neşeli bir Cumartesi günü geçirmesini diliyorum..
Dün akşam fena sayılmayacak bir Cuma Paragafı yaşadık... Katkıda bulunanlara sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.. Evinde PC si olanları haftaya paragafa bekliyorum...
Evet Muzaffer amcacım süper oldu millilerimiz bir kez daha sevindirdi bizleri.Tekirdağda da güzel bir hava vardı dünkü yağmurdan sonra nihayet güneşi görebildik bugün.
Herkese İyi Pazar Günü Diliyorum,
Dün burada bahar havası vardı ama bugün hava soğuk gibi ama tabi hava güzel...Benim için fark etmiyor..Çünkü Cuma günü hariç bütün günler hep evin içinde geçiyor...
Selam ve sevgilerimi dört bir yana gönderiyorum...
Arkadaslar
Milyonlara askin uyesi olan facebook a uye olup
Orada actigim Sahinkayalilar Dernegine uye olup dunya ya acilalim ne dersiniz....
Gerci bizler dunya yi feth ettik ama yine de tanimayanlar olabilir...