CENGIZ SELİMOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İlknur Ayal » Pzr Eki 07, 2007 6:20 pm

hoşgeldiniz :D
Kullanıcı avatarı
İlknur Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eki 18, 2007 12:29 pm

Merhaba Cengiz,

allah razi olsun, allaha cok sukur simdi iyidir bir kac tahlil daha yapailacak ozaman tam olarak ne oldugunu anlayacagiz..

Canli yayina sira gelince vallah yaparim diyor :) kizlarim iyidir ilk okul 3 gidiyorlar onlarda ellerinizden operler...

Senin kaset olayi ne durumda e caykara caykarayi nezaman dinleyecegiz?? Gerce ben surekli dinliyorum diger parcalarida dinlemek tabiki isterim, basarilar dilerim, kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eki 30, 2007 11:24 am

:arrow: Merhaba Cengiz,
Açtığın sayfa için yazdığım yoruma umarım kızmamışsın.. Asla hibir zaman hiç kimseyi kırmak istemem,bunun için azami gayret sarfederim. sanırım bunu anlamışsın...Onun için o yazımı olumlu karşılamanı isterim...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Serkan Birinci » Çrş Eki 31, 2007 9:13 am

akraba, iyi dileklerine teşekkür ederim. aradığının notunu aldım. yoğunluktan dönemedim sana. iş yerinde müdürlük yapamıyoruz evde yapalım dedik:-) abimize özel kalem görevi yaptırdık. eee boyle zamanlarda olur.

kendine iyi bak. düğüne hazırlık yapmaya başla. türkü mü yazacaksın yeni. ne yapacaksan. sanatçıya karışılmaz.

selamlar.
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 31, 2007 11:49 am

Cengiz Selimoglu yazdı:Kaset inşallah nisanda çıkacak.Bu arada kardeşin Murat nerelerde ne eder.Yıllar oldu aziz dostumu görmeyeli.gelmiş buralara ama ben İzmirde görev yapıyordum ozaman.İnşallah unutmadı bizleri çok selam söyle msn filan varsada yaz bana bakayım ne eder

Merhaba Cengiz,

Kardesim Murat iyidir kaptirmis kendisini hayat mucadelisine dunyayla alakasi kalmadi :) bizlerde ayda yilda bir goruyoruz onu :) Fransizla evli iki cocugu var , internetlerle arasi hic yok girmezde, gordugumde selamlarini illetirim ve bir sekilde iletisime gecmenizi saglarim :) , nisana az kaldi calismalarinda basarilar dilerim, soz senin kaseti almadan radyoda calmiyacagim :)

bu arada duyurularda yazmis oldugun basligi az once okudum, simdi kizayimmi kizmayayimmi bende karar veremedum :) yuzde yuz haklisin anasayfada kesinlikle baslik acilmaliydi, maddem farkina vardin neden sen eklemedin, biliyorsun butun uylerimiz haber ekleyebilir sadece anasayfada o bolume kayit olup haber ekleme yetkisine sahip olabilirdin dimi :) haberi eklemis olsaydinda o habere bir yonetici onay vermemis olsaydi istedigin kadari isyan cikarmaya hakkin vardi, simdide var hos aksinesini soyleyen yok, herseyi samiden beklemeyun daaaa herkes elini tasin altina sokmaya cekinmesun aramizda yabanci yoktur :) neyse simdilik bu kadar sitem yeter, kolay gelsin sesine iyi bak :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bahattin Özen » Sal Kas 13, 2007 1:44 pm

cengiz bey meraba nasılsınız?ist.gelip gidiyorsun sonradan haberimiz oluyor :( bide ümmeye vize alamdık cengiz bey ve bülent bey gelirse belki vize alırız :lol:arama sırasi sende
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Çrş Kas 14, 2007 1:02 pm

CENGİZ TŞKLR.ARANIZDA OLMAKTAN HAZ DUYUYORUM KÖYÜMÜN İNSANLARININ ÖZLEMİNİ BİR NEBZE OLSUN GİDERMEK İÇİN BURDAYIM.KENDIMI TANITMA KONUSU DAHA SONRAYA BIRAKALIM AMA İLERDE DAHA AYRINTILI TANITIM YAPARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 14, 2007 6:42 pm

