Arkadaslar dunyayi surlilarmi duzene sokacak, lutfen bir birimizi degistiremiyecegimiz gerceklerle kirmayalim , bizim bu sitede tek amacimizin bir arada olmasi degilmi, siyasi gorusler politika ve bunun benzeri dusuncelerimizi burda paylisiyoruzda ne kazaniyoruz bunu bana aciklarmisiniz.
Aksine boyle konular yuzunden siteden yuzlerce kisi uzak duruyor sirf siteye gelipde tartisma cikarmamak icin, kimler kusup gitmedi boyle konular yuzunden, hic kimse kimseye kendi gorusunu dusuncesini kabul ettiremez, dogru olsada karsimizda olanin dusuncelerini degistiremiyoruz sonuc olarak tartismalar kirilmalar olusuyor, allah askina birakin dunyayi oldugu gibi kabul edelim biz kendi aramizda dostluklarimizi birlik ve beraberligimizi pekistirelim...
Not.. bu baslikta amac disi cikildigi icin simdilik askiya aliyorum, boyle tartismalar yuzunden siteden kimsenin ayrilmasini istemedigim icin kilit vurmak zorunda kaldim saygilarimla..
Fatma abla kusura bakma ama bu mesajına tepkisiz kalamazdım
kaldı ki amaç konuşmak burda da bu yapılıyor
söze karşılık söylenecek sözü olanlar buraya geliyor
kılıçlarımı kuşanmadım bu arada
ayrıca kimseyi kırmak, rencide etmek, aşağılamak, küçük görmek, hor görmek gibi bi niyetim olmadı olamaz da kimsenin de yoktur sanırım
erhen ayalın
şikayeti doğrultusunda yaptığın şeyi doğru bulmadım
bunu belirttim
bu arada sen benim ablamsın, akrabamsın sana saygım sonsuz
ama buna rağmen abla bak bu olmadı diyebilmeliyim demi
yoksa dem çaldığımız özgürlük de aman özgürlük lakırdılarının ne önemi kalırdı