FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Nalan Uysal » Pzt Eki 22, 2007 10:11 pm

saol halacigim iyi oldum ilaclarida ictuk daha iyi olucam ins , he valla allah razi olsun doktorundan doktormu degistirsem :lol: he yaa sansa bak baba kiz hasta olduk . ha bide yazdigin icin tskler taa 2ci sayfadan kurtardin beni neyse tekrar saol opuyorum kib :) :)
Kullanıcı avatarı
Nalan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yazile Kara » Sal Eki 23, 2007 7:38 pm

:arrow: Teşekkür ederim...Belki eniştem kadar aranızda olamam ama siteyi takip edeceğimden ve ara sıra da yazacağımdan emin olabilirsiniz...

................................................................

:arrow: -Teşekkür ederim Fatma,
Senin dedeni,nineni ,babanı va amcalarını Kırıkhandan tanıyorum..Sizinle de buradan tanışmak nasipmış demekki...
İnşallah bundan sonra görüşelim,,,

sevgili kardeşim fatma nasilsinseninle tanişmişdik ama şimdi daha iyitanidim senienişdem bana anlati şimdi daha iyi tanidim zanedersem türkiyededeyilsin kaç çoçügün var fatma bak benim oküla gitmişliyim yok imla hatalarimi bagişla canim ALLHA emanet ol

canim fatma nasilsin sana yazdigim yazi yanlişlikla bana gitmiş biraz acemilik var neyse oyreniriz zamanla seni cok seviyorüm ALLAHA EMANET OL

Sevgili Fatma; nasılsın,seni çok seviyorum, ALLAH'A EMANET OL,,,
En son Yazile Kara tarafından Pzr Eki 28, 2007 10:48 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Yazile Kara
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Prş Eki 25, 2007 12:41 pm

Fatma hanım ben o başlığı görünce normal bir rahatsızlık sandım hani grip filan.Elimizden birşey gelirse herzaman yanınızdayız.İsmail beye söyle oyle muhanatluk etmesun seneye şenliklerden canlı yayın yapacak.O yaylada gördüğüm güzel kızlarınında gözlerinden öpüyorum.Aman kendinize dikkat edin...

..........................................................

Kaset inşallah nisanda çıkacak.Bu arada kardeşin Murat nerelerde ne eder.Yıllar oldu aziz dostumu görmeyeli.gelmiş buralara ama ben İzmirde görev yapıyordum ozaman.İnşallah unutmadı bizleri çok selam söyle msn filan varsada yaz bana bakayım ne eder
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 31, 2007 7:11 pm

-Fatma yine yoksun...Site sensiz garip ! İnşallah yine hasta değilsin,,,,

Bugünlerde yeniden harekete geçmek için "Ramazan Bayramı" nda herkese tertemiz duygularla el uzatma zamanı, sen aramızda yoksun... Bu işi kim yapacak ? Sağlık problemin yoksa dön aramıza....

-Selam ve sevgilerimle.....

:arrow:
:arrow: Merhaba Fatma,
İsmail'in son durumu nasıl,bilgi verirsen memnun olurum.... Gölcükten Fransaya,Fatma-İsmail çiftine ve çocuklarına selam ve sevgiler gönderiyorum...
_________________.......................................

İsmail'in ameliyat olacağını belirttin.Eğer dediğin doğru ise üzülmene gerek yok...Gerek yok derken şükür ameliyat sonrası düzelme şansı olduğundan.. Düşün çaresiz hastalığa düşenlerin durumu göz önüne alınırsa üzülmek yerine sevinmek lazım diye düşünüyorum...

-Benim Hanım 4 defa ameliyat oldu..Biri de safra kesesi ameliyatı,,,Şu an safra kesesiz yaşıyor..Şükür hayattadır,,,Değil mi?

-İsmail'a şifalar dilerken sana da Allah kolaylık versin diyorum..

-Düşün bu sıkıntılı anında bile seni rahat brakmıyoruz,değil mi ?

-Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nuray Kama » Prş Kas 01, 2007 9:30 pm

:arrow: samimi mesajınza teşekkürler abla demeniz benide mutlu etti sanırım bu sityi siz kurmuşsunuz tebrik ederim selamlar..

..................................................................................

Sevgili Fatma, siteye senin emeğinin çok fazla olduğu gerçekten bariz bir şekilde belli oluyor siteye pozitif enerji veriyorsun.Bazı mesajlarını okudum tepkilere ve önerilere gayet olumlu ve mantıklı,kırmadan yaklaşmaya çalışıyorsun çok güzel birşey.Devamı dileğiyle sevgiler...
Nuray Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Kas 03, 2007 6:02 pm

:!: :!: :!: ŞEHİTLER ÖLÜR- VATAN BÖLÜNÜR :!: :!: :!:

PKK'YA "KÜRT SORUNU" DERSENİZ
İLLAKİ "DEMOKRATİK AÇILIM" İSTERSENİZ
TÜRKOĞLU TÜRK DEĞİL "TÜRKİYELİ" İSENİZ
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!
SİZİNLE ŞEHİTLERDE ÖLÜR, VATAN DA BÖLÜNÜR

FARE ACIKTI DİYE VERİR İSEN KURABİYE
ÜSTÜNE SÜT İSTER BİRDE SENDEN HEDİYE
MERSİN'DE FABRİKAYI KİM KURDU BARZANİ'YE
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

HANİ "KIRMIZI ÇİZGİ İDİ "KÜRT DEVLETİ"
SATILMIŞLAR SATTILAR BU AZİZ MİLLETİ
KUZEY IRAK'TA ÇALIŞIR TÜRK!!! İNŞAAT ŞİRKETİ
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

ANLININ ORTASINDAN VURULAN "KELLE"MİDİR ULAN
HANGİ VİCDANDIR BU SÖZDE HUZUR BULAN
DAHA NİCESİ VAR AKILLARDA KALAN
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

ALLAH'SIZ APO'YA "SAYIN DEDİĞİNİZDE
"TINK" ETMESİ LAZIMDI BEYNİMİZDE
LAKİN KUSUR OLURMU AZİZ EFENDİMİZDE
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

AB EMRETTİ DE SALIVERMEDİNİZ Mİ ZANA'YI
AKLINIZCA GÜYA FETHETTİNİZ DÜNYAYI
SİZ KAŞIDINIZ EFENDİ SİZ, KAPANMIŞ BU YARAYI
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!

AHA... ÖNÜNDE BARZANİ MEYDAN OKUYOR
NE MEYDANI BE, ANA AVRAT SÖVÜYOR
BİZİM Kİ HALA BUSH'A SORUYOR
SİZ VARSINIZ YA SİZ!!!
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Kas 04, 2007 3:48 pm

fatma can
Bana ait Adnan Ayaz'a-İhsan Şahin arşivi- aranıyor ve sitede kullanılmayan adresleri silelim lütfen. teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Kas 04, 2007 8:13 pm

ABLAM SENIN VE ISMAIL AGABEYIN VE COCUKLARIN BAYRAMINI EN ICTEN DILEKLERIMLE VE SAMIMIYETIMLE KUTLUYOR VE YÜREK DOLUSU SEVGILERIME GÖNDERIYORUM....NICE BAYRAMLARA HEP BIRLIKTE INSALLAH...

ESEN KAL

CANIM MESAJINI OKUDUM COK GECMIS OLSUN ABLA ALLAH BIRDAHA YASATMASIN... ALLAH SANA VE ISMAIL AGABEYE SAGLIKLI UZUN ÖMÜR NASIP ETSIN....

GERCEKTEN UCUZ ATLATMISSINIZ; VERILMIS SADAKANIZ VARMIS...SIZE TEKRAR CANI GÖNÜLDEN BÜYÜK GECMIS OLSUN VE SIFA ARAYAN VE BEKLEYEN INSANLARADA ALLAHIM TEZ ELDEN SIFA YETISTIRSIN... GECMIS OLSUN DILEKLERIMI ISMAIL AGABEYE ILETIRSEN SEVINIRIM EN YAKIN ZAMANDA ARAYACAGIM SENI INSALLAH FATMA ABLA... ALLAHA EMANET OLUN ÖPÜYORUM SENI

CANCAZIM BAK GELDIM ISTE AMA SEN YOKSUN SIMDI NE EDERSUNUZ BACIM EYISUNUZDUR INSALLAH; HAYAT ARKADASIN ISMAIL ABI DÜZELDIMI?? ALLAH SAGLIKTAN AYIRMASIN.. BACIM YINE MASALLAH CANLA BASLA SITEDE CALISIYORSUN GÖRDÜGÜM KADARIYLA; SENIN HAKKIN ÖDENMEZ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE KOLAYLIK VERSIN... BENDE IYIYIM FATMA ABLA; OKULUM VE ISIM ARASINDA MEKIK DOKUYORUM... HAFTAYA UYGULAMALI STAJA BASLAYACAGIM 1 AY BOYUNCA BAKALIM NASIL GECECEK... YOGUN BIR KASIM AYI BEKLIYOR BENI AMA BUNUDA ATLATIRIM ALLAHIN IZNI VE YARDIMIYLA.. CANIMSIN SENI ÖZLEDIM INSALLAH ARAMIZDA KI MESAFELERI YAKIN BIR ZAMANDA KISALTIR VE GÖRÜSÜRÜZ SENI ÖPÜYORUM FATMA ABLA KIZLARA HERKEZE SELAM VE SEVGILERIMI ILET BENDEN...

FIKRIMIN INCE GÜLÜNE YÜREK DOLUSU SEVGILER....

HAKLISIN FATMA ABLA HAYATIMIZ BURADA MONOTONLASMIS BIR VAZIYETTE; FIRSAT BULDUKCA RUTININ DISINA CIKMAYA CALISSAKTA YINE YAKALIYOR BIZI ICINE CEKIYOR BU ANDER MONOTONLUK HAYATIMIZI YENILEMEYE FIRSAT VERMIYOR... :cry: EVET YA GARIP GELIYOR BANA ÖGRENCI OLMAK AMA OLDUK ISTE... BIZ INSANOGLU NELERE ALISMIYORUZ KI ÖGRENCI OLMAYADA ALISIYOR INSAN... SINAVLARIMI VE OKULUMU HAYIRLISIYLA BASARAYIM BASKA BIRSEY ISTEMEM... BANADA GÜVENDIGIN ICIN SAGOL BENI MOTIVE ETTIN CANCAZIM...

MÜKEMMEL OLUR FATMA ABLA INAN COK SEVINIRIM KESKE BÖYLE BIR IMKAN YARATSAK NE IYI OLUR UZUN ZAMANDIR GÖRÜSMEMISTIK MAYIS AYINIDA BEKLEYEMEYECEGIM BEN... :D :D

SEVGILER MAVRINAMA...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Kas 05, 2007 9:59 pm

İşte geldim burdayım sen yoksun yahu kaç saat oldu ahada delili yazdum bi dünya şey sayfalara :lol: Gönlün oldu mi ? :lol: :lol: Ablammmm benim öptüm kocaman. :wink:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nurullah Sula » Sal Kas 06, 2007 8:05 pm

FATMA ABLA YANLIŞ BİŞEY YAPTIYSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
BENİM KİSİ SADECE İÇİMDEN GELEN Dİ

TEKRAR ÖZÜR

selam fatma abla bir sorun var benle ilgili değil ama
amca kızıyla ilgili ESRA ZÜMRÜT SULA
KUZENİN SİTEYE ÜYE AMA SİTEYE GİREMİYO SEBEBİ İSE ŞİFREYİ YAZIYO KABUL OLMU YO İLGİLENİRSEN SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Avcı » Sal Kas 13, 2007 9:52 pm

:arrow: fatma hanımmmm insan yeni gelen birine böyle edermi yaw hiç ilgi yok alaka yok aaa nasılsın bu arada ablacım görüşemiyoz

:arrow: biraz geç oldu ama neyse bu seferlik affediim seni iyim çok şükür sizleri sormalı asıl pek giremiyorum işlerimden ötürü ama fırsat buldukça ugramaya çalışıyorum işte:) kızınız bana iyi bakıcak asıl bulmuş benim gibi birini