Cengiz Selimoglu demiş ki:
Hocam evvela sana saygılar sunuyorum
Bilki serzenişini yerinde buluyorum
Burdaki kırgınlığı hep hayra yoruyorum
Herkes döner yuvaya sen var olduktan sonra

Bilirim üzülürsün bizim bu halimize
Gönülde kırgınlık yok var olan dilimize
Gör bak neler olacak döneriz özümüze
Trabzondan gurbetlere hürmetler ediyorum

Kulak verin şurlular Altuncunun sesine
Hocam gibisi yoktur düşküntür köylüsüne
Toparlanırsa site değmeyin neşesine
Birlik oluyoz hocam sen içini ferah tut

-Sana da dörtüklerinden ve verdiğin samimi destekten dolayı çok teşekkür ederim..Dr. Bülentte bir dörtlükle cevap vermişti...Sizlerle Trabzonda yaptığımız buluşma bana hayat vermişti...Sizlerin her zaman sitede yanımda olduğunuzu biliyorum zaten...Sizleri de kaybedersem o zaman benim sonum geldi demektir...

Selam ve sevgiler gönderiyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 14, 2007 6:44 pm

Cengiz Selimoglu yazdı:Hocam evvela sana saygılar sunuyorum
Bilki serzenişini yerinde buluyorum
Burdaki kırgınlığı hep hayra yoruyorum
Herkes döner yuvaya sen var olduktan sonra

Bilirim üzülürsün bizim bu halimize
Gönülde kırgınlık yok var olan dilimize
Gör bak neler olacak döneriz özümüze
Trabzondan gurbetlere hürmetler ediyorum

Kulak verin şurlular Altuncunun sesine
Hocam gibisi yoktur düşküntür köylüsüne
Toparlanırsa site değmeyin neşesine
Birlik oluyoz hocam sen içini ferah tut

-Sana da dörtüklerinden ve verdiğin samimi destekten dolayı çok teşekkür ederim..Dr. Bülentte bir dörtlükle cevap vermişti...Sizlerle Trabzonda yaptığımız buluşma bana hayat vermişti...Sizlerin her zaman sitede yanımda olduğunuzu biliyorum zaten...Sizleri de kaybedersem o zaman benim sonum geldi demektir...

Selam ve sevgiler gönderiyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Kas 15, 2007 6:38 pm

eyvallah abicim çok sağolasın.gurbette nargileye verdik kendimizi :P.keyiler iyi sayılır da işte sınav zamanları geldi gene.atlatınca daha iyi olacağız inşallah.sen nasılsın ne var ne yok?
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Kadir Kama » Pzr Kas 18, 2007 9:16 am

SLM CENGİZ ABİ KUSURA BAKMA ARAYIP SORAMIYORZ. ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM . TEYZEME VE HERKESE ÇOK SLM. HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM
Kullanıcı avatarı
Kadir Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gülden Güvercin » Sal Kas 27, 2007 2:10 pm

Cengiz Abim, kankam; beni üye ettin ya sağol.Güzel insan;Feğmonos ve Şur köyünü Iğdır'da temsil etme misyonunu bana verdiğiniz için teşekkür ederim.En iyi şekilde bu ilde temsil edildiğinizi biliniz.
Şur köyü benimle gurur duyuyo :lol:
Kullanıcı avatarı
Gülden Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adem Kahveci » Çrş Kas 28, 2007 3:23 pm

selamunaleyküm.. nasılsın gaçerken bi uğradım..
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gülden Güvercin » Prş Kas 29, 2007 2:57 pm

Abi ne ettin ya havaya sokmaya çalışıyosun da fazla yük verme bana eziliyorum. :lol: güneş doğudan doğar en erken ben ısınıyorum :lol: saygılar feğmonosun iftiharı en iyi sanatçısı....
Kullanıcı avatarı
Gülden Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Ara 04, 2007 11:35 am

CENGİZCİĞİM..!SANA CEVABEN BİRMESAJ ATTIM AMA SAYFANA BAKTIM ULAŞMADI YENİDEN YAZDIM .BANA GÖSTERDİĞN VE YAZDIĞIN DUYGULAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.BŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.ULUSAL KANALLARDA BİR PROĞRAMIN OLURSA HABERİMİZ OLSUN SENİ ZEKLE DİNLİYORUZ AİLECE. ÖPTÜM SENİ HOŞÇA KAL...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 6 misafir