"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ben Gölcükten yazarım okusun bütün dostlar,
Köylüsünü sevenler buraya yazar onlar,
Her zaman söylüyorum arasın beni canlar,
Sesleneyim onlara bu böyle olmayacak….
Yazile KARA yazdı:MAŞALLAH MİSAFİRLERİN HİÇ EKSİK OLMUYOR.
Yazi abala iyi aksamlar, simdiki misafirim daaaa Avustralyadan geldi dunyanin obur ucundan, abimlerde hosgeldine gelecek anlayacagunuz bir paragafda bizler burda yapacagiz varuk 20 kisi bakalim site bizi gecebilecekmi...
Çalıkoğlu merhaba paragafa hoş geldin,
Çok şükür bu akşam da bizlere selam verdin,
Gemiyi yatırarak sen neyi ima ettin,
Gemi hep ayaktadır yatırma olmayacak…
paragfacilar bu aksam paragafa agirligi duz yazi ilen verelimki katilim daha cogalsin, konuda eski paragaflar nasil yapilirdi, gencler ne gibi zorluklara katlanirdi paragafa gitmek icin bunlardan soz edelim, gecmisi bugune tasiyalim anilari olanlar anilarini anlatsin bence guzel bir paragaf olur...
merhabalar herkese iyi paragaflar dogrusöyluyorsun fatma abla paragafda düz yazıda olmalı konuşulmalı ben manı gayde soyleyemıyorum oyuzden cogu zaman izlemekle yetınıyorum sohbet aralarda karşılıklı atışmalar olursa bence dahada güzel olur
1981-82 dönemleri idi Muhammet makazanun Gürsel Aydinli Hasan Uysal bunlar ozaman çoban idiler.Sığr çobani.Nahırdan akşam sığırlar eve gelirken hangi evde kız var ise o evin ineklerinin kuyruğuna paragafa davet için yazı yazarlerdi.Akşam falan yerde paragaf var diye.
En son Mehmet Aydinli tarafından Cum Kas 09, 2007 7:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Geminin direğinde Türk bayrağı asılı,
Elbette Türkiyede bazı şeyler sancılı,
Bu ara her evde bak Türk bayrağı asılı,
Bu ülkede inşallah kaoslar olmayacak…
vallah yontem cok mantikli idi ineklerun kuyuruguna mesaj bu akasam burdayuk hemiiiiiiiiiii simdi okdar teknoloji var gencler bi paragaf yapmayi beceremeyur
14 NUMARA LAMBA CAMİ İLE PARAGAF YABANLAR BEYUK PARAGAFÇİ İDİLER.7 NUMARA LAMBA CAMİNUN ALTİNDA NE GÜZEL PARAGAFLAR YAPİLURDİ,KAMŞİ OYİNİ,YÜZÜK OYİNİ,HORON FALAN EY GİDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ GÜNLER