gönderen Yılmaz Demir » Çrş Eyl 26, 2007 6:54 pm
Değerli Hocam, bu ne iştir anlamadım! Bir kaybolup ummadığım bir anda çıkıveriyorsun karşıma. Sevgili hocam, seni sevdiğimizi buradan haykırıyor, daha sık görüşeceğimizi umut ediyorum. Selam ve dua ile!
Selamûn Aleykûm sevgili hocam; Hamsiköy sitesindeki mesajını okudum, aynı dertten ben de muzdaribim görüşemiyoruz ne yazık ki! Sen gelemezsen ben gelirim hocam sen merak etme. Anneniz yanınızda ne kadar güzel. Cenab-ı Allah sizlere böyle güzel görevler nasip eylemiş, Annenize bakıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun ve Allah sizlerden razı olsun. Ana gibi Yâr olmaz derler ya işte onu kaybettikten sonra anlıyor insan. Bizler de bildiğin gibi. Bu yıl izne ayrılamadım, binayı bitirdik yeni bınamıza taşınmak üzereyiz. Yanlızım, yani Başmüür olarak atandıktan sonra Yardımcı ataması yapmamışlar henüz, yani bütün yük bende. Allah yardımıyla altından çıkıyoruz zorlansakta. Annenizin ellerinden öpüyor, sizlere de en derin sevgi ile saygılarla iyi Ramazanlar diliyorum. Görüşmek dileğiyle esen kalın! Selam ve dua ile!..