Halil İbrahim YAZAR

Sayın Şahinkayalılar. Bu bölümde zaman kısıtlaması olmaksızın kısa bir hayat hikayesi ile birlikte ebedi hayata göçenlerin fotoğraflarını paylaşıyoruz.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Sami Ayan

Halil İbrahim YAZAR

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Eki 24, 2007 7:34 pm

Halil İbrahim YAZAR

Ölüm: 1999
Kalp krizi sonucu otuzlu yaşlarda sanatçı Barış Manço ile aynı gün vefat etti. Kendisi neşeli, bulunduğu toplumu da neşelendiren bir yapısı vardı. Allah mekanını cennet etsin.
Resim
En son Sami Ayan tarafından Çrş Eki 24, 2007 7:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 24, 2007 7:45 pm

-Çok genç yaşta vefat eden Halil İbrahim Yazar'a Allahtan rahmet dilierim,,,, Onu öldüğü yıl Çaykarada bir defa gördüm,,,, Ne diyelim !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Eki 24, 2007 10:10 pm

Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Eki 25, 2007 7:16 am

Sami çok güzel çalışıyorsun eline koluna sağlık.
Rahmetli Halil İbrahim YaZAR (çoçukluk) ilkokul arkadaşim resmini görünce çok duygulandım.

Yüce Allahın taktiri o evde Rahmetli Halil İbrahim YAZAR' ın abisi Hasan YAZAR' da çok genç yaşta hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Bu arada böyle genç yaşta benim yaştaşlarım rahmetli Ayhan UYGUN (Karakuşun, Hasretin abisi) rahmetli Hasan ŞENEL (ustamahmudun kolsuzun oğlu)
Genç yaşta ölen bu yaştaşim arkadaşlarıma yüce Allahtan rahmet diler mekanları cennet olsun.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Prş Eki 25, 2007 8:10 am

Hey gidi günler.hayatımda aldığım en acı haberlerden birtanesiydi halil abinin ölümü.Askerdeydim yazın selametin kışında halil abinin ölüm haberleri hiçbir zaman aklımdan çıkmayacak.Barış mançoya üzülürken o sabah onun ölüm haberi o anda dünyamı karartmıştı.Ölümünden bir ay önceydi bende herzamanki izinlerimden birindeydim oturduk beş milyon espirisine çebime koydu.Askerliğin bitiyor dedi harçlık vermedi deme dedi.Ayrılırken işin belli olmaz hakkını helal et dedim.Güldü etmem dedi niye dedim benim ölmeye niyetim yok dedi.Bende aman abi ne hakkın varki dedim güldü dedi her ay burdasın dünyanın çayını içtin asker ayağından sesimizi çıkaramıyoruz.Beş milyonda verdik şimdi askerlik süresince babana bu kadar yük olmadın dedi ve etraftaki herkes güldü.Anlatacak çooooooooooooooooook şeyler var senin için güzel abim cümleler beynimde oluşuveriyor ama gel görki yazacak güç yok bizler seni çok sevdik mekanın cennet olsun
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Cum Eki 26, 2007 8:34 am

Allah rahmet etsin.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Kas 05, 2007 8:35 pm

dayım seni çok özledik.. mekanın cennet olsun
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Sal Kas 06, 2007 7:49 pm

Beni köye bağlayan insanlardan birisiydi benim dayım onu sewmeyen warmıydı acaba çaykara boğazında :( :( :( mekanın cennet olsun canım dayım :(
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Kas 07, 2007 12:13 pm

Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzr Kas 11, 2007 2:37 pm

............Halil İbrahim Yazar,biz kendisine öyle alıştığımız için hep Ğelil derdik,derdik ya ................Şimdilerde birşey diyemiyoruz.Of'tan Çaykaraya tayin olduğum l988 yılından itibaren yaklaşık on yıl hemen her gün beraberdik.Bir defa olsun bana karşı kırıcı bir davranışı olmadığı gibi başkalarına da aynı duyarlılıkla davrandığını söyleyebilirim..Bulunduğu toplumlarda güleryüzlülüğüyle hoşsohbetleriyle herkesin sevgisini kazanmış olması onun yokoluşu ile bitmiş sayılmaz.Hatırlandığında hep o güzellikler dile gelmekte ve özlemle anılmaktadır.Allah,O'nu seven kullarını Cennetinden mahrum etmez inşallah.Allah'ın rahmeti üzerine olsun ĞELİL,seni hep özleyeceğiz...
En son Adnan Ayaz tarafından Sal Nis 03, 2012 11:01 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Cum Kas 23, 2007 1:04 pm

Allah rahmet etsin.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlmiye İbrahimağaoğlu » Cmt May 10, 2008 1:19 pm

Adnan hocamın da dediği gibi o bizim ğelil ağbimizdi.Ölümü beni çok etkilemiştir.Allah rahmet etsin.Mekanı cennet olur inş
Kullanıcı avatarı
İlmiye İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş May 15, 2008 7:33 pm

ölümü ve ölüme dair herşeyi tüm gerçekciliğiyle ilk defa o sabah anlamıştım.21 yaşındaydım evin kapısı acı acı çalmaya başlamıştı sabahın ilk ışıklarında.rahmetli halil abiyi kucağımızda kaybederken hayatın ne kadar basit ve boş olduğunu anımsadım biran.güler yüzü ve babacan tavırları gözümün önünden hiç gitmiyor.allah mekanını cennet eylesin.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzr Haz 01, 2008 8:35 pm

allahdan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum
allah budünyayı aratmasın
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri