Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhabalar herkese kısa bir aradan sonra.Modem sorunundan dolayı bikaçgün giremedim nete.İnşallah herkes iyidir.Fatma abla ve Merve size teessüflerimi iletiyorum.Yaw amma günahimi aldınız hee.Ama buralardayım pabuç bırakmam artık size Mervecim gözün aydın yiğenine kavuştun sonunda.Herkese selam olsun
Herkese hayırlı geceler,
Ben de diyordum ki Sibel şu doğum günlerini kaç gün oldu neden kaldırmıyor arşive ...Meğer başına hal gelmiş....Olur öyle şeyler....
Acı kayıplar olunca insan üzülüyor...Ve diyor ki bu dünya hiç bir şeye değmez...Gelin bir olalım ve birbirimizi arayıp soralım ve sitemizi ve canlı tutalım....
Sana da günaydın ablacım keyifler yerinde çok şükür. bak kavazina da gelir gelmez fırçasını attı e haketmiştik ablacım dimi
dilekcim sana da çok teşekkür ederim. ve tabiii kiii İPEĞİMİZİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN PAMUK PRENSESİME NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLAR VERSİN ALLAHIM... BENİM İÇİN ÖP İPEĞİ
S.A AHALI INSALLAH HERKESIN KEYIFLERI YERINDEDIR..BEN DUSTUM YOGUNLUGUN ICINE CIKAMAYURUM.. BANA YARDIM EDECEK KIMSE YOKMI
VIDEOLAR BASLIGI ACTIM KOYUMUZLE YAYLAMIZLA CAYKARAMAZLI SANATCILARIMIZLA ILGI ELINIZDE NE VARSA PAYLASMAK ISTEYENLER BUYURSUN BIZLERLE PAYLASSIN..INSALLAH HEP BIRLIKTE SURUN EN BUYUK VIDEO ARVISINI MEYDANA CIKARACAGIZ.. HERKESIN BU KONUDA KATKISI OLACAGINDA EMINIM HADI BAKIYIM ELINIZDE YADA NETLERDE GORDUGUNUZ BIZLERLE ILGILI VIDEOALARI PAYLASIN..