fatma hanım, biz bir zamanlar bi roman yazıyorduk. akibetini merak ettim.
her halde toparlaması zor ve uzun sürecek...
bu konuda yardımımız olursa ben burdayım. belki de geç kaldım ama
kendinize iyi bakın, her zaman esen kalın

FATMA HANIM, BİZUM CEMAATUN EKSERİSİ OYLEDUR. SONUNİ GETURMEK İŞKENCE VERUR SANKİ İNSANA. BU KONUDA ÜZERİME DÜŞENİ YAPACAĞUM VE HATTA GEREKLİ YARDIMLARI ALACAĞUM. AMA BU ROMANUN BAŞLUĞİ KENDİSİ NERDEDUR. YANİ TOPARLANMIŞ HALİ NERDEDUR.
KENDİNE İYİ BAK

FATMA HANIM,
ROMANIN 84. SAYFADAN SONRASINI KAĞIDA DÖKTÜM. AKŞAM ROMANIN GERİ KALAN (84, SAYFASINA KADAR OLAN KISMI) OKUDUM. ANCAK GEREK CÜMLELERDE EKSİKLİK FAZLALIK, KONUNUN GİDİŞATI İLE ALAKASI OLMAYAN CÜMLELER VE GEREKSE DE ANLATIM BOZUKLUKLARI GİBİ SORUNLAR GÖZLEMLEDİM. AYRICA EN ÖNEMLİSİ ROMANIN SONU GELMEMİŞTİ BANA GÖRE...
BUNLARIN NETİCESİNDE BEN İLK ÖNCE ROMAN İÇİN YAZILANLARI O BAŞLIK ALTINDA TOPARLAYACAĞIM, YAZILANLAR GÖRÜNSÜN DİYE(ANCAK SAYFA KİLİTLİ-SİZEMİ GÖNDEREYİM SİZ EKLERSİNİZ YOKSA KİLİTİ KALDIRIRMISINIZ)...
ANCAK EĞER İZİN VERİLİRSE ROMANI TAMAMLAMAK BAZI CÜMLELERDE OYNAMAK VE DE SAYFA YAPISINDA DA DÜZENLEMELR YAPMAK İSTERİM.
BU KONUDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

FATMA HANIM;
TOPLU HALİ İLE SANA GÖNDERUYURUM.
Bİ ÖNCEKİ MAİLİMDE DETAYLARI YAZMIŞTIM BİLGİ BEKLİYORUM
Demek sen beni bu kadar çabuk unuttun. Hiç mi düşünmedun sen, benim nasıl hallere düştüğümü hiç merak etmedun mi?Asıl hatayı ben yaptım.Ama sana söylemeye cesaret edemedim. Çünkü korktum, sustum, yutkundum ve cesaret işte ama şimdi söylüyorum. Ben… ya ben … anla işte…Seninle dost olduğumu sanıyordum. Ama bir türlü keşke böyle olmasaydı hmmm peki o zaman sana değer veriyordum diyelim insanoğlu gözden ırak olan, gönülden de ırak olur. Zaman çabuk geçiyor, insanoğlu, geriye değil ileri doğru bakarken geçmişte olan dostlarını ihmal ediyor, ve dostlarına hasret kalıyor, hasretlik çekerek dostluğu daha iyi anlıyordu. Ve dostlarına daha sıkı bağlanması, zaman ve yaşam bizi kendimize getirmekte, bizleri uyandırmakla neleri kaybettiğimizi göstermiş ve aklımızı başımıza getirmişti. Bir daha boyle hatalara kalkışmamak şartıyla kendine bir söz vermiştir. Bir daha çevresinde bulunan ne kadar arkadaş dost varsa her birini arayıp teker teker konuşmalıydı onlarla, bunu yapmalıydı…
Bu arada köyde şok etkisi yaratan bir olay oldu. Feride ile temel kaçmışlar. Bu olay köy halkını şoktan şoka sokmuş, daha başlarına neler gelecekti. Köylü şoku atlatmaya çalışırken Feride ile temel’in yaptıklarına anlam veremeyudiler. Muhammed ile Ayşe haberi duyduklarında çok şaşırmış, bir yandan da kaçmaları onların işlerine yarıyordu. Bu fırsatı mutlaka değerlendurmeleri gerekiyudi ve kaçıyorlar ki karşıda kızın ağabeyi gözüktü. Ağabe annemle Muhammedun babasi yakalandiler onlara ne diyecekler şimdi ağabey şaşkun şaşkun ne deyur bunlar. Şaşkınlığında haklıydı, çünkü her şeyden habersizdi. Annesi eski sevgilisi ile kaçmıştı. Zaten gerçek babası da annesinin eski sevgilisi idi
88. SAYFANIN SONU

merhaba fatma hanım merak ettiğim iki konu var;
1. neden hala bazı üyelerin kullanıcı adları hala şifreli (mesela şurli)
2. her üyenin tanışma kaynaşma başlığı altında kendisine gelen mesajları başkaları okusun. bunun için diyeceksin ki özel mesaj atsın ama yine de bir kısıtlama getirilebilir mi veya değişiklik yapılabilirmi
ha bu arada bu roman işi bayağı karışmaya başladı. dua edun bana

OYLE ŞEY Mİ OLUR FATMA HANIM, ALDIĞIMIZ GÖREVİN BAŞINDAYIM. ENSON SULALARDAN (OYLE HATIRLIYORUM) BİR TANESİ ROMANIN SONUNU GETİRİNCE (GERÇİ SONRA SİLMİŞSİN) ACAYİP SİNİR OLDUM. TAKİP EDEYURUM AMA EVDE BİLGİSAYAR OLMAYINCA PEK BAKAMIYORUM AMA TAKİP EDİYORUM MERAK ETME