"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Allah sağlık verdikçe hem yazar hem okuruz Kilim gibi dörtlükler sayfalara dokuruz İnşallah genç nesile iyi örnek oluruz Doğru yolda onlar da izlesin yolumuzu
Çok teşekkür ederim verdiğin kuvvet için, Ben dağlara çıkarım istersen senin için, Aynı şeyi yaparsın bilirim benim için, İyi niyet, hoşgörü temizler yolumuzu.....
Ramazan sonu bayram köydeydim iki üç gün
Gidemedim yaylaya geriye döndüm üzgün
Sağlık olsun gideriz kar yoksa kara güzün
Yayla heycanı bozar en güzel uykumuzu
Sen olmasan burada benim halim nolurdu, Elbette yazamazdım bu sayfa da dururdu, Altuncu ellerini sinesine vururdu, Allahım razı olsun alırsın gönlümüzü.....
elbet sahip çıkacaktır bu gençlik siteye bizde yaylaya gitmek, ertelenir seneye Muzaffer hocam bu gidişlerin nereye yüce mevlam uzun etsin bizim ömrümüzü...
Gençlik deyince tabi akan dereler durur, Gökhan diline sağlık duyarım elbet gurur, Güzelim bu sitede sevinç göklere vurur, Göklerden yeryüzüne açalım yolumuzu.....
Ben hayalde gezerim oraları Adnan'ım, Unutma Adnan Ayaz ben sana çok hayranım, Orada ev yapmadım şimdi nasıl pişmanım, Allah nasip ederse gezeriz köyümüzü.......
Her engeli aşarız dostlar birlik olanda
Memleket özlemi var gurbet elde kalanda
Gözümüz aydın olsun birbirini bulanda
Allah hayırlı yapar inşallah sonumuzui
Hayırlı dileklerin bize kuvvet veriyor, Altuncu günden güne efkarından eriyor, Zalim gurbette beni zaman zaman geriyor, Bu günlerde sebepler kapattı yolumuzu.....
Her işte bir hayır var bekleyelim görelim
Hoşgörü sevgi ile gönüllere girelim
Zamanı geldiğinde bir selam gönderelim
Allah nasip eylesin buluşma arzumuzu
Bursa gibi birçok il olmuştur kara borsa
Herkes bahane bulup vurur çekice orsa
Bizi tanımayanlar uçan kuşlara sorsa
Daha sağlam kurardık varolan kadromuzu
Son yazdığın dörtlükten ben birşey anlamadım, İhsanla aranıza inşallah karışmadım, Sizi çok seviyorum onu anlatamadım, Merak etme arkadaş kurarız kadromuzu....