Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Değerli köylülerime iyi akşamlar dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Önümüzdeki Cuma akşamı kalabalık bir kadro ile paragafta buluşmaya ne dersiniz...
Bu sabah nobeti Bülent Altuncu saat 6.18 de günün acılışını yaparak kaptı. Yinede ben size hava durumundan bahs edeyim. Kapalı öğleye gitmeden yağar hahminim. Dün Nurullah Sula' nın bir sözü var "Şu Trabzon'dakiler her gün yağmurdan küflenecek " diye Trabzon yine iyi Rize deyim küflenmek iyi çürümek üzereyiz.
Gunesli bir Fransadan herkese merhaba, acilislarida sanki rekabet var ne guzel allah bozmasun haboyle rekabetler oldukca sayfada guzellesiyor, insallah cuma aksami dediginiz gibi rekorda kirariz...
Herkese hayırlı geceler,
Nöbette olanlara Allah kolaylık versin....Biz evimizde yatarken onlar nöbette oluyorlar...Kolay bir şey değil...Ama hayat bu devam edecek...
Yarın belki hayırlı günler diyemem,
Çünkü izin günümdür..İzmitte bir dostumun ziyaretine gideceğim inşallah.. İznimi hayırlı bir şekilde değerlendirmek istiyorum...
-Onun için yarın akşamki "Paragaf" ta buluşmak üzere diyorum,,,
Muzaffer Amca dedinde aklıma geldi. Bugun birsüre oturup düşündüm dışarda. Üşüdüm rüzgar esti ama genede girmedim içeri. Havalar soguk olunca hep sınırda, tehlikeli bölgelerde canını tehlikeye atma pahasına nöbet tutan kardeşlerimi düşünürüm. Biraz üşüyüp kendimce onlar gibi hissetmek istedim kendimi. Ne kadar zor, ne kadar saygı duyulacak bir duruştur onların ki... Ne bi kaç adım ötede dolu bir dolapları ne de yanı baslarında yanan bir sobaları var. Tek içlerini ısıtan hasret ki o da ısıtmaktansa yakar... Tenin donar için yanar. Sonra cıktım yukarı daha bi sarıldım yaptıgım işe. Cünkü onlar benim bu ülkeye birseyler katabilmem icin, hepimiz işlerimizi daha iyi daha güvende yapalım diye oradalar. Mehmetçik orada can vermeye çekinmiyorsa, biz daha başarılı olmalıyız. Daha cok calısmalıyız daha cok ileriye götürmeliyiz bu ülkeyi! Onlara borcumuzu ancak böyle öderiz su anda. Saygılarımla
Günaydin şur ahalisi biraz acele edeyorum Dr.Bülent geçmesin beni Gerci Numan Kama'nın 9 kasım tarihli yazısı var fakat o akşamdan kalmadır. Bu gün acılışı yapayım izine ayrılıyorum. 15-20 gün sabahları buralarda olmayabilirim.
Bugün yine Çamlıhemşinde yağmur aralıksız devam ediyor. Fırtına deresı oldu iki katı düşenen kurtulmasına imkan yok. Allah bizlere kolaylık versin. Bu yıl kış ağır gececeğine benziyor.
TÜM FORUM AHALİSİNE SAYGI SEVGİLERİMLE