İHSAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Tem 21, 2007 11:43 pm

Adnan doğru söylüyor.........

"İhsan Şahin-Adnan Ayaz-Muzaffer Altuncu....ER MEYDANI" Sayfasını açtım ve sana ilk destanı yazdım.....Şairler ve Şiirler Köşesine girersen görür ve okursun.....Bundan sonra Adnan'a ve Altuncu'ya yazacaklarını o sayfaya yaz.....Herkes oradan okur.....Bundan sonra çoklu dörtlükler o sayfaya yazılsın....Tekli dörtlükler ise "Saatçı-Ayaz-Kama-Altuncu atışması" sayfasına yazılabilir..............

Selam ve sevgilerimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatih Ayaloğlu » Pzt Tem 30, 2007 2:40 pm

İhsan Amca hoşgeldin, biraz geç oldu ama ben yeni fark ettim. Senin adını duyunca da bir iki satır yazmadan geçemedim. Abimin arkadaşlarından hafızama silinmeyecek şekilde kazının birisin. Her ne kadar görmesem de bu böyle. Zira senin o şakacı, neşeli kişiliğin, doyulmaz muhabbetin ve enterasan hikayelerin; her zaman insanları şaşırtan süprizlerin, duygularını kağıtta eşşiz ifade edişlerin, benim ta ozamanlar ilgimi ve hayranlığımı uyandırmıştı. Seni unutmak mümkün değil. Allah'a emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Fatih Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Tem 30, 2007 9:50 pm

sevgili fatih gözlerınden öpüyorum hatırlamana sevindim bizim sohbetlerimiz için ağabeyin gerek neler yapıyosun ne işle meşgulsun nerelerdesin irtibatı kesmeyelim
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal Ağu 07, 2007 7:27 am

İhsan amcacım merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu sabah babamla da konuştuk mutlaka bir akşam rahatsız edip ziyaretine gelicez. elmas da burdaymış, yine görüşemedik ben haftasonu istanbuldaydım. neyse kısmet.
İhsan amca hep diyorsun ya "Tanrı sizi korusun..." Tanrı seni de korusun İhsan amcacım :wink: ellerinden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Ağu 13, 2007 1:48 am

İhsan Bey yanılmıyorsam benden büyüksünüz, size saygı duyuyorum. O başlığınız siz istediğiniz müddetçe elbette olacaktır, buna da kimse karışamaz. Ama ben yinede Cofala Ahmet abiye yazdığınız güzel şiiri onun adına açılan "içimizden biri" başlığı altında ki sayfasına da ilave etmenizi rica ediyorum. Bu arada Çerkezköye benim gelme ihtimalim çok az.trabzonda yaşıyorum, inşallah buralarda karşılaşır ve tanışırız, saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mrhb

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Cmt Ağu 18, 2007 8:27 am

mrhb ihsan amca nasılsın beni soracak olursan ben iyiyim okul durumuda şuana kadar güzel çok şükür elbette ist gelirsem yanına u ğramadan geri dönmem bu bizim aileden aldığımız terbiye ters düşer bir yere gidipte orda ki büyüklerini görmeden geri dönmek olmaz dimi amcacım sen kırıkhana gelme durumun yokmu özlettiniz kendinizi vallahi herkese slm görüşmek dileğiyle bye
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Ağu 23, 2007 9:49 pm

Evet doğru bayağı oldu görüşemedik enson ağabeyim ayhan hanımlar asker görüşüne gelmiştik uğratık kaç sene oldu hatırlayamıyorum görmeyeli iyisin inşallah biz gölcüğe cakılıp kalmışız sağlık olarak iyiyiz sizdende iyi haber bekliyoruz herkese selamlar bir rüzgar hankimizeserse essin görüşelim inşallah resmine baktım üzüldüm kendimi genç zannetiyordum ihtiyarladığımı anlamışım en güzel sağlıklı günler seninle olsun hoşca kal
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ağu 27, 2007 10:22 pm

Aziz Kardeşim,
Güzel duyguların için teşekkür eder, ben de senin Berat Kandilini kutlar, imanlı-sağlıklı ve huzurlu günler dilerim...

Selam ve sevgiler sunarım......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eyl 13, 2007 4:43 pm

Hayırlı Ramazanlar dileğiyle selam ve sevgiler sunarım.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Eyl 22, 2007 6:06 pm

SELAMÜN ALEYKÜM KIYMETLİ AMCACIM NASILSIN ;ALLAHA EMANETSİN ELLERİNDEN ÖPTÜÜÜÜÜÜÜM....
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Eki 05, 2007 12:25 am

Merhaba İhsan amcacım inşallah iyisinizdir.Ara ara Celalden haberleri alıyorum selamda gönderiyorum sürekli ama sana ulaşıyormu bilmem :) Babam iyi çok şükür servise gidip geliyor Faruk amcamda burda artık beraber gidip geliyorlar gayet iyi yani :) Herkese çok selam söyle amcacım burayada bekleriz görüşmek üzere ellerinden öpüyorum.Sevgiyle.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlknur Ayal » Pzr Eki 07, 2007 5:59 pm

hoşgeldiniz
Kullanıcı avatarı
İlknur Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Sal Eki 09, 2007 9:29 pm

SELAMÜN ALEYKÜM KIYMETLİ AMCAMMMMMMMM NASILSIN GORUŞMEYELİ HALAMA DA SLM LAR ELLERINIZDEN ÖPÜYORUM HAYIRLI RAMAZANLAR DUALARINIZI BEKLIYORUMMMM.........
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Eki 12, 2007 3:52 pm

Merhaba İhsan kardeş Ramazan bayramınızı tüm ailece kutlar hayirli günler dileriz
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Sal Eki 16, 2007 10:32 am

nasılsın amca kusura bakma uzun zamandır siteye takılamıyorum geçmiş ramazan bayramını kutlar sevdiklerinle uzun bayramlar geçirmen dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir