Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
-Herkese Hayırlı Sahurlar,,,,,,,,,
İnşallah Cuma paragafında buluşup her konuyu bol bol konuşacağız... Çünkü hep düz yazı ile olacak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
gizli siteyi takip edenler cogunlukta haaa sanki yeceguk onlari uye adlariylan kendilerini gosterseler bazilarinin kim oldugunu biliyorum ip numarasindan kendilerinin haberi yok guya ajanluk yapayuler
herkese merhabalar, umarım tüm şurlilar iyidir.birazdan pargafı takip edecem.türkü yazamadığım için sadece izleyecem,şimdiden katılan herkesin yüreğine sağlık...
-Videoları siteye koyduğunuza sevindim...Ama seyredemiyeceğim için üzülüyorum...Ne olur orada daim kalsınlar.... Bu PC yi tedavi ettikten sonra seyrederim onları...Teşekkürler !
Gunyadin ahali insallah guzel bir hafta sonu gecirir herkes, buralarida kimse ihmal etmez, son zamanlarda sitedeki kalabalik cok guzel her zaman boyle birlik ve beraberlik icinde olmaliyiz, bir birimizden haberdar olmayiz, gelismeler sevindirici, insallah devami dahada kalabalik olacak...
HERKESİ İYİ AKŞAMLAR DÜN AKŞAM BU SAATLERDE SİTE DE 15 KİŞİ VARDI. ŞİMDİ BAKIYORUM BENDEN BAŞKA 2 KİŞİ VAR.
DÜN AKŞAMKİ PARAGAF GÜZEL GEÇTİ. HER ZAMAN BÖYLE OLMASI DİLEĞİYLE