Muzaffer amca bizim evin köy evlik bir hali yok biliyosun, beton bir ev, ayrıca fotoğrafınıda bu güne kadar çekmedim, dedemin eski evini diyosan onu koyabilirim ama
Evet Ev ve Cami,evin önünde 3 delikanli,işte buda bizim evimiz,1953 yılında ben [İrfan Altuncu ],1945 yılında ağabeyim [Mehmet Altuncu ],1950 yılında Muzaffer Abim yazdığı gibi bu evde Dünya ya gelmişiz.Tarihi bir hatıra, bu vesile ile Samiye ve Abime teşekkür ederim
İrfan bey siz şu resminizi değiştirin ben de sizi sanıyorum genç gür bıyıklı haşın bir erkek meğer resim 20 yıl öncesininmiş. Sizde bizim gibi yaş baş ağarmışta benim heberim yok. haksizmıyım abi?
Evet ortamızdaki ağabeyimiz soldaki ben, sağdaki Muzaffer Abim,yani anlayacağın Sn. Mahmut, boy sırasına geçsek yaş sırasına göre sıralanmış olurduk.Resime gelince fazla eski değil,7-8 yıl önceki resim kısa zamanda beyazlamışız,nazara gelmişiz.En kısa zamanda değiştiririz inşallah
Dileyen köylülerime ve hemşerilerime talep etmiş oldukları planlarda kaba olarak köyde ve çaykara boğazında ev yapabilirim.İlgilenenlerin 0 533 815 51 41 nolu telefondan irtibat kurmaları yeterlidir.