GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Pzr Eki 21, 2007 9:35 pm

Herkese selam.Bir süredir izmirdeyim.Bu yüzden uzak kaldım.Herkesin olduğu gibi benim de moralim bozuk.Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına ve tüm Türkiyeye başsağlığı diliyorum.Umarım bir an önce bu zulüm biter.Şehitler ölmez vatan bölünmez.Hiçbirzaman...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eki 21, 2007 10:04 pm

:arrow: Hayırlı Günler Dostlar,
-Bugün çok üzüntülü bir gün geçirdik,,,12 Askerimiz şehit oldu,bu şehitlerin evlerine ateş düştü,,,Bizim yüreğimize de.....

-Referandum yapıldı,

-Yarın ve Salı günü inşallah Bursada olacağım... Onun için siteye giremiyebilirim...Çarşamba günü görüşmek üzere,,,,

-Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Numan Kama » Pzr Eki 21, 2007 10:07 pm

Merhabalar. Sizleri cok özledim. Projelerimden dolayı cok sevdigim köyümün sitesine bile giremiyorum. inanın yetişmiyor zamanım. Bu yaz gittim ve gördüm güzel köyümü.. O güzel tarih kokan evimin her yeri betonlarla dolmus.. üzüldüm.. ama yapacak cok da birsey yok acıkcası. herkes en iyisini istiyor, ilk gözardı edilen de tarihi doku oluyor.
herdaim icimde olan memleket hasretine dermanım burası. umarım kısmet olur da gene güzel sohbetlerimiz olur. Sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eki 21, 2007 10:20 pm

Numan inan bu sitede senin guzel ve samimi sohbetlerini ozledi, arada birde olsa nefes almak icin gene uzak kalma buralardan yoksa nefessiz kalirsin :)
Muzaffer amca sanada iyi gezmeler diliyorum, iki gun sitede sensiz oksuz kalacak..

Eki dilek sende ikide bir oyle gezmelere gitme yaaa :) kiskanuyurum seni haa..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şerif Mercan » Pzt Eki 22, 2007 1:39 pm

yeni bir günde yeni bir haftanın başlangıcında istanbul dan yağmurlu bir günden hepinize selam olsun...

şu saatlerde işi olanlar işyerlerinde,ev hanımlarımız evlerinde,benim gibiler ise sanal ortamda zamanlarını tüketmekde,çalışanlarımıza kolay gelsin diyor forumda mevcut olanlara ise hayırlı günler diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 22, 2007 1:40 pm

Merhabalar ahali, moraller sifir oldugundan icimden yazi yazmak gelmiyor, sehitlerimiz hakkinizi helaledin bize, sizler bizim icin caninizi veridniz, bizlerse sizler icin hic birsey yapamiyoruz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Eki 22, 2007 4:26 pm

Şehitlerimize Allah'tan rahmet,kahraman Türk ordusuna yapacagı tüm harekatlarda üstün başarılar dilerken yüreğimizin yandığı bu günlerde moralimizin çok bozuk olması nedeniyle tüm şehit ailelerinin acılarını yürekten paylaşır yüce Türk milletinin başı sağolsun diyor,bizim için snırda ve her yerde mücadele eden kahraman evlatlarımıza Allah'tan sağlık ,kuvvet ve muvaffakiyetler niyaz ederim.

Hedefimiz,Yurtta sulh,cihanda sulh.Bunu başaracağız inşallah...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Pzt Eki 22, 2007 7:26 pm

Bugün hep birlikte yurüdük.Ne siyasi bir ayrım ne farklı bir medet umarak.Aslında ihtiyacımız bu bizim.Yüreklerimiz bir oldu onbinleri bulduk.Kimimiz üzüntüsünü saklayamadı ağladı, kimisininde gözünden yaş akmadı ama üzüntüsünden sadece yutkuna bildi.Hep birlikte yüreği yanmış anne babalara mehmet olduk,Hep birlikte okuduk istiklal marşını hep beraber saygı duruşu,sesimiz arşa çıktı okurgen onuncu yıl marşını .Hep bir ağızdan ayrılırken seslendik VATAN SANA CANIM FEDA
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Eki 22, 2007 10:12 pm

Herkese hayırlı geceler. Yeni bir güne girmiş bulunuyoruz dün bircok kanalda yürekleri parçalayan o proğramları izleyerek inanin son derece üzüldüm insanlar ne fedakarlik yapıyor o fedakarlığı yaparak ölen Şehitlerimize Allahtan rahmet Gazilerimize şifa dilerken unutulmamalarını Tüm Türk Milletinden bekliyorum
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Eki 23, 2007 11:55 pm

Şuan gece saat 01.50 iki gündür bir durgunluk var herkes üzgün olmamak mumkunmu ben herkesin acısını paylaşıyorum herkese hayırlı bir gün diliyorum
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 24, 2007 9:46 am

:arrow: Aha da geldim,
Bursaya gezmek için gitmedim Fatma,,,,45 yıllık arkadaşım Zenolu Mustafa Bayazıtoğlu hasta olduğu için,onu ziyarete gittim..

Kızım Gölcükte yanımda olmasaydı,gidemezdim tabi.....Sağolsun kızım,,, O olunca arkadaşımı ziyaret edebildim,,,,,

Herkese hayırlı günler dilerim....Bu sayfada bütün dostlarımla buluşmak isterim ama olmuyor....Hayırlısı,,,,,,,,,,,,

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Eki 24, 2007 10:31 am

Vallahi ne desem bende hergün buralardayım.İnanın bu halde içimden yazmakta gelmiyor.duygusallığın etkisindende kurtulmak çok zor olacak gibi
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlknur Ayal » Çrş Eki 24, 2007 7:33 pm

ya bnde ara sıra girebililyorum çalışmaktan vakit yok
Kullanıcı avatarı
İlknur Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 24, 2007 9:43 pm

:arrow: Herkese hayırlı geceler dilerim,,,,,

Yarın görüşmek üzere,selam ve sevgilerimle.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Eki 24, 2007 11:55 pm

Yine saat ikiye yalaşmiş Herkese Hayirli Geceler
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA