Fatma Hicran piyasaya çıkamadı ama ,
..............................Şükür resimleri geldi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
................İnşallah izni bitince kendisi de gelir.......
Ama eskisi gibi gelir diye ümit etmeyin !!!!!!!!
Resimler süper.Fatmacım çok güzel olmuş perensesler gibi maşallah.Paylaşımın için sağol ablacım.Bir kez daha ömür boyu mutluluklar diliyorum Allah'ım bu güzelliği bozmasın inşallah.
insallah bir ömür boyu mutlu ve mesut yasarsınız...resimlerde cok güzel ey gidi fatma abla senda ewlendin walla sıra bize gelio elimizi cabuk tutmalıyız:D:D:D
MASALLAH MASALLAH BIR GELIN BU KADARMI GÜZEL OLABILIR; GÖZLERIM KAMASTI DESEM YERIDIR...GELINLIK VE KINA ELBISESI FATMA HICRANA GERCEKTEN COK YAKISMIS; BIR PERI KADAR GÜZEL OLMUS.. TEBRIKLER COK GÜZEL BIR TABLO... HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ALLAH BIR YASTIKTA KOCATSIN SIZLERI...
canım benim biraz gecikmelide olsa gelebildim kusura bakma ama az kaldı kan çıkıcaktı bağlamacı barzaniden kal geldi yaff ama herşeye rağmen çok yakışmıştın.. bu arada resimlere baktımda esmer bi tane hatun wardı bayağı kesiştik ama ondan ötesine gidemedik onun remsi yokmu
canım arkadaşım ne güzel olmuştu o gün prensesler gibiydi yerim ben seni hamilelik yüzünden çok oynayamadım içimde uhde kaldı ((
ama olsun çok güzeldinnn öptüm senii