"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Aranıza giremem öyle bir huyum yoktur, Benim ise dostlara inan hasretim çoktur, İstersen o İhsan'a orada kurşun döktür, Birlik olursak eğer çalarız borumuzu.....
Gönül dostundan küser bilmem ne idi zoru
Görüşünce sorarım ona bir iki soru
Gerçek dostlar her zaman birbirinin doktoru
Boş yere beklemişim gurbetten dostumuzu
Anlıyorum Adnanım içinde bir yara var, O yaraya sebepte çok eski bir dostun var, Merak etme o dosttan sana mutlu mesaj var, Ne olur kırmayalım arkadaş dostumuzu...
Bu sayfa hepimizin yeterki gelen olsun
Manidar dörtlüklerle bütün sayfalar dolsun
Dostluklar baki kalsın kötülükler yokolsun
Allah açık eylesin herzaman yolumuzu.
Adnan'ın yazdıkları benim de kabülümdür, Bazı dostlar uzağa çoktan beri sürgündür, Buraya yazılanlar bana göre günlüktür, Allah iyi eylesin bu bizim sonumuzu.....
Muzaffer sen devam et ben bitirdiğim yerden
Ne mutlu yer aldıysak çeşitli gönüllerden
Sağlık olsun yazarız,kim kaldı eskilerden
Allah daim eylesin bizim dostluğumuzu
Seninle atışmamız inşallah daimidir, Bu satırı yazan da senin gibi fanidir, Gönlümde olan yerin inan ki çok farklıdır, Allah'a ödeyelim dünyalık borcumuzu....
Gökhan Şahin nerdesin kayıplara karışma, Ara ara uğra da yapalım bir atışma, Baban ile her zaman vardır bizde kapışma, Dostlar ile burada kıralım kozumuzu.....
BUGÜN DE AKŞAM OLDU EZANLAR OKUNUYOR,
YALNIZ KALMA DUYGUSU BENİ HEP KORKUTUYOR,
ZAMAN GENÇLİĞİMİZİ ADIM ADIM YUTUYOR,
ALLAH HAYIRLI YAPSIN ÇOLUK ÇOCUĞUMUZU...
Bugün yağmur ve soğuk Gölcüğü teslim aldı, Adnan ile görüşmek sanal aleme kaldı, Hızlı geçen bu günler gençliğimizi çaldı, Allah iyi eylesin bu bizim sonumuzu.....
Yeni bir hafta başı hızla geçiyor zaman
Sert rüzgarlar esiyor burada zaman zaman
Sıcak sohbet yapalım buluştuğumuz zaman
Boşa geçirmeyelim değerli ömrümüzü
Artık demir almak günü gelmişse zamandan Merhaba diyen vardır elbet uzak diyardan Zaman değildir umutsuz kılan seni sıladan Görelim Mevlam neyler biçare sonumuzu...