:arrow: ooooo bu nasıl site yöneticiğili yaaa hiç ilgilenmiyosun üyelerle insan arada bi nasılsınız keyfiniz nasıl falan der olmaz böyle yapamıyosan bırak ben yapıyım aaaaa

:arrow:ooo patron hanım ya hiç ilgilendigin yok üyelerle ben yabancıyım az bişiler yaz arada yalnız hisstmeyim kendimi

:arrow: size tessüf ediyorum biliyorumda bilmiyo numarası yapıyorum öylemi yani hem ayda bir gelmiyorum ben aşk olsun geliyorum bakıyorum kimse yazmamış bende cıkıyorum:) her zaman benden beklemeyin ilk adımı aaaaaa biraz yazın ilgi gösterinki geliyim :d

fatma hanım fatma hanım öyle sadece sarkı çalmakla olmaz arada msj falan da yazın :D ilgi isteriz biz :D
Kullanıcı avatarı
Murat Avcı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Çrş Kas 14, 2007 8:32 am

:arrow: fatma hanım, biz bir zamanlar bi roman yazıyorduk. akibetini merak ettim.
her halde toparlaması zor ve uzun sürecek...
bu konuda yardımımız olursa ben burdayım. belki de geç kaldım ama
kendinize iyi bakın, her zaman esen kalın

:arrow: FATMA HANIM, BİZUM CEMAATUN EKSERİSİ OYLEDUR. SONUNİ GETURMEK İŞKENCE VERUR SANKİ İNSANA. BU KONUDA ÜZERİME DÜŞENİ YAPACAĞUM VE HATTA GEREKLİ YARDIMLARI ALACAĞUM. AMA BU ROMANUN BAŞLUĞİ KENDİSİ NERDEDUR. YANİ TOPARLANMIŞ HALİ NERDEDUR.
KENDİNE İYİ BAK

:arrow: FATMA HANIM,
ROMANIN 84. SAYFADAN SONRASINI KAĞIDA DÖKTÜM. AKŞAM ROMANIN GERİ KALAN (84, SAYFASINA KADAR OLAN KISMI) OKUDUM. ANCAK GEREK CÜMLELERDE EKSİKLİK FAZLALIK, KONUNUN GİDİŞATI İLE ALAKASI OLMAYAN CÜMLELER VE GEREKSE DE ANLATIM BOZUKLUKLARI GİBİ SORUNLAR GÖZLEMLEDİM. AYRICA EN ÖNEMLİSİ ROMANIN SONU GELMEMİŞTİ BANA GÖRE...
BUNLARIN NETİCESİNDE BEN İLK ÖNCE ROMAN İÇİN YAZILANLARI O BAŞLIK ALTINDA TOPARLAYACAĞIM, YAZILANLAR GÖRÜNSÜN DİYE(ANCAK SAYFA KİLİTLİ-SİZEMİ GÖNDEREYİM SİZ EKLERSİNİZ YOKSA KİLİTİ KALDIRIRMISINIZ)...
ANCAK EĞER İZİN VERİLİRSE ROMANI TAMAMLAMAK BAZI CÜMLELERDE OYNAMAK VE DE SAYFA YAPISINDA DA DÜZENLEMELR YAPMAK İSTERİM.
BU KONUDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

