Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
bugün ramazanın son günü arefe günü yarın bayram yarın nete giremem belki şimdiden herkesin mübarek ramazan bayramını huzur, mutluluk ve sevdikleri ile beraber geçirmesini allahtan diliyorum...
Merhaba ahali evet bugun arife gunu yarinda bayram, zaman ne cabuk geldi gecti, yarin cogu kisi buralarda olmiyacagi belli simdiden, bayram kutlamasi yaptilar, dilerim herkesin yarinki gunu dieldigi sekilde gecer, bende herkesin bayramini kutlar, nice bayramalara hep beraber diyorum..
merhaba dostlarım..
Bu gün arefe.yarınki MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINIz mübarek olsun.hayırlara ve güzelliklere vesile olur inşallah...herkese saygı ve sevgilerimle..
Onbir ayın sultanına 355 gün sonra verdiğiniz randevunuza sadık kalmanız dileğiyle, tüm köylülerimin mübarek Ramazan bayramını kutluyor, sağlık huzur ve dirlik içinde nice bayramlara kavuşmasını diliyorum.
-Hayırlı Bayramlar,
Bugün siteye giremem diyordum ama girmek nasip oldu...Biraz da buna İhsan Şahin sebep oldu...Er Meydanına yazınca cevapsız brakamadım.Oraya yazınca da buraya da yazdım..Bilmem ki "Paragaf" olur mu ?
-Ben her zaman buradayım...Takip ederim,varsa yazarım.Ben açmam...
RAMAZAN NE ZAMAN GELDI NE ZAMAN BITTI ANLAMADIM DOGRUSU; GÜNLER O SU GIBI AKTI GECTI VE BIRDE BAKTIK CAT KAPI RAMAZAN BAYRAMI GELDI... TÜM KÖYLÜLERIMIN VE TÜM MÜSLÜMAN ALEMININ RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN; GÖNÜLLER SEVGIYLE DOLSUN VE BIRLIK BERABERLIK SEVGI SAYGI OLUSSUN....
Herkese Hayırlı Günler....Ramazan Bayramının ikinci gününde sitede yine kimseler yok gibi,,,,Haklılar ,tatil yapılacak....Pazartesinden sonra yine sitemiz şenlenecek inşallah....