GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 24, 2007 2:39 pm

Sevgili Fatma ve Naciye(Şurli),
Teşekkürlerimi tez elden bildirmesem o beni saatlerce rahatsız eder. Onun için kabul buyurun.Aynı saatlerde sitede üçümüzün de bulunması ne güzel şey değil mi ? Bak site sayesinde birbirimizden sıcak haberler alabildik.. Sitenin de gayesi bu değil mi ? Ellbette bu ....Bu olmalı !!!!!!!!!

Benim küsmem elbette mümkün değil,siteyi braktığım zaman anlayın ki ya büyük problem yaşıyorum ya da bu fani dünyadan göç ettim..

Beni üzen durumun sona ermesi mümkün değil..Çünkü bazıları sitede deşarj oluyor...Bu normal...Ama benim korkum bu durumun başka durumlara gelmesidir...Madem ki "Düşünce Platformu" var, o halde herkes içindekileri yazacaktır...Ama..............................................

Haktan hayırlısı.....

Selam ve sevgilerim sizlere olsun....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzt Eyl 24, 2007 7:02 pm

Merhaba herkese iyi akşamlar.Nasılsınız.Benden sorarsanız iyiyim,eeeh idare edeyuruk .
Sakın sıkman canınızı her şey düzelir.
Yeterki herkes sağlık ,sihhat olsun.Gerisi düzelir.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eyl 25, 2007 10:19 am

Hayırlı Günler,
Dilerim gününüz güzel başlar,güzel devam eder ve güzel sona erer.... Herkesten dua bekliyorum....Allah herkesin yardımcısı olsun...

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eyl 25, 2007 10:31 am

Sanada hayirli gunler muzaffer amca, dualarimiz seninle seninde dualarin bizlerle olsun..

Ahali nasilsiniz?? Keyifler ne durumda? Herkesin iyi olmasini dilerim, buralardayiz gelen ve yazan olursa memnun kalacagiz :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Eyl 25, 2007 11:28 am

Merhabalar yurdum insanı :) Dualar ve güzel dilekler karşılıklı.Birde Muzaffer amcada olan istek herkeste olsa.Muzaffer amca samimi söylüyorum sana imreniyorum.Allah seni başımızdan eksik etmesin.Türkü işine gelince sana söz canlı canlı okuyacam sana bir akşam sitenin radyosundan
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eyl 25, 2007 11:40 am

YENI GELENLER HOSGELDINIZ..CENGIZ MUZAFFER AMCAYI KIRMAZSAN IYI OLUR RADYODA CANLI CANLI SOYLE YOKSA E CAYKARA CAYKARA RADYODA CALINUR BENDEN SOYLEMESI :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sevil Ataman » Sal Eyl 25, 2007 7:29 pm

hayırlı akşamlar iyi ramazanlar fatma abla yeni gelenlere hoş geldiniz dedi bende hoş bulduk diyorum nasılsınız ben Ahmat Ataman'ın kızıyım
Sevil Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eyl 25, 2007 7:42 pm

Labarkızı...Anladık Labarlardansın.......
Şu siteye girdiğin zaman , Adını Soyadını yazdığın zaman, kendini tanıttığın zaman o özelliğin elinden alınmıyor ki......

Aradım bulamadım ama sanırım "Tanışma-Kaynaşma" sayfasında kendine bir sayfa açmadın.....Orada açarsan ve kendini etraflıca tanıtırsan iyi olur sanırım....Yoksa kimse seni tanımaz, o zaman da bir önemi kalmaz.....

Yoksa Kırıkhandaki Ahmet Atamanın kızımısın ? Bak hele....

Bu sayfada böyle şeyler de yazılmaz ama neyse..........

Herkese hayırlı akşamlar ...Kusura bakmayın....Selam ve sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eyl 25, 2007 11:39 pm

Sitede bulunan ahaliye iyi geceler diliyorum, muzaffer amca masallah her yere yetisiyorsun allah seni basimizdan eksik etmesin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şerif Mercan » Çrş Eyl 26, 2007 12:07 am

bi hayırlı geceler mesajıda benden...
hergün olduğu gibi bu gecede sahur vaktiin gelmesini beklerken geç vakitlerde sitede birilerinin olduğunu görmek güzel,bir çok kişi için saat uygun olmasada durumu müsait olanlar için keyif verici...

hocamız eksik olmasın forumda mevcut olduğu süre içerisinde görüş ve paylaşımlarını eksik etmiyor sitede yer alan en gözde ve favori kişiler arasında yer almakda:)
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eyl 26, 2007 12:17 am

CAYKARALI HEMSERIM SITE SANA EMANET BEN KACAR MALUM YARIN ISLER BEKLIYOR IYI GECELER.. BU ARADA HERKES ADINIZI MERAKLA BEKLIYOR DUYURULUR :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şerif Mercan » Çrş Eyl 26, 2007 12:44 am

Fatma Ozbilgi yazdı:CAYKARALI HEMSERIM SITE SANA EMANET BEN KACAR MALUM YARIN ISLER BEKLIYOR IYI GECELER.. BU ARADA HERKES ADINIZI MERAKLA BEKLIYOR DUYURULUR :)

emanete riayet çıkana kadar sitede mevcut olmaksa memnuniyetle...
güle güle gidin kolay gelsin diyorum..

hocam bilgim olmadan sitede belirtmiş,paylaşan kişi kendisi olduğu artniyetide olmadığını bildiğim için maruz gördüm...Birazdan ise tanışma kısmında açmış olduğum mesajımı düzeltip ismimi belirteceğim...her ne kadar sitede mevcut kişiler tarafından tanınmasamda belirsiz kişi olarak kalıp üyeler arasında antisempati duyulan biri olmakda tercihim değildir...

şuan online olan ve mesajımı okuyan arkadaşlara hayırlı sahurlar diliyorum,Allah kabul etsin...
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eyl 26, 2007 8:46 am

Herkese Hayırlı sabahlar,
Bugün bizim görev çok erken başlamıştır...85 lık çocuğumuz hep böyle yapıyor..Ne yaparsın....Görev görevdir....

Herkese kazasız belasız sağlıklı günler dilerken , selam ve sevgilerimi gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Çrş Eyl 26, 2007 9:37 am

ALEYNA VE ALEYKUMSELAM SAYGI DEĞER HOCAM...
ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLMASINI TEMENNİ EDEREK HERKESE İŞLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eyl 26, 2007 11:23 am

Merhaba ahali selam verenlere aleykum selam nasilsiniz??? SITEDE ARADA BIR CANLILIK GORMEK NE GUZEL DAHA IYIYE DOGRU GIDIYORUZ :D
GOKHAN ROMAN SANA EMANET BOLUMDE YETKILISIN ISTEDIGIN DUZNELEMEYI OZETTE YAPABILIRSIN SIMDIDEN KOLAY GELSIN..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir