MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Eki 15, 2007 10:20 am

Merhaba Muzaffer amcacım. Öncelikle geçmiş bayramınızı tekrar kutluyorum. Günlük sohbet sayfasına yazdığım yazımı mutlaka okuyacaksınız.Kapımın önünden geçmişsinizde uğramamışsınız... diye düşünüp alınmayasınız diye sayfanızda yazmak istedim:)
Bursaya giderken Gölcükten geçtik tabii. ve inanın sizin kulaklarınızı çınlattık. dedik şimdi sora sora evini bulsak kapısını çalsak ne mutlu olur...
fakat biz gece yola çıktık ve gölcükten geçtiğimizde saat sabah 04:30 - 05:00 civarıydı. ama bursaya kiraz zamanı Allah nasip ederse tekrar gidicez. o zaman mutlaka uğrayacağız size.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Birsen Çelebi Sarı » Sal Eki 16, 2007 11:14 am

Muzaffer amca ne desen haklısın evlendik siteyi unuttuk sanma inan iş değişikliği yaptım ve çok yoğun hiç fırsatım olmuyor ama bahane etmemek lazım haklısın sen demiştin bana evlenen siteyi unutuyo ama inan ilk fırsatta daha aktif olucam iyi bak kendine saygılar...ellerinden öpüyorum..
Birsen Çelebi Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Cmt Eki 20, 2007 10:26 pm

yorumunuz için size teşekkür ediyorum.tarzım farklı biliyorum,ama paylaşmak istedim
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nuray Kama » Pzr Eki 21, 2007 9:56 pm

mesajınız için teşekkür ederim
Nuray Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Pzr Eki 28, 2007 5:26 pm

amca hoşgeldin uzun zamandır yoktun özlettin kendini fazla boşum olmuyo ondan yazmıyorum başka bişey yok diger meseleler uzun boşver
sen olmasan zaten kimse yok sitede ...

s.a amcacığım nasılsın iyisindir inş bu aralar görüşemiyoruz giremiyorum artık siteye malum yogunuz kusura bakma seni üzdügümüz için kendine ii bak görüşmek üzere..sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Eki 30, 2007 10:52 am

Teşekkürler sayın Abi sonunda Şevki işe girdi başarılı olur inşallah sitemizde aktif ol diyorsun ikinci aya girmiş bulunuyorum kayıt olalı benden sonra kayıt olanların tamamına mesaj göndermiş bulunuyorum ama benden öncekilerden beni sitede görebilen beş kişi oldu bunlar sy.Sami Ayan sy.Dr. Bülent Altuncu sy. Muzaffer Altuncu {Abim} Oğlum Şevki Altuncu son arayanda sy. Mehmet Zeki Sari biraz daha beklemede kalmayı uygun buluyorum arayanları yazmakla sanki aramayanlara bir mesaj vermiş oluyorum anlamına gelmesin ben herkesi fazlası ile seviyorum kim ne kadar hizmet ediyor görüyorum hepsine teşekkür ederim izlemeye devam edeceğim Saygılarımla

Hayırlı günler Abi !
-Tam akşama maça hazırlanırken yazını yazmışın. Ersun Yanal'a mesaj gönderdim. "Tek başıma seyreden benide küstürme yoksa takım küme düşer" dedim. İyi olur inşallah. Varmisin akşama maça, pes etmek yok. Senin sayfana yazayım derken kendi sayfama yazmişim ,selamlar.
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Sal Eki 30, 2007 5:18 pm

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Karşılaşamama konusuna gelince biz hep buralardayız.

görüşmek ümüdiyle.

saygılar.
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Kas 01, 2007 12:31 pm

Sevgili Mahmut,
Sayende bir daha köyümü,köyümün mahallelerini ve Çaykara boğazını doya doya seyrettim,sağol...
Hiç yolun Hadiya düşmüyor mu ? Yoksa oralar Şur köyüne dahil değil mi ? Nedense oralardan pek resim konulmuyor..İnşallah bir sayfada benim doğduğum Hadidan çekip doldurursun...Lazkıran,Altuncuların evleri, kulurluların evleri, ve yukarları.....
Ümitle bekliyorum....

Sabahtan akşama kadar geziyorum,yoruldum.Memleketi bize karış,karış gezdiriyorsun.Eline,Yüreğine sağlik

Teşekkürler Mahmut,,,,
Sana sitede özel bir köşe açılmalı,orada resimlerini sevenlerinle doya doya paylaşırsın...Böyle resimlerin her biri bir tarafta kalmış oluyor...Değil mi ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saygıdeğer hocam yukarıdaki üç paragraf yazılarının ikisi sizin diğeride kardeşiniz İrfan beyindir. Şimdi cevap vereyim.
Hadi mahallesi de Şahinkaya köyündür. Ayırmak gibi bir durum yok. Dediğin gibi yolun düşmüyor mu evet yakın tarihte düşmedi. Rahmetli amcanızın cenazesine bile gelemedin hem hafta sonuna rast gelmedi (bildiğim kadarıyla) hem de seçim çalışmalarının yoğun olduğu bir dönemdi, görev icabı gelemedim. Sizler köyden uzaktasınız bilmem unuttunuz mu bizim bunda köyde har zaman iş vardır. Köye gittin mi kesinlikle bir işle uğraşmak mecburiyetinde kalıyoruz. Rahmetli babam sağ ikin o bırakmıyordu, ölünce işler kaldı bana. Bu yüzden mahallemden (feğmenostan) bek ayrılamıyorum. Zaden gidiyorsun hafta sonu iki günlüğüne köy işlerinden gezmeye zamanım olmuyor. Bu çektiğim fotoğraflarda hep iş arasında veya gidiş de dönüşte çekmişimdir. Cep telefonundan az daha büyük fotoğraf makinesini takıyorum telefon gibi belime güzel hava ve an gördüm mü çekiyorum. Bu resimlerden seçiyor güzellerini veriyorum siteye. Hadi da komşunuz Muhammet Ayan’ın (koter) hanımı teyzemdir. Bayramda ben gitmem gerekirken o geçti beni geldi, oğlu İbrahim ve teyzemle bayram günü yakrop ve kazankıran’a gittik. O bölgelerden resim siteye verdim. Teyzem gelmesi ben gidip o bölgeden resim siteye verebilirdim. Hocam arabam yok köyde kezmek bizim için çok zordur. İnşallah bir gün yolum düşerse birde havanın iyi olması gerekir ki sizin için hadi dan resim siteye vermek isterim.
Aslında hayalimde olan havanın iyi ve bahar zamanında Çaykara’dan özel arabayla çıkacaksın o eski uzungöl yolu istikametinde pacan ve mimilostan, anosu sinek bölgelerinden köyümüzün tüm mahallerinin ve mezirelerinin resimleri çekip siteye vermek. İmkânsızlık bu hayalimi gerçekleştirmeye izin vermiyor.
Bu biraz uzun oldu fakat durumu açıklayıcı birici paragraftaki yazınıza cevap. İkinci paragraftaki kardeşiniz İrfan Bey benim resimlerde sabahtan akşama kadar gezindiğini ve yorulduğu söylüyor. Benim için güzel bir durum.
Üçüncü paragraftaki konu bana özel değil de “RENKLİ RESİM ARŞİVİMİZDE” değişik başlıklar açsak örneğim köy, yayla değişik yer köydeki ve köylü insan manzaraları veya mahalleler mezireler değişik adlarda başlıklarla orayı karmaşık halden çıkarsak. Daha önceden fazla resim yoktu sorun değildi. Resimler çoğalınca karmaşık bir hal alıyor orası. Bu durumu yönetici arkadaşlarda bir tartışma zemininde karara bağlansa bence iyi olur. Cevabınızı bekliyorum.
Selam ve saygılarımla

Hocam ne demek kusura bakma benim için emrin olur. Sizin bu siteye yaptığınız katkıdan sonra. Fırsat bulduğumda yerine gedireceğim. Fakat bu sezonda zor olur. Artık sağlık olursa ilk baharda yaza doğru daha rahat olacağına tahmin ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nuray Kama » Prş Kas 01, 2007 9:17 pm

Evet ilk hoşgeldin mesajını sizden almıştım tekrar teşekkür ederim.Ali'de köylülerinin böyle güzel bir site kurmalarından çok mutlu oldu ve gurur duydu hatta beni -bak benim köylülerim ne muhteşem site kurmuşlar-deyip benimde üye olmamı sağladı.Ancak kendisi çok yoğun hiç vakit bulamıyor şuandada işi dolayısıyle yurt içi seyahatinde inşallah oda yakın bir zamanda üye olacaktır.Selamlar
Nuray Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Ayaloğlu » Prş Kas 01, 2007 11:45 pm

Merhaba Muzaffer Hocam. Nasılsın? Haklısın benden sonra gelmiş olduğun halde sayfanı ziyaret etmedim kabahatli bendim ama büyüklük gene sende kaldı. Aslında kayıttan sonra pek siteyi ziyaret etmedim, o yüzden kimseye mesaj atmadım, sadece seninle alaklı bir durum değil. Neyse görüşmek üzere sağlşıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
Fatih Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Kas 03, 2007 2:42 pm

HAYIRLI GÜNLER MUZAFFER AMCA;

IZINDEN DÖNELI COK OLDU AMCACIGIM; AMA SITEYE YOGUNLUGUMU VEREMEDIGIM ICIN ÜZGÜNÜM CÜNKÜ YENIDEN OKULA BASLADIM VE ISE DE GIDIYORUM BU YÜZDEN VAKTIMI AYIRAMIYORDUM SITEYE... AMA SIMDI OKULUMUZ 10 GÜNLÜK ARA TATILINE GIRDIGI ICIN RAHATIM COK SÜKÜR VE FORUMADA GIRMEYE VAKTIM COK OLACAK BÖYLELIKLE...

MUZAFFER AMCA ILGINE TSK EDERIM. AYRICA YOKLUGUMU FARK EDEN SEN VE FATMA ABLA OLDUNUZ VE BANA MESAJLA BUNU BELIRTTINIZ COK DUYGULANDIM VE MEMNUN OLDUM....INSALLAH YINE ARANIZDA OLMAYA CALISACAGIM...

AFIYETDESINDIR INSALLAH MUZAFFER AMCA RAMAZANIDA BEREKETIYLE GÜZELLIGIYLE VE MANEVIYATIYLA DOYA DOYA YASIYORSUNUZDUR GÜZEL VATANDA... ALLAH DAIM ETSIN VE MÜBAREK ETSIN... ELLERINIZDEN ÖPÜYORUM VE BIZLERIDE DUALARINIZDA EKSIK ETMEYIN ESINIZEDE SELAMLAR SEVGILER...

SITEMIZIN BÜYÜGÜ VE BABASI SIZ OLDUGUNUZ ICIN MUZAFFER AMCACIM SIZE ÖZEL MESAJ GÖNDERMEDEN CIKAMAYACAGIM...

RAMAZAN BAYRAMINIZ AILECE MÜBAREK OLSUN SIZIN VE HANIMINZIN ELLERINDEN ÖPÜYORUM; HAYIRLI VE HUZURLU BIR BAYRAM GECIRMENIZ DILEGIYLE....

HAYIR DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN...

SAYGILARIMLA

HAYIRLI GÜNLER HACI AMCA DILIYORUM CENABI HAKTAN SIHHAT VE AFIYETDESINIZDIR INSALLAH... SIZ COK IYI VE MÜTEVAZI BIR INSANSINIZ HACI AMCA SITEYE HEPIMIZI BAGLAMAK ICIN ELINIZDEN GELENI GÖSTERIYOR VE YAPMAYA CALISIYORSUNUZ.......HERZAMAN SÜREKLIDE OLMASADA FORUMU DISARDAN TAKIP EDIYORUM ANCAK VAKTIMIN BOL OLDUGU BIR ZAMANDA AKTIF OLARAK KATILMAYA GAYRET GÖSTERIYORUM...UMARIM BENI FORUMA SÜRE AYIRMAYIP DA KATILMAYAN VE FAAL OLMAYAN GENCLERLE AYNI KEFEYE KOYMAZSINIZ... BENDE KÖYÜMÜ EN AZ SIZIN KADAR SEVIYORUM VE BURADA BIR NEVI KÖYÜME OLAN HASRETIMI GIDERIYORUM...BUDA MANEN HASRETIMI DINDIRIYOR BENIM... SÜREKLILIGINIZ DAIM OLMASINI DILER HAYIRLI; SAGLIKLI VE UZUN ÖMÜRLER GECIRMENIZI YÜCE RABBIMDEN NIYAZ EDERIM... HAYIR DUALARINIZI ÜZERIMIZDEN EKSIK ETMEYIN...HÜRMETLERIMLE HACI AMCA
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzt Kas 05, 2007 11:17 am

gördüğün gibi geldim muzaffer amca.. :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen hasan özdil » Çrş Kas 07, 2007 10:30 am

hocam görüşmeyelı nasılsınız inşallah iyi vede mutlusunuzdur.saygılarla
hasan özdil

TEŞEKKÜR EDERİM

Mesajgönderen Esra Zumrut Sula » Cum Kas 09, 2007 3:37 pm

UZUN ZAMAN ÖNCE SİTEYE ÜYE OLDUM, HER ZAMAN OLMASA DA ARADA UĞRUYORUM.MEMLEKETTEN UZAKTA OLDUĞUM ZAMANLARDA DAHA COK İLGİ DUYUYORDUM,ŞİMDİ MEMLEKETTE OLUNCA HABERLER BURDA YANİ BİZDE.HOŞ BEŞLİĞİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
Esra Zumrut Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzr Kas 11, 2007 2:12 pm

............Nasi.......................................
Benim sayfama sen,senin sayfana ben yazacağım.Öyle mi?Doğrusu bilmiyordum,dikkat etmedim de.Hangisi daha kolay oluyor,yoksa prösüdür mü öyle.
Bundan sonra dikkat ederim.Selamlar.......

Kıymetli dostum,08.11.2007 tarihli benim sayfadaki yazınızı okudum,detaylı yorum yapamadım.Konuyu biraz daha açar mısınız?Teşekkür eder saygılar sunarım...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir