"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Çok teşekkür ederim Cengiz Selimoğluna, Senin burda oluşun mutluluk verdi bana, Unutamadım seni cana yakınsın cana, Sizler ile beraber koruruz formumuzu....
Bu sayfalar ışıktır,geçmişten geleceğe
Herkes ayrı değerde gerek var mı ölçeğe?
Arı bal için konar türlü türlü çiçeğe
Dilerim gençlerimiz yüceltir köyümüzü
Ben bir çağrı yapmışım tüm yöneticilere, Daha öncede yaptım sitedeki gençlere, Dilerim cevap gelir çok yakında bizlere, Allah hayırlı eder inşallah sonumuzu.....
Hoşunuza gitmeyurmi sitenun gidişi, Sarilalum siteye genç.kadın ve erkişi, Olamazmi dünyada yöneticilerun hiç işi, Beklemeyelum ne olur her şeyi yöneticilerden.
Şu atışma sayfası gittikçe çoğalıyor, Atışma tek tek olur dostlar buna uymuyor, Uyarınca dostları bazıları kızıyor, Serbestmi paylaşalım burada kozumuzu.....
İsminizin altına yazıldı ünvanınız Her ağızdan bir ses çıksa, ağırır başınız Ona kulak verin derim, o sizin hocanız Kızmaya gerek yok, geri aldık sözümüzü...
Böyle bir yer var ise mutlak düzen olmalı, Dördüncü satır sonu kafiyeler tutmalı, Her yazan can kurala gönül koyup uymalı, Elbet çok seviyoruz köyümüz köylümüzü.....
Dediğin güzel ama sitede su bulanık, Bazıları uyuyor bazıları uyanık, Ayaklar soğumuştur can boğaza dayanık, Korkarım getirirler ne yazık sonumuzu........
Sayın hocam gerek yok gereksiz endişeye
Sakın takma kafanı olur olmaz herşeye
Hoşgörü ölçüsünde taviz vermem kimseye
Herkes takdir edecek sonunda doğrumuzu
Adnan diline sağlık verdin bana teselli, Gönüllerimiz çok genç yaşlar olmuştur elli, Biz burda yazacağız açık açık bu belli, Allah hayırlı etsin sitede sonumuzu....