:arrow: FATMA HANIM;
TOPLU HALİ İLE SANA GÖNDERUYURUM.
Bİ ÖNCEKİ MAİLİMDE DETAYLARI YAZMIŞTIM BİLGİ BEKLİYORUM

Demek sen beni bu kadar çabuk unuttun. Hiç mi düşünmedun sen, benim nasıl hallere düştüğümü hiç merak etmedun mi?Asıl hatayı ben yaptım.Ama sana söylemeye cesaret edemedim. Çünkü korktum, sustum, yutkundum ve cesaret işte ama şimdi söylüyorum. Ben… ya ben … anla işte…Seninle dost olduğumu sanıyordum. Ama bir türlü keşke böyle olmasaydı hmmm peki o zaman sana değer veriyordum diyelim insanoğlu gözden ırak olan, gönülden de ırak olur. Zaman çabuk geçiyor, insanoğlu, geriye değil ileri doğru bakarken geçmişte olan dostlarını ihmal ediyor, ve dostlarına hasret kalıyor, hasretlik çekerek dostluğu daha iyi anlıyordu. Ve dostlarına daha sıkı bağlanması, zaman ve yaşam bizi kendimize getirmekte, bizleri uyandırmakla neleri kaybettiğimizi göstermiş ve aklımızı başımıza getirmişti. Bir daha boyle hatalara kalkışmamak şartıyla kendine bir söz vermiştir. Bir daha çevresinde bulunan ne kadar arkadaş dost varsa her birini arayıp teker teker konuşmalıydı onlarla, bunu yapmalıydı…
Bu arada köyde şok etkisi yaratan bir olay oldu. Feride ile temel kaçmışlar. Bu olay köy halkını şoktan şoka sokmuş, daha başlarına neler gelecekti. Köylü şoku atlatmaya çalışırken Feride ile temel’in yaptıklarına anlam veremeyudiler. Muhammed ile Ayşe haberi duyduklarında çok şaşırmış, bir yandan da kaçmaları onların işlerine yarıyordu. Bu fırsatı mutlaka değerlendurmeleri gerekiyudi ve kaçıyorlar ki karşıda kızın ağabeyi gözüktü. Ağabe annemle Muhammedun babasi yakalandiler onlara ne diyecekler şimdi ağabey şaşkun şaşkun ne deyur bunlar. Şaşkınlığında haklıydı, çünkü her şeyden habersizdi. Annesi eski sevgilisi ile kaçmıştı. Zaten gerçek babası da annesinin eski sevgilisi idi

88. SAYFANIN SONU

:arrow: merhaba fatma hanım merak ettiğim iki konu var;
1. neden hala bazı üyelerin kullanıcı adları hala şifreli (mesela şurli)
2. her üyenin tanışma kaynaşma başlığı altında kendisine gelen mesajları başkaları okusun. bunun için diyeceksin ki özel mesaj atsın ama yine de bir kısıtlama getirilebilir mi veya değişiklik yapılabilirmi

ha bu arada bu roman işi bayağı karışmaya başladı. dua edun bana

:arrow: OYLE ŞEY Mİ OLUR FATMA HANIM, ALDIĞIMIZ GÖREVİN BAŞINDAYIM. ENSON SULALARDAN (OYLE HATIRLIYORUM) BİR TANESİ ROMANIN SONUNU GETİRİNCE (GERÇİ SONRA SİLMİŞSİN) ACAYİP SİNİR OLDUM. TAKİP EDEYURUM AMA EVDE BİLGİSAYAR OLMAYINCA PEK BAKAMIYORUM AMA TAKİP EDİYORUM MERAK ETME
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Çrş Kas 14, 2007 1:42 pm

aranızda olmaktan bende mutluyum ayrıca böyle güzel bir site kurdugunuz için de tşklr.ancak bana mesaj yazdıgınız sayfada degiştir diye bir ibare yok nereyı kast ettiğinizi benmı anlamadım acaba kendımı daha detaylı tanıtmak için selamlar
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Cum Kas 23, 2007 1:46 am

:arrow: nettiriyon fatma..

............................................................................................

:arrow: FATMACIGIM ISMAILIM ILK ONCE DOKTORLARA SONRADA SANA EMANET ONA COK IYI BAKACAGINDAN EMINIM... BUTUN KALBIMLE SIZLERLEYIM SAKIN UZME KENDINI BUGUN INSALAH AMELIYAT COK BASARILI GECECEK VE KOCUMDA BIR AN ONCE AYAGA KALKACAK...OPUYORUM KENDINIZE COK IYI BAKIN GECMIS OLSUN...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Kas 24, 2007 10:20 am

İki gündür senden haber bekliyorum..Anlaşılan İsmail'i yanlız brakamadın. İnşallah başarılı bir ameliyat geçirmiştir...

Biz de bir an gelir sağlıklı haberini alırız....

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir