evlenirsem herhalde ailemden, dostlarımdanve ALLAH rızasını kazanacağım hiçbirşeyden vazgeçmem . bazı arkadaşlar bol keseden atıyor huylarını değiştirmezlermiş eğer eşini seviyorsan ve aile içinde mutlu yaşamak istiyorsan bazı huylarından ALLAHrızası için vaz geçmelisin herkes kendi çaldığı telden giderse o evlilik yürümez sonuçta yine siz mutsuz olursunuz .tekçe evlilikte deyil arkadaşlarınızın arasında iş ortamında herkes kendi alışkanlıklarından taviz verse ortada sorun kalmayacak huyunu değiştirebilmek bir üstünlüktür.
aynen birsencim dvd izlemekten ben de vazgeçmedim ve kitap okumaktan. ama bazen öyle bir yoruluyorum ki, hem iş hem ev işleri aklımda ne dvd ne kitap oluyor, hemen uyumak istiyorum ekii seni de görücez
evlenincesi yoq ben evlenmiyecem ne o olm gezmemden tozmamdan bi kastın mı war ugur yaylada gezdigim toztugum günleri sen herkezten iyi biliorsun...senle evlenicek kıza yanarım icki,kumar,iddia,karı kız,sigara,cigara,esrar,coco,extasy hersey war sende saka bi yana dört dörtlüksün ugurum..