KIRMIZI KOLTUK'TA MUZAFFER ALTUNCU

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

KIRMIZI KOLTUK'TA MUZAFFER ALTUNCU

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzr Eki 28, 2007 9:41 pm

evet arkadaşlar sitemizdeki yeni oyunda kırmızı koltuğa ilk oturan üyemiz hepimizin yakından tanıdıgı kimimizin abisi kimin amcası(bende dahil) kiminin sırdaşı herkesin arkadaşı daha söze gerek yoksanırım aslında varda ben bulamıyorum :lol: evet ilk olarak başlığı açtığım için 3 soruyu ben soracağım sizlerde sorularınızı sorun

EVVETTTT Muzaffer Amca gelelim sorulara gerçi siz sıkılmadan hepsini cevaplarsınız bende fazla zor soru sormayacağım zaten
1: açık adresiniz ve telefon numaranızı alabilirmiyim(ay sonu geleceğim ya o yüzden)
2:hayattan beklentileriniz nedir hayalleriniz olmasını istedikleriniz vs. vs.
3:yaşam felsefenizi ögrenmek istiyorum tarzınız hoşlandıklarınız sevmedikleriniz (madde olarak değil)
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzr Eki 28, 2007 11:23 pm

anladigim kadariyla herkes Muzaffer amcaya soru sorcak olemi ?? oyleyse bende bi soru sorcam

Muzaffer amca sorumu yanlis anlama ama niye genclerle bu kadar cok ilgilenmeyi seviyorsun ?? kotu anlamda sormuyorum yanlis anlasilmasini istemem sadece merak ediyorum sahsen beni mutlu ediyo bizimle ilgilenmeso ama yinede soriyim dedim
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: KIRMIZI KOLTUK'TA MUZAFFER ALTUNCU

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eki 29, 2007 11:06 am

ffuygun yazdı:evet arkadaşlar sitemizdeki yeni oyunda kırmızı koltuğa ilk oturan üyemiz hepimizin yakından tanıdıgı kimimizin abisi kimin amcası(bende dahil) kiminin sırdaşı herkesin arkadaşı daha söze gerek yoksanırım aslında varda ben bulamıyorum :lol: evet ilk olarak başlığı açtığım için 3 soruyu ben soracağım sizlerde sorularınızı sorun

EVVETTTT Muzaffer Amca gelelim sorulara gerçi siz sıkılmadan hepsini cevaplarsınız bende fazla zor soru sormayacağım zaten
1: açık adresiniz ve telefon numaranızı alabilirmiyim(ay sonu geleceğim ya o yüzden)
2:hayattan beklentileriniz nedir hayalleriniz olmasını istedikleriniz vs. vs.
3:yaşam felsefenizi ögrenmek istiyorum tarzınız hoşlandıklarınız sevmedikleriniz (madde olarak değil)

-Öncelikle bana bu mutluluğu yaşatanlara teşekkür ederim… Bilmem bunu hak ettim mi etmedim mi ? Ama suyun akışını durdurmanın doğru olmayacağını düşünerek bir şeyler yazmaya karar verdim….

-Aslında sorulan sorular kolay gibi görünse de çok zor…Ben bu sorulara tam manasıyle cevap vermeğe kalksam sayfalarca yazmam lazım… Ama bu okuyanları sıkacağından kısaca bir şeyler yazmaya çalışayım.. Birinci soruyu en son cevaplayacağım inşallah…

-“Hayattan beklentileriniz, nedir hayalleriniz,olmasını istedikleriniz ?” sorusu ile başlayayım: Gönlüm henüz 25 yaşında olduğumu söylese de gerçek yaş icabı bundan sonra kendim için manevi yön dışında hiçbir beklentim,hiçbir hayalim,hiçbir isteğim yok…Ancak beklentilerim,hayallerim ve isteklerim bana hayat veren gençler için olur… Nedir onlar derseniz,burada uzun uzun anlatmam mümkün olamıyacağından bunun için açtığım “Gençlerle Hasbihal”sayfasında yazdıklarım ve yazacaklarımdan takip edebilirsiniz…Orada uzun uzun yazmaya çalışıırm…

-“Hayat felsefenizi öğrenmek istiyorum.Tarzınız,hoşlandıklarınız,sevmedikleriniz (madde olarak değil) “ sorusuna gelince !!!!!!!!! İşte bu çok zor bir soru… Buna nasıl cevap vereceğimi çok düşündüm… Belki size çok anlamsız gelecek ama içimdeki duyguları ifade etmenin hiçte anlamsız olduğunu düşünmüyorum.. Nedendir bilmem ama benim gençlik üzerindeki bu titizliğimin dışında elbette daha çok şeyler var ama onlar daha sonraki planlarda geliyor.Gençlik benim her şeyim… Geleceğimizin temel taşları.Onların istediğim şekilde olması bana hayat veriyor…Bundan başka ne olabilir ki..Onlarla iki arkadaş gibi olmak ve her şeyimi paylaşmak tek isteğimdir…Böyle üstü kapalı bir cevap belki herkesin hoşuna gitmeyebilir…Belki bu soru politik sorulabilir, ama ben olaylara hiç politik bakmadım desem elbette yanlış olur.Fakat politikayı sevmediğim bir gerçek…Bugün herkes maalesef olaylara hep politik bakıyor…
-Herkesin bir dünya görüşü elbette olacaktır.Nihayet insan olan bu realiteye uymalıdır.. Ama ne yazık ki dünya görüşlerine göre insanları değerlendirmek bana çok yanlış geliyor..Onun için bu soruya açık açık cevap vermeği uygun görmedim..Beni tanıyanlar beni çok iyi bilir…İnsanları insan olduğu için sevdiğimi,görüşlerine göre değil insanı ilişkilerine göre değerlendirdiğimi tanıyanlar bilir…
-İnsanları seveni,haksızlıklara medeni ölçüler içinde direneni,olaylara politik yaklaşmayanı,haklıya haklı-haksıza haksız diyebileni,adaletli olanı,zulüm yapmayanı,karşısındakinin fikirlerine saygılı olanı,vatanını-bayrağını seveni,inançlarını yaşayanı vs. vs. severim…
-İnsanları hor göreni,vatanını-bayrağını sevmeyenleri,büyüklerine saygı-küçüklerine sevgi göstermeyenleri,manevi değerlere saygısızlık yapanları vs. vs. sevmem…

-“Açık adresin ve telefon numaranı öğrenmek istiyorum” a gelince…..
Adresim:Düzağaç mah. 31 Ada E-27 Daire:8 …..Gölcük / KOCAELİ
…………Telefon No: 0 262 422 42 10

-İnşallah sizlere kendimi kısaca ifade edebildim !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eki 29, 2007 11:24 am

nevgin uysal yazdı:anladigim kadariyla herkes Muzaffer amcaya soru sorcak olemi ?? oyleyse bende bi soru sorcam

Muzaffer amca sorumu yanlis anlama ama niye genclerle bu kadar cok ilgilenmeyi seviyorsun ?? kotu anlamda sormuyorum yanlis anlasilmasini istemem sadece merak ediyorum sahsen beni mutlu ediyo bizimle ilgilenmeso ama yinede soriyim dedim

-Merhaba Nevgin,
Soruna cevap verirken dahi bir genç olduğun için seni en ufak bir şekilde incitmemek için gayret sarfettiğimi bilmeni isterim..

-Mesleğim icabi çocukları,öğrencileri hep sevdim..Onun için mesleğimi seve seve yapmış oldum..Bir şeyi sevmezsen bir şeye ilgi duymazsan o işte başarılı olman mümkün değil..Başarımın sırrını öğrencilerimi çok sevmeme bağlıyorum... 27 yıl öğrencilerle çok güzel günler geçirdim... O günlerimden beri Gençlere karşı fazlasıyle ilgili oldum(Yakınen tanıyanlar çok iyi bilir)..

-Peki öğrenci başka Genç başka diyebilirsiniz.Haklısınız da,,, Şimdi de Gençleri neden bu kadar sevdiğimi izah etmeğe çalışayım.....
..Bunun sebebini ben izah edemem..Ama illaki izah isteniyorsa şöyle diyebilirim...Gençleri anlamak lazım.Ben de bunu yapmağa çalışıyorum. Gençlik duygularını çok iyi bildiğim için,onların kendilerine birileri tarafından ilgi gösterilmesini istediklerini bildiğim için,bende de gençlere yardım etme istek ve arzusu olduğu için bu durum meydana gelmiştir...

-Belki seni tatmin edici cevap veremedim ama inşallah biraz olsun merağını gidermiş olmuşumdur...

-İlgin için teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Eki 29, 2007 3:43 pm

Yine bir soru benden :D :oops:

1.Elinizde sihirli bi cubuk olsa onunla neler yapmak isterdiniz , neleri degistirmek isterdiniz??

