GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Kas 03, 2007 8:35 pm

aha bir kayip cikmis piyasaya hosgeldin Mehmet :) diger selam veren butun arkadaslar sizlerde hosgeldiniz..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Kas 03, 2007 10:35 pm

Merhaba hoşbulduk Fatma.Vallahi kayıp değildim :D Biraz sağlık kontrolerinden geçtik ailece, birazda yaylalara gezdik okadar :D .Zaten bu grev yüzünden bir ara internet sorunu yaşadık.Hepsi bu kadar :D :D
İnşaallah herkes iyidir.İnanın kısa bir süre ayrı kalmak bile çok uzun geliyor bize.Öyle alıştık ki.
En son Mehmet Aydinli tarafından Pzr Kas 04, 2007 9:33 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Kas 04, 2007 8:05 am

Günaydin Şur ahalisi, Çoğunuz yatıyorsunuz,ben yine sabah nöbetinde Moskova'dan Hasret Uygun ile beraber. Dün Tarbzon' da çok yağmur yağıyordu. Bu gün hava açtı çok güzel güneşli hava var. Fakat soğukta var. Dağlara kar yağdığı bu soğuktan anlaşılıyor. Kasım ayı normaldır.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 04, 2007 10:08 am

:arrow: Merhaba Sevgili Dostlar,
Sizlere Hayırlı Pazarlar diliyorum....Sanıyorum bugün çoğunluk evdedir... Belki yine nöbette olanlar vardır...Ama resmiyette çalışanlar,özel çalışanlar hepsi dinlenmede olmalı....Ama şu an herkes uykuda olabilir...

Maşallah Mahmut açılış yaptı bile....

Neyse Mehmet Aydınlıya kavuştuk,,,,İnsan bu kadar merakta bırakmaz dostlarını...Yanlış yapma Mehmet,,,,,,

Bu ara Dr.Bülent çok seyrek görünüyor ama sağolsun fırsat buldukça yazıyor....

Yeni yeni dostlar aramıza katılıyor.Bu sevindirici bir durum...Ama dilerim burada daim olmalarıdır...Ve dilerim bir zamanlar her gün burada yazanların yine yazmalarıdır...

Selam ve sevgilerimle...

Saat: 11.11
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Kas 04, 2007 10:34 am

Bu paragaf konusunda bir isteğim var. Eve internet alalı Cuma akşamları izliyorum. Bu paragafa katılmak için şiir yazma veya dörtlük kurma becerisi olanlar içindir. Benim gibi bu becerisi olmayanlar bu becerisi olanları izlemekle kalıyoruz. Paragafa katılamıyoruz. Bu durum bana paragaftan bir tat, haz almadığım için sıkıcı geliyor.
Benim için düz yazı şeklinde olsa hemen katılacağım. O anki konuya bir şeyler diyeceğim. Fakat şiir veya dörtlük kuramadığım için bir şey diyemiyorum. Kendi kendime sıkıntı yapıyorum. Ayrılmak istiyorum, ister istemez bilgisayarım başından ayrılıyorum. Bu arada iki ay içinde gördüğüm paragaflar da en uzunu düz yazı ile olandı. Şiir veya dörtlük kurabilen 5-6 kişiyi görüyorum sitede katılım 14-15 kişi oluyor. fakat yazanlar 5-6 kişi ile sınırlı.
Bu paragrafı iki çeşit yapsak biri şu an gibi şiirle diğeri düz yazı ile sohbeti çoğaltsak mümkün mü? Böyle bir şey olabilirmi? Yoksa diyeceksiniz biz bu şekilde katılımı sağlayamıyoruz. İkiye bölersek hiç adam bulamayız. Bu benim düşüncem katılırımsınız bilmem.
Paragaftaki konulara bakıyorum. Günlük televizyondan izlediğimiz konuları sitemizin şairleri dörtlüklerine döküyorlar. Bu konular önemsiz konular demek istemiyorum. Fakat bu şekilde devam ederse güncel konu hükümetten siyasetten iş çığırından çıkar. Zaten çoğu katılmamasızlıkta bundandır. O küsüp gidenler geri gelmemesinin nedeni budur.
Köyümüzün paragafında konu köy, yayla ve mezirelerden, eski anıları, şakalardan bahsetsek bence daha iyi olur. Nacı Altuncu’nun anamın günlüğü gibi konular. Bence bu konular daha akıcı olur daha fazla kişiyi buraya bağlar.
Düz yazı ile yapılan paragafta İhsan Şahin beyin Muzaffer ve Adnan hocama takılması şaka yapması beni oraya daha fazla çeker. İhsan bey ne yazacak Muzaffer Bey ne diyecek diye beklendi içine girerim, bir şeylerde ben yazarsam akıcı olur ilgi çeker diye düşünüyorum.
Yoksa şehitler konusu devamlı televizyonlarda. Zaten kanımız donuyor bu konuda fert olarak yapacağımız bir şey olmadığı gibi bizim sözümüzü veya diyeceğimizi kimse dinlemiyor. Bu ve bunun gibi konular başka sayfalarda yazılıyor orada görüşlerimizi yazabiliriz isteyen istediği zaman okusun. Paragafın konuları köyden köylüden olsun.
İki yıldır site de aktif durumdayım.420 masajım var bunun tahmini 320 tanesi köyden ve çıvarından resimdir. Çoğu tek mesajım da 10-15 resim var. Bunu ne için diyorum benim köylüm İstanbul’da, Gökçeada’da, Kırıkhan’da, Ankara’da, yurt dışında Türkiyenin herhangi bir yerinde (köy sitesinden) Şahinkaya com’da Mahmut’un veya bir başka köylümün Ülke’nin güncel konularında ne söylediğini merak etmiyor. Böyle bir beklentisi yok. Köyden bir haber köyden bir kare resim bekliyor. Köyün güncel konuları onun ilgisini çeker anılarını tazeledir, Nacı beyin anamın günlüğü, yaylanın arabaları gibi.
Bu da benim düşüncem bilmem katılır veya katılmazsınız.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Kas 04, 2007 6:48 pm

Ahali iyi aksamlar, bir pazarida geride birakmak uzereyiz,insallah herkesin keyifleri yerinde ve bol bol dinlenmissiniz..

Mahmut bey dusuncelerinize katiliyorum, ve ileriki haftalarda yeni bir uygulama dusunuyoruz, bir hafta atismali bir hafta sohbetli olmasini uygulamaya calisacagiz boylelikle herkesde soyleyecegi bir sozu olacak paragaf aksamlari.

Suan sitede bulunan herkes iyi aksmalar insallah iyisiniz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Kas 04, 2007 8:01 pm

SELAM SITE SAKINLERI;

HERKEZE HAYIRLI BIR PAZAR AKSAMI DILIYORUM... MASALLAH YINE SITE SENLIK ICERISINDE ALLAH DAIM ETSIN... FATMA ABLAM SENDE HERZAMANKI GIBI YERINI ALMISSIN.... :D
UMARIM HERKEZ GÜZEL VE DINLENDIRICI BIR HAFTA SONU GECIRMISTIR..FORUMDA KEYIFLI VAKITLER GECIRMEK DILEGIYLE...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Kas 04, 2007 8:05 pm

EKIIIIIIII YAAAAAAAA YERIM HAZIR HER ZAMAN GELDIMMIDE BIR DAHA GIDEMIYORUM HAA :D HOSGELDIN CANIM IYI OLMANA SEVINDIM BURALARDA OLMANADA SEVINDIMMMMM :) ADINI GORMEK MUTLU EDIYOR BENI...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Kas 04, 2007 8:21 pm

SAGOL ABLAM BENIM HOS SEFA BULDUM

... E KIIIIII SEN FORUMA FRAHLANDUN ZATEN... SENDEN ALA FRAHLANAN YOK BU FORUMA...

:arrow: EEEE MALUM TEMEL TASIMIZSIN SEN ; FATMA ÖZBILGI OLMAZSA OLMAZ ZATEN...

Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 04, 2007 9:52 pm

:arrow: Bugün sayfamız iyi,
Herkes burasını fark edebilse her gün "Paragaf" burada olur işte... Hem öyle kısıtlı değil,atışmalı değil,karışmalı değil.....

-Mahmut anlaşılan bu işte çok kararlı....Esas yerine yazdı,oradan sesim duyulmaz düşüncesi ile buraya da yazmış..Adam haklı,"Atışma olunca ben yazamıyorum,yazamayınca da zevk alamıyrom" diyor.... Esas Paragaf sayfasında "Paragafla ilgili duyuru" ya yazıp ona demişim ki;

Sevgili Mahmut,
Senin köy ve köylümüz konusundaki hassasiyetine katılmamak mümkün mü ? Zaten bizim burada bulunuş amacımız o değil mi ?

Paragaf konusuna gelince,dediğin gibi iki ayrı paragaf zaten olmaz,,,,
-Kimisi hafta sonunu zor bekliyor ki atma türkülerle biraz rahatlayacak,
-Kimisi düz yazı ile yazmak istiyor,hoş sohbet ve şakalaşma yapmak için,
-Kimisi karşısında gençlerin olmasını isiyor,
-Kimisi karma olsun istiyor,
-vs. vs.

Yani bir noktada buluşmanın zor olacağını sen de takdir edersin... O halde ne yapılmalı ? Her zaman söylüyoruz...Bu genç-ihtiyar,türkü-düz yazı demeden karma bir şekilde yapılmalı...Ki öyle oluyor zaten... Ha türkü yazanlar arada da düz yazı ile cevap yazmalı,ya da düz yazı ile yazanlara dörtlükle cevap vermeli....Düz yazı yazanlar da dörtlükleri okuyup onlara düz yazı ile cevap verebilir.... Ya da bir hafta düz yazı ile , bir hafta da atma türkü şeklinde yapılabilir... Tabi bu konu tartşılıp bir karara bağlanabilir..Ama mutlaka birlikte yapılmalı....

-O küsüp yazmayanlara gelince ,onların "Paragaf" tan kaynaklandığını sanmıyorum...Köy ve köylüsüne sevdalı olan zaten hiç bir şeye küsemez..

-Bu duygularla herkesi faal olmaya davet ediyorum,,

:arrow: Aynen sözlerimi tekrarlıyorum,
Ve herkese hayırlı geceler,diliyorum...................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Pzr Kas 04, 2007 10:02 pm

Herkese hayırlı akşamlar.İzirden seamlar.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzr Kas 04, 2007 10:46 pm

Herkese iyi geceler.Durumlar iyi hal ve gidişat pekiyi.Dileriz en kötü günlerimiz böyle olur.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Kas 05, 2007 9:51 am

Gunaydin ahali nasilsiniz??? Bugun sayfayada acilisi ben yabayim dedim :) suan adasimi sitede goruyorum canim benim hosgeldin, sana omur boyu mutluluklar dilerim, canim yuvanda sevgi , saygi, saglik, huzur hic bir zaman eksik olmasin...

Bugunde gene takilduk haburalara bakalim neeler yazacagiz neler yazilacak bekliyoruz :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Kas 05, 2007 10:26 am

-Aslında ben erken kalktım ama bu sayfaya geç uğradım, onun için Fatma Özbilgi ilk sırayı aldı.İyi de oldu,,,

-Fatma Hicran,tam gününde bizimle oldu;kendisine teşekkür eder, mutluluklar dilerim..

-Bu sayfa günlük "Paragaf" olabilir,,,,

-Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Pzt Kas 05, 2007 1:50 pm

Selam site sakinleri,nasılsınız?Site halkı beni unutmak üzere bi kendimi hatırlatayım dedim. :D Kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir