ffuygun yazdı:evet arkadaşlar sitemizdeki yeni oyunda kırmızı koltuğa ilk oturan üyemiz hepimizin yakından tanıdıgı kimimizin abisi kimin amcası(bende dahil) kiminin sırdaşı herkesin arkadaşı daha söze gerek yoksanırım aslında varda ben bulamıyorum

evet ilk olarak başlığı açtığım için 3 soruyu ben soracağım sizlerde sorularınızı sorun
EVVETTTT Muzaffer Amca gelelim sorulara gerçi siz sıkılmadan hepsini cevaplarsınız bende fazla zor soru sormayacağım zaten
1: açık adresiniz ve telefon numaranızı alabilirmiyim(ay sonu geleceğim ya o yüzden)
2:hayattan beklentileriniz nedir hayalleriniz olmasını istedikleriniz vs. vs.
3:yaşam felsefenizi ögrenmek istiyorum tarzınız hoşlandıklarınız sevmedikleriniz (madde olarak değil)
-Öncelikle bana bu mutluluğu yaşatanlara teşekkür ederim… Bilmem bunu hak ettim mi etmedim mi ? Ama suyun akışını durdurmanın doğru olmayacağını düşünerek bir şeyler yazmaya karar verdim….
-Aslında sorulan sorular kolay gibi görünse de çok zor…Ben bu sorulara tam manasıyle cevap vermeğe kalksam sayfalarca yazmam lazım… Ama bu okuyanları sıkacağından kısaca bir şeyler yazmaya çalışayım.. Birinci soruyu en son cevaplayacağım inşallah…
-“Hayattan beklentileriniz, nedir hayalleriniz,olmasını istedikleriniz ?” sorusu ile başlayayım: Gönlüm henüz 25 yaşında olduğumu söylese de gerçek yaş icabı bundan sonra kendim için manevi yön dışında hiçbir beklentim,hiçbir hayalim,hiçbir isteğim yok…Ancak beklentilerim,hayallerim ve isteklerim bana hayat veren gençler için olur… Nedir onlar derseniz,burada uzun uzun anlatmam mümkün olamıyacağından bunun için açtığım “Gençlerle Hasbihal”sayfasında yazdıklarım ve yazacaklarımdan takip edebilirsiniz…Orada uzun uzun yazmaya çalışıırm…
-“Hayat felsefenizi öğrenmek istiyorum.Tarzınız,hoşlandıklarınız,sevmedikleriniz (madde olarak değil) “ sorusuna gelince !!!!!!!!! İşte bu çok zor bir soru… Buna nasıl cevap vereceğimi çok düşündüm… Belki size çok anlamsız gelecek ama içimdeki duyguları ifade etmenin hiçte anlamsız olduğunu düşünmüyorum.. Nedendir bilmem ama benim gençlik üzerindeki bu titizliğimin dışında elbette daha çok şeyler var ama onlar daha sonraki planlarda geliyor.Gençlik benim her şeyim… Geleceğimizin temel taşları.Onların istediğim şekilde olması bana hayat veriyor…Bundan başka ne olabilir ki..Onlarla iki arkadaş gibi olmak ve her şeyimi paylaşmak tek isteğimdir…Böyle üstü kapalı bir cevap belki herkesin hoşuna gitmeyebilir…Belki bu soru politik sorulabilir, ama ben olaylara hiç politik bakmadım desem elbette yanlış olur.Fakat politikayı sevmediğim bir gerçek…Bugün herkes maalesef olaylara hep politik bakıyor…
-Herkesin bir dünya görüşü elbette olacaktır.Nihayet insan olan bu realiteye uymalıdır.. Ama ne yazık ki dünya görüşlerine göre insanları değerlendirmek bana çok yanlış geliyor..Onun için bu soruya açık açık cevap vermeği uygun görmedim..Beni tanıyanlar beni çok iyi bilir…İnsanları insan olduğu için sevdiğimi,görüşlerine göre değil insanı ilişkilerine göre değerlendirdiğimi tanıyanlar bilir…
-İnsanları seveni,haksızlıklara medeni ölçüler içinde direneni,olaylara politik yaklaşmayanı,haklıya haklı-haksıza haksız diyebileni,adaletli olanı,zulüm yapmayanı,karşısındakinin fikirlerine saygılı olanı,vatanını-bayrağını seveni,inançlarını yaşayanı vs. vs. severim…
-İnsanları hor göreni,vatanını-bayrağını sevmeyenleri,büyüklerine saygı-küçüklerine sevgi göstermeyenleri,manevi değerlere saygısızlık yapanları vs. vs. sevmem…
-“Açık adresin ve telefon numaranı öğrenmek istiyorum” a gelince…..
Adresim:Düzağaç mah. 31 Ada E-27 Daire:8 …..Gölcük / KOCAELİ
…………Telefon No: 0 262 422 42 10
-İnşallah sizlere kendimi kısaca ifade edebildim !!!!!!!!!