2.Hayatiniz boyunca hic unutamiyacaginiz bir ani varmi aklinizda??
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Eki 29, 2007 4:53 pm

Bende ismi sitedeki aktifliği ve gençlere olan düşkünlüğüyle özdeşleşmiz muzaffer amcamdan şunu öğrenmek istiyorum.

-Bu kadar gençlere meraklı birinden kendi gençliğini bize anlatmasını istesek çok abes olmaz sanırım.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzt Eki 29, 2007 6:28 pm

çok güzel bir şekilde cevapladınız benim sorduğum soruları gerçekten istemeseniz ble benim aklımda düşünürek sorduğum soruların cevabını aynen aldım teşekkür ediyorum
İnsanları seveni,haksızlıklara medeni ölçüler içinde direneni,olaylara politik yaklaşmayanı,haklıya haklı-haksıza haksız diyebileni,adaletli olanı,zulüm yapmayanı,karşısındakinin fikirlerine saygılı olanı,vatanını-bayrağını seveni,inançlarını yaşayanı vs. vs. severim

İnsanları hor göreni,vatanını-bayrağını sevmeyenleri,büyüklerine saygı-küçüklerine sevgi göstermeyenleri,manevi değerlere saygısızlık yapanları vs. vs. sevmem…
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eki 29, 2007 8:26 pm

Caner Topaloglu yazdı:Bende ismi sitedeki aktifliği ve gençlere olan düşkünlüğüyle özdeşleşmiz muzaffer amcamdan şunu öğrenmek istiyorum.

-Bu kadar gençlere meraklı birinden kendi gençliğini bize anlatmasını istesek çok abes olmaz sanırım.

-Gençliğimi anlatmamı isteyen Caner'e teşekkür ederim...
:arrow: Tabi gençliğimin tamamını anlatmam mümkün değil....Hem bir insanın kendini anlatması kadar zor bir şey olamaz..Hani belki de doğru olmaz..
-Ama benden bir genç bir şey istediği zaman asla dayanamam,mutlaka mümkün olduğu ölçüde yerine getiririm...
-Gençliğim çok sade geçmiştir...Gençliğimi yaşayamadım desem yeridir.. Bugünün gençleri çok şanslı...Bugünkü imkanların hiçbiri bizim dönemde yoktu..Ama yinede çok huzurlu gençlik geçirdiğimi söyleyebilirim...Çünkü hayattan hiçbir beklentim o zamanda gerçekten yoktu.En ufak birşey beni fazlasıyle mutlu ederdi..
-Gençlik bizede çeşitli rüzgarlar estirmişitir.Mutlaka her genç gibi biz de yanlışlar yapmışızdır.Ama yapmadığıma inandığım en önemli şey, büyüklere saygısızlık asla yapmamışım..Benden küçükleri daima sevmişimdir..Çok genç yaşımda kendimi kontröl etme gibi bir özelliğimin olduğunu söylesem acaba övünme olur mu bilmem.. Ama her genç kendi kendini kontröl altına almasını bilmelidir..
-Kötülüğüne inandığım hareketleri yapmamak için kendimle mücadele etmişimdir...Lise yıllarında en fazla kendimi kaptırdığım şey o zamanlar çok yaygın olan sinemaya gitmekti..Kötü alışkanlıklarım fazla olmamıştır. Ama olanlardan da kendi imkanlarımla kurtulmasını bilmişimdir..
-Çok eski yıllarda önce ben yaştaki arkadaşları kahve köşelerinden kurtarmak için,sonra da benden yaşça küçük olan gençlere sahip çıkmak için Kırıkhanda bir hareket başlattığımı bilenler vardır..
-Hülasa gençlere sahip çıkılması gerektiği fikrimin çok eski olduğunu söylersem işin aslı anlaşılmış olur sanırım...Şunu söyleyebilirim ki bizim elimizden tutan olmamıştır...
-Gençliğimin çevreme nasıl etki verdiğini ben bilemem tabi...Ama bildiğim tek şey var o da gençliğin nimetlerinden faydalanayım derken ipin ucunu kaçırmamak lazım...Genç vatanını-milletini-Bayrağını-İnançlarını sevmeli benimsemeli ve bunlar onun olmazsa olmazları olmalıdır..Öyle olur ve kendini de kontröl etmesini başarabilirse her şey mükemmel olur...
-Sevgili Caner bilmem bu anlattıklarım seni tatmin etti mi ? İnşallah etmiştir....
-Tekrar söylemem gerek var mı bilmem,,, Ama gerçekten Gençleri çok seviyorum....Allah yardımcıları olsun....Gözlerinden öperim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eki 29, 2007 8:47 pm

nevgin uysal yazdı:Yine bir soru benden :D :oops:

1.Elinizde sihirli bi cubuk olsa onunla neler yapmak isterdiniz , neleri degistirmek isterdiniz??

2.Hayatiniz boyunca hic unutamiyacaginiz bir ani varmi aklinizda??

-Nevgin çok teşekkür ederim,
:arrow: 1-Tabi hayal dünyasında hiç bulunmadım ama sorunuzu karşılıksız brakmak istemem...Onun için şöyle bir hayal dünyasına dalalım bakalım.. Eğer böyle bir şey elime verilseydi her insan gibi ben de çok şeyler yapardım belki ama en önemlisi gençlerle daha güzel hasbihal omak için Allahtan gençlerin benimle daha çok ilgilenmelerini isterdim..
2-Unutamadığım olaylar çok ama yine gençlerle ilgili bir hatıramı sizlerle paylaşmağı uygun gördüm...Allahın bir hikmeti yolculuklarda yanıma hep gençler rastlamıştır..Öğretmenevlerinde iki kişilik odalarda hep gençler oda arkadaşım olmuştur..İşte bir yolculuk esnasında yanımdaki bir gençle yol boyu çok güzel bir muhabbet yaptık..Onun çok zor durumda olduğunu bana söylemesi ve benim ona yapacağı en güzel şeyi anlatmam ve onunla daha sonra iyi dost oluşumuzu hiç unutamıyorum..Olayı size anlatmam doğru olmaz.Ama o sıkıntısından sayemde kurtulduğunu söyleyebilirim..

-Tamam mı Nevgin?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Eki 29, 2007 11:41 pm

Muzaffer amca sorularima cevap verdiginiz icin size cok tesekkur ederim hepsine gayet guzel ve acik bi sekilde cevap verdiniz tesekkur ederim
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 31, 2007 1:00 pm

Muzaffer amca merhaba ilk once kolay gelsun

Simdi sorulara gecelim..

1- Muzaffer Altuncu kimdir??
2- Hayat felsefesi nedir?
3- Kincimidir??
4- Olmazsa olmazlariniz nelerdir??
5- Saygisiz sevgi olmaz sizin icin ne ifade ediyor??
6- Yalan konusan birisinin karsinda nasil tepki veririsiniz??
7- Hayatta en nefret ettiginiz 3 seyi nasil siralarsaniz???
SIMDILIK BU KADAR YETER AKLIMA GELDIKCE SORMAYA DEVAM EDECEGIM :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Eki 31, 2007 3:36 pm

yine ben :)

Biri size koyunuzu anlatmanizi istese ona nasil anlatirdiniz onu ?
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burak Tiryakioglu » Prş Kas 22, 2007 2:16 pm

bende bi soru sormak istiyorum

1 Muzaffer amca neden senı kusmerde goremıyoruz gelmıyomusun hiç kusmere
Kullanıcı avatarı
Burak Tiryakioglu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Kas 22, 2007 2:31 pm

Burak Tiryakioglu yazdı:bende bi soru sormak istiyorum

1 Muzaffer amca neden senı kusmerde goremıyoruz gelmıyomusun hiç kusmere

:arrow: Merhaba Burak,
Senin sorun kolay.....Cevap vermeye çalışayım,,,
Kuşmere zaman zaman geliyorum.Geçen yıl gelemedim.Önceki yıl orada idim. Siteden bir çok dostum ile bir araya geldik..Güzel bir buluşma olmuştu..

Sanırım bu kadar yeter..

İlgi gösterip bu sayfaya yazdığın için teşekkür ederim....

Selam ve sevgilerimi gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Ara 06, 2007 2:56 pm

:arrow: Sevgili Fatma Özbilgi ve Nevgin Uysal,

Ne yazık sorduğunuz sorulara cevabı geç veriyorum..Bunun tek sebebi Nevgin'in 2.defa yazmasıdır..Ben bu sayfayı açmadan en son kim yazdığına hep bakmışım..Meğer o arada Fatma yazdı,2.defa Nevgin yazdı,farkedemedim... Burak yazdı ona cevap yazdım,,,

Bu ara sayfayı tekrar yeniden okuyunca iş anlaşılmış oldu..
Bir teknik hata oldu,kusura bakmayın...

Yoksa aynı gün cevaplarını yazardım.. Sağlık olsun...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir