Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
NEVGINCIGIM O GÜZEL MEKTUBUN DÜN BANA ULASTI BENI COK SEVINDIRDIN VE MEMNUN ETTIN...GÜZEL BIR SÜRPRIZ OLDU BENIM ICIN... SANA YÜREKTEN TSK EDIYORUM BIRTANEM... INSALLAH HAFTAYA GÖRÜSÜRÜZ... KUCAK DOLUSU SEVGILER GÖNDERIYORUM...
bendende iyi degisen bi sey yoq sürünüyoz buralarda okulda iyi ellerinden öper ablası ondada degisen bi sey yoq derslerinin iyi olmasına sevindim oku okuda bizim gibi olma:P biraz büyük agziyla konusayım neyse sonra görüsürüz sana dedigim seyi yapmıssındır insallah...
CANIM BENIM NE HABER IYIMISIN?? BULUSMANIN SONUNDA CEKINDIGIMIZ RESIMLERI BILGISAYARA YÜKLEMISSINDIR MUHAKKAK; EN YAKIN ZAMANDA MSN DE RESIMLERI BANA YOLLA CANIM BENIM.... MERAKLA BEKLIYORUM FOTOGRAFLARI...ÖPTÜM BIRTANEM
sen benim gibi olsan daha ne isterdin bee insallah büyüyüp iş sahibi olursunda bana bakarsın benim aklım basımdaydı ama sen bilmiyodun ayrıca seneye benim okul bitmiş oluyo üniye gidecem insallah alırlarsa hadi görüsürüz kib byeee
SANA KATILIYORUM NEVGINCIGIM SIZLERLE BULUSMAK BENIM ICIN DE INANILMAZ VE MUTLU BIR ANDI... DILERIM BU TÜR FAALIYETLERDE SÜREKLI BIR ARAYA GELIRIZ... INSALLAH EN KISA ZAMANDA MSNDE BIRBIRINE DENK GELELIMKI RESIMLERI GÖREYIM... MERAK EDIYORUM ONLARI... KIZLARA SELAMINI SEVEREK ILETECEGIMDEN EMIN OLABILIRSIN.... ÖPÜYORUM BIRTANEM... MUCUK MUCUK
Ekiiiiiii ne dersun demek resimde olan ikizin degilde eki bende oyle dusunuyordum dogumunda hastahenede bende vardim hic oyle bisey gormemisdum ama akrabalugunuz var belli biraz olsun benzeyusunuz ay ayyy ya kacayim haburalardan habu kizin sagi soli belli olmaz simdi kizmisdur kimbilir ne yapacak bana