AYŞE(SEVGİ) SELÇUK UZUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Eki 22, 2007 7:01 pm

aramıza hoşgeldin
katılımının daim olması dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 24, 2007 9:55 am

:arrow: Merhaba Ayşe,
Şimdi oldu....Rahmetli Cevat abi ve hanımı ile beraber hacca gittik,doğru... Demekki anan baban da Trabzondan geldiler orada görüştük,,,,doğrudur...

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Eki 24, 2007 7:57 pm

Eğer yanlış tanımadıysam beş yıl ilkokulda aynı sınıfı paylaştık. Özlemle beklediğim sınıf arkadaşlarımdan siteye ilk katılan oldun. Eski br dostu görmüş gibi oldum. Katılımının devamını dilerim. Eşin ve Allah bağışlasın çocuklarınla mutlu günler dilerim. Siteye hoş geldin.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Eki 31, 2007 12:22 am

"hanım", "bey" gibi resmiyetleri kaldırırsak hitap edecek çok kelime buluruz Sevgi, ismini bilmesek bile. Eşine, adamuna, kocana gibi. E hade herifune selamlar :D , heralda kızmazsın bunada. tekrar herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nuray Kama » Çrş Eki 31, 2007 9:31 pm

Teşekkür ederim Ayşeciğim kamali doğumlu olduğunu okudum bilmem karşılaştıkmı hiç karşılaşmak dileğiyle çocuklarını ve seni öperim selamlar
Nuray Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Kas 03, 2007 3:11 pm

merhabalar, yanilmiyorsam sen gülcan ablanin görümcesi, esra-fatma ve ezginin halasi vede adnan agabeyin kizkardesisin... yaniliyorsam beni düzeltirsin...cünkü besikdüzünde bir halalari oldugunu biliyorum, ama isim olarak seni tanimiyordum.. benim adim naciye bilmem adimi hic onlarda isittinmi, yengen ve kizlarla cok yakin bir iliskim var onlari cok seven ve deger veren birisiyim... adnan abiyide cok severim sagolsunlar bana herzaman iclerinden biriymisim gibi davranirlar.. yayladada cok kalmisimdir onlarda onlarla izindeyken vakit gecirmeyi cok seviyorum; onlarida tabiki..

aramiza hosgeldin, sürekliligin daim olsun ve hayirli güzel günler diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

sealm

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr Kas 04, 2007 10:21 am

selam sevgi hoş geldın nasılsın
Ahmet Hamdi Kama

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Kas 04, 2007 8:44 pm

IYI AKSAMLAR AYSE ABLA....

TAHMINIMDE YANILMADIGIMA COK MEMNUN OLDUM... SENINLE TANISTIGIMA DA AYRICA SEVINDIM; GERCI TANISMAMIZ GEC OLDU AMA TEMIZ OLDU...EVET MEMLEKETE HER YAZ GELIYORUM; SIMDIYE KADAR GELMEMEZLIK HIC YAPMADIM...GELMEDEN DE DURAMAM ORADA DESARZ OLUP ORADA ENERJIMI TOPLUYORUM... INSALLAH SEVIMLI CADILARIN HALALARINI BIZZAT GÖRMEK VE TANIMAK NASIP OLUR... BESIKDÜZÜNÜ KÖLNDEN YÜREK DOLUSU SELAM VE SEVGILER...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

...

Mesajgönderen Fatma Selcuk » Cum Kas 09, 2007 12:23 am

HALACIMMM...çok uzun zamandır siteye girme fırsatım olmadığından üyeliğini yeni gördüm.gece gece adını görünce suratımın orta yerine oturan gülüşü tahmin edersin her halde... :D babaanneme Ünal abime çok selam söyle.Ayçamı çok çok öp,Ardacımla tanışmak daha nasip olmadı ama zaten ben senin yavrucuklarınla emeklemeye yakın tanışabiliyorum ancak... :D ama onu da çok çok öpüyorum.gurbet elde okuyunca iki görüşme arasına epey zaman giriyor.birinde emekleyen bebek diğer görüşmede bana doğru koşarken karşılayabiliyor beni... :D ama olsun geniş ailemdeki genç nüfusla beraber ilk öğrencilerimi seçmiş oluyorum. :D hepinizi çok öpüyorum.en yakın zamanda görüşmek üzere!
Fatma Selcuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

...

Mesajgönderen Fatma Selcuk » Pzt Kas 12, 2007 11:55 pm

HALACIM...valla yazdıklarını okuyunca hem gözlerim dolu dolu oldu hem de çok güldüm,AYÇA'ya! :D
Ayça bir süre zorlanacak okulda,bunu yadırgamamak lazım,sonuçta sınıftaki tüm faaliyetler 5-6 yaşa yönelik.Duyanlar ne fark var diyo ha 5 yaşında ha 4 ama aslında öyle değil.Ama Ayça senin gibi bilinçli bir annesi olduğu için çok şanslı.İlk başlarda boya kalemlerini tutmada zorlanır,küçük kasları tam gelişmediği için,ya da yaşının getirmesiyle dikkat süresi daha kısadır ama bunlar sorun değil.O yeter ki okula istekli gitsin.Biraz bilimsel konuştum farkındayım ama öğretmenlik içgüdüsü ne yaparsın! :D Bu yıl ben de öğretmenlik yaptığım için artık gördüğüm her çocuğa öğretmen-öğrenci gözüyle yaklaşıyorum,elimde değil... :) ALLAH'ın izniyle şu okulu alnımın akıyla bitirip kendi öğrencilerim oldu mu her şey çok daha güzel olacak...Sabırsızlanmaya başladım artık...Çünkü bir önceki hafta öğrettiğin bir şarkıyı ertesi hafta öğrencilerinin senin gözlerinin içine bakarak o şarkıyı tekrar söylemesi harika bir duygu.Ayça gibi dünya tatlısı öğrencilerim olsa daha ne isterim,di mi ama? :D
Neyse şimdilik bu kadar yeter :)daha sonra tekrar görüşmek üzere!öpüldünüz bayaaan!... :wink:
Fatma Selcuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Kas 14, 2007 2:12 pm

teşekkür ederim Sevgi, hiç çerçevelerle uğraşamam, ama en azından sakladığım yeri de bilmem lazım aslında, her çıkış tarihi sorulduğunda okulu ararım, artık yüzüm de kalmadı sormaya, herkese selam, görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr Kas 18, 2007 7:52 pm

sevgi kardeşim nasılsın inşallah yazın geçer ken ugrarız haylı zaman oldu görüşmeyeli ihsan abiler le seni konüştük eniş beye ve yiyenlerimize selamlar kib
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

...

Mesajgönderen Fatma Selcuk » Prş Kas 22, 2007 12:18 am

halamcım merhaba,
hemen sorularına cevap vereyim:bayramdan 3-5 gün önce gelmeyi planlıyorum.18 saatlik otobüs yolculuğunu bünyem kaldırmadığı için,öğrenci bütçesine uygun uçak bileti bulabilirsem uçakla gelcem ama zor görünüyor...bir sorun çıkmazsa bayramdan önce Trabzondayım yani.
okul,dersler gayet iyi şimdilik,1 hafta sonra vizeler başlıyor,onlara hazırlanıyorum,bir yandan da staja devam ediyorum.koşturup duruyorum anlayacağın.
ben de babaannemi çok çok öpüyorum,iyi bakın kendinize...
görüşmek UMUDuyla...
Fatma Selcuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

abla teşekkür ederim.

Mesajgönderen Fatih Kama » Pzr Kas 25, 2007 11:17 am

teşekkür ederim abla.dogrudur ordudayız.iş güç uğraşıyoruz.elif eyidur. usakta maşallahluk.kendıne iyi bak göruşmek uzere
Fatih Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 26, 2007 1:54 pm

:arrow: Merhaba Ayşe,

Benim için manevi değeri çok büyük olan Öğretmenler gününde beni hatırlayıp yazdığın için çok teşekkür ederim..

Dilerim ömür boyu arayanların çok olsun..

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir