Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Eki 30, 2007 10:38 pm

Ben iddialıyım ersun yanal ile türkiye kupasnı çok rahat kazanacağız.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Eki 30, 2007 11:29 pm

Kader bu kadar bozuk olurmu.Malesef yine husran olmuşuz. Her şeyin sonunda bir hayir vardır bizde onu bekliyoruz pes etmek yok devam
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 31, 2007 12:21 pm

:arrow: "Her işte hayır vardır" sözü elbette doğru,,,,,

Ama bu iş hiçte hayra alamet değil,,,,,Bu senede hayaller suya şimdiden düştü mü ? Düştü !!! Yani ligde Trabzonspor yukarlarda olamıyacak... Şampiyonluğu bırak,Avrupaya da gidemeyecek.. Doğru mu ? Doğru !!!!

-Eeeee elde ne kaldı ? Kupa....
En kolay grupta olduğu doğru değil mi ? Doğru !!!!
Peki nasıl başladı...Ha en zayıf takımlarla eşleşiği için belki bu gruptan 2.olarak çıkar ama ileriye gitmesi bence hayal,,,

-Yine de Hayırlısı.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Çrş Eki 31, 2007 1:34 pm

üzülerek ve korkarak sölüorum ki gene yenilmis durumdayız bu takımı ersun yanalda kurtaramazsa kimse kurtaramaz...dikkat ederseniz trabzon demedim bu takım dedim cünkü artık ben trabzonsporlu degilim artık takatim kalmadı :wink: :wink: artık ölümüne carsı war benim icin bu aksamki rize macında besiktasıma bol sansalr diliorum...saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 31, 2007 7:40 pm

:arrow: OOOOO olmadı Şemsettin,
Şimdi üzüldüm.Elbette eleştireceğiz,kızacağız,yerden yere vuracağız ama asla ,asla , asla yuvayı terketmeyeceğiz !!!!!!!!!

-Çünkü ;Trabzon bizim ruhumuz,gururumuz ve her şeyimiz,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Eki 31, 2007 8:57 pm

şemsettin kardeşim bende senin gibi birşeylerin beklentisi içinde olmaktan yoruldum usandım bıktım yıprandım üzüldüm hep hayal kırıklığı yaşadım ama TrabzonSpor'umu hiç kalbimden silmedim yeri geldi kendimi soyutladım yeri geldi herşeyini takip ettim ama hep kalbimdeki yeri aynı benim memleketimin takımı benim hemşerilerimin benim akrabalarımın benim dostlarımın arkadaşlarımın ailemin Takımı bu benim hayatımın takımı inanıyorumki çogumuzun da öyle bazen böyle hiçbirimizin istemediği hallere düşüyor takımımız buda genelde kulüp başındaki iktidarsız kişilerin eseri dikkat edersen kulüp diyorum bunda sadece futbol yok hepsi içinde spor'da başarılı olamamamızın nedeni bu işten anlamayan ama parası olan birilerinin iktidar hevesi inanıyorumki bu takım tekrar ayağa kalkacak hoca değişmesi taktik degişmesi çok farketmez baştaki çoban değişmedikçe birşey olamazo yüzden kongre yi bekleyecegiz ve takımın bu hallerini görüpte o kongre de hala bu başkan a oy veren kişiler olursa onlarda eminimki kendilerini satmanın zevkine varacaklardır bir zaman sonra
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 31, 2007 9:09 pm

:arrow: Ağızına sağlık Faruk,
Sanırım Şemsettin de öyledir,bir an için kızıkınlığından öyle demiştir, Yoksa Trabzonsporumu bırakıp diğer takımlara gitmeeeeeeeez,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Eki 31, 2007 10:07 pm

Kızarak takım yanlız bırakılmaz,sonuna kadar sabırla devam,benim canım yokmu tek başıma seyrediyorum maçları,pes etmek yok devam.Bizimde elbet bir gün yüzümüz güler.İnşallah
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Prş Kas 01, 2007 2:37 pm

irfan amca sabredecek halimde kalmadı gücümde ben bu lafımı diorum trabzon ıslah olmaz trabzondan ümidi kesin insallah trabzon yukarlara gelir sampion olurda ben bu lafımı yerim insallah ama abi besiktası tuttuk oda yenildi rizeye feneremi gecsek ne :) isin sakası bir anlık sinirle denilmis bir laftır trabzonspor kümeyede düsse ligden,futboldan da cekilse ölümüne trabzona devam cünkü biz bu yola bas koymusuz...saygılarla...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Kas 01, 2007 4:20 pm

Bu şaşılacak bir durum değil.

2000 yılı civarı malum galatasarayımızın çok başarılı olduğu dönemlere denk gelen jenerasyonun yarıya yakını galatasaraylı olmuştu.Şu anda da öyle.Gerçek taraftar kimliğini,gerçek oyuncuları ve gerçek yönetimi oturtamayan ve her geçen gün geriye giden trabzonsporumuz yavaş yavaş kendini yoketmektedir.Bunu daha öncede söyledim.Şemsettin veya bir iki kişiyle sınırlı bir olay değil malesef bu olay.Ve bunun anlamı büyük takım olma kimliğini kaybetmek.Ben bunu söyleyince çok hoş karşılanmadı ama evet biz 4.büyük falan değiliz.En azından 1996'dan beri değiliz.Bir ara 2002-2003te olur gibi olduk.Büyük olmak için şampiyon olmaya falan gerek yok.Şampiyon olmak için kemikleşmiş bir taraftar kimlesine,klübün menfaatleri uğruna işler yapan yönetime ,elle tutulur gözle görülür oyuncu ve skorlara ihtiyaç vardır.Ve şu an bunların hiç birine sahip değiliz.Kaliteli transfer bile yapamıyoruz şehrimizin ve klübümüzün şöhret yetersizliğinden dolayı.Tamamen futbol terörü yaratmaktan başka bir işe yaramayan taraftarımız,oruç tutarak sahaya çıkan oyuncularımız,ve cebindeki 3-5 kuruş para ve milletin gözündeki itibarı için koltukta oturan ve hiçbirşey bilmeyen yönetimimiz var.

Siz büyüğüm demek istiyorsanız devam edin.

Ben trabzonsporluyum ölene kadarda öyle olacağım.Ama benim takımım malesef türkiyenin en büyük takımları arasında değil.Bunun için utanmıyorum.utanması gerekenler utanmadıktan sonra umrumda değil.

Her zaman her yerde benim için trabzonspordur.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Kas 01, 2007 5:15 pm

Aynı benim kafamdasin Semsettin,ben yirmi küsür senedir genelde yalnız seyrediyorum bir gün felek bizede güler,aç tavuk kendini buğday ambarında görür hesabi kendimizi teselli ediyoruz.İyi olur inşallah
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Kas 01, 2007 8:29 pm

:arrow: Neyse, yarın Trabzonspor kendi sahasında ve seyircisiz oynayacağı Ankaraspor maçında ne yapar ?

-Yazın bakalım tahminleriniz tutacak mı ?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Kas 01, 2007 8:41 pm

5-1 trabzonspor
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum Kas 02, 2007 1:04 pm

3-0 trabzon alır bunuda almazsa waryaaa allahhhhhhhh:D:D:D
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Kas 02, 2007 11:16 pm

Caner ile Semsettin bana moral verdiniz,maça neşeli gittim ama bayağı sıkıntılı dakikalar yaşamışız ama netice olarak üç puanı almışız.Hayırlı uğurlu olsun inşallah devami gelir umutuyla
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir