Bence şuan türkiye'yi en güzel voleybol takımımız ( flenin sultanları ) temsil ediyor yani futbol basketbol voleybol arasında en çok hangisine güveniyorsun dersen voleybol takımımıza derim ama dierleride iyi tabiki
altaki üye bu sene süper lig nasıl geçicek sence ?
insanlar sıkıntı sitres ile uğraşmaktan artık gına geldi ve sıkıntı sitresi önemli olan işler yaratır. e bizim insanımız da ekonamik durum nedeniyle gezip eğlenme imkanı bulamıyor mecburen en ucuz ve en saçma uğraş olan futbolla uğraşıyor, biraz olsun sıkıntıyı stresi atmak için. Afedersiniz ama bazı manyaklar futboldanda stres yaratmayı başarıp futbolu çok önemli birmesele gibi görüp birbirini parçalayanlarda var malesef. "tabi bu benim fikrim"
bence insanları yönlendirmenin en önemli yollarından biri medya dır. Peki bizim medyamız kimin elinde? Medyamızı elinde tutan adamı ne kadar tanıyoruz? etrafımıza baktığımızda atalarımızın yaşayışıyla uzaktan yakından ilgimiz kaldımı? bence kalmadı. yani medyamız yahudilerin maşası olan bir adamın elindeyken asla eğitici bir program izleyebileceğimizi sanmıyorum. ancak yönetmenlerin ve senaristlerin satır aralarına sıkıştırdıklarıyla yetiniriz
Ders verici programlar bazen rastlıyorum ama senin dediğin manada programlar maalesef yok...Hele bazı TV ler ahlak bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar.......
aynen muzaffer amca sana katılıorum cok ahlaksız hakaretli programlar var ama gene bu aralardurgun gecen sene falan cok abartıolardı o barıstırma programları falan insanın piskolojisi bozuluyor yafff...
alttaki komsu ismail türütün ..plan yapmayın plan.. sarkısını dinledin mi
? dinlediysen nasıl olmus begendin mi?fikrin nedir?