Yönetime öneriler

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Haz 28, 2007 3:29 pm

Bu toplantıda ben de olmak isterdim. Hele hele Muzaffer beyle çok tanışmak istiyordum. Şu an Nasıp değilmiş. Malum seçim dönemi işimiz yoğun neyse inşallah başka zaman.
Fikirler güzel uygulamaya geçirilmesi dileğiyle. Bu durum birazda beni ilgilendiriyor site nin kapasitesini zorluyorum. Resimler büyük geliyor diye yakınmalar duyuyorum. Durumun farkındayım artık kısıtlamaya gitmeliyim.
Fakat şunu belirtiyim ben özelden yönetici bildiğim tüm arkadaşlara durumu sordum. Bazıları adları bölüm sorumlusu yönetici olarak site de yazılı olmalarına karşın değilim dediler. Bazıları da en önemlisi Osman SARI hiç cevap vermediler. Bir tek Fatma Özbilgi Hanım cevap verdi Bana hiçbir kısıtlama yok yeter ki sen resim ver dedi. Bende bunun üzerine resimleri verdim. Ben sormadan bir şey yapmadım. Çok fazla olmuş olabilir rahatsızlık duyanlar varsa yazsın Ben Mehmet Aydinli’ya gerekirse hepsini sildiririm.
Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Eyl 01, 2007 9:00 am

Ölüm ilanları sahinkayakoyu.com da anasayfadan ve yakınlarının telefonları ile beraber verilirdi artık verilmiyor. ( gidemesek de telefon açıp dileklerimizi söyleyebiliyoduk) Acaba neden böyle oldu ? Forum un "öneriler, duyurular" kısmında birinin yazıp, diğerlerinin oradan başsağlığı dilemesi bence çok eksik ve anlamsız. Lütfen anasayfa ile ilgilenilsin
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Eyl 01, 2007 10:44 am

Bülentçiğim haKlısın fakat yetişilmiyor.2-3 kişi haber girmeye uğraşıyoruz. haber ekleme yetkisi verilirken kimse yetki istemedi ve kimse haber girme yetkisi istemedi.Sami'nin biraz işi çıktımı haber işi hepten aksamaya başlıyor..Ben ise ancak bana ulaşanları girebiliyorum.Şu anda Sami mezirelerde ben ise yine köyde ve mezirelerdeydim ama gelir gelmez yinede iş yerinden bana ulaşan veya bildiğim haberleri ,haberi girdim.Anasayfaya da girdim fakat dahaden aktif olmadı.İnanın gökçeadada cenaze oldu orda ki haberi ben girdim.Haber yetkisi verdiğimiz halde girmediler ben burdan girdim.Kimse yardımcı olmuyor.Herkes büyük bir tirajlı gazete gibi veya haber ağı geniş bir internet haber sitesi gibi görüyor siteyi her şeyi bir kaç kişiden bekleniyor.Evet her haberi girmeye çalışıyoruz fakat bu işten anlayan yani biraz bilgisayar bilen bir kaç kişi daha bu haber yetisini alsa inanın bütün heaberleri eksiksiz ve fazlası ile gireriz. İnanın her cenaze ,hasta,düğün,nişan gibi bütün haberleri aksatmadan yayınlamaya çalışıyoruz.
İşte en son haberi bugünde gelir gelmez bir bilgisayarın başından gecikmelide olsa yayınladım.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Eyl 01, 2007 3:56 pm

Anasayfaya hic bir sekilde bakmiyacaktim ama sami olmayinca kimse haberlere onay vermiyor, osman zaten kayip, neyse bugun samidan admin sifreleri aldim, artik eklenen haberili hic olmasa ayni gun onaylayacagim, vallah millet hazira alismis haber eklemeyi bile yoneticilerden bekliyorlar arkadaslar ben fransada yasiyorum nerde ne oluyor haberim olmasi biraz zor, yani kendi etrafinda olan biten haberleri anasayfaya ekleyin bizde duzenleyip onaylayayilim ve yayayinlayalim, artik eklenen haberler gunlerce onay beklemiyecek ordada gorev almis olduk artik...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzr Eyl 02, 2007 10:54 am

İnanın her bilgisayar olan yerden haberleri girmeye çalışıyoruz.Her şeyi yetiştirmeye çalışıyoruz.Bu güzel insanlarımız ,kardeşlerimiz birazcık yardımcı olsalar inanın her şey çok daha iyi olacak. :D :D
Fazla değil birazcık gayret :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eyl 02, 2007 1:53 pm

Mehmet Aydınlı haklı;
Bütün yük iki-üç kişinin üstünde ,zor tabi....Haber için ;
:::::Trabzonda , Kırıkhanda , İstanbulda , Gökçeadada , Yurtdışında ve gerekli diğer illerde birer kişi görev alırsa işler kolay olur.... Bunun için Yöneticiler bir düzenleme yapması lazım....Belli olan o kişiler belli yere yazılır herkes onları bilir,haber o kişilere anında iletilir ve haber acele siteye yazılmış olur.....Bu konuda o yerlerde herkes yardımcı olur kanaatindeyim,ne olacak......

Yaz bitti,herkes normal hayata döndü...Faal olmamız için herkesin taşın altına elini atması lazım...

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cum Eyl 07, 2007 7:37 pm

bu forumların yetkilendirmesi kimde ise spor bölümü ile ilgili yetkiyi alsın ya başkasına verilsin yada kapatılsın burdakilerin isteklerini anlıyamamakla beraber ne yapacagımı da şaşırmış durumdayım daha önceden bu konuyla ilgili bir mesaj yollamıştım yönetimden birine sanırım okumadı yada dikkate almadı bu yüzde alenen söyleme geregi duyuyorum yapmak istemedigim bir şeyi insanların önünde sorumlulugunu taşımak zorundaymışım gibi hissediyorum nasıl olsa spor ile ilgili haberleri bilgileri ve videolar vs vs heryerden bulabiliyorsunuz burda envanterinizde bu bilgilerin bulunmasına gerek yok ilgilenende yok zaten bu kadar bu siteye üye olarak devam etmek istiyorum
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Eyl 07, 2007 7:46 pm

Merhaba Faruk,
Nedense Gençler çok alıngan oluyorsunuz.Hiç sabır gösteremiyorsunuz.Sen yapacağını hakkıyle yapıyorsun,birilerinin birşey demesine aldırmamalısın...Ama,şayet sana bu görevi uygun görenlerden bir yanlışlık görürsen o zaman bu hareketleri sergilersin....

Yapacağın işe devam etmelisin....

Selam eder gözlerunden öperim......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cum Eyl 07, 2007 8:20 pm

alınganlıkla alakası yok
muzaffer amca ben bu işi yaptıgım zaman bi spor sitesinde de aynı işi yapıyordum şimdi ordada yapmıyorum bu işi ayrıca burda da bu işi yapmak istemiyorum yani bu bir sorumluluk ben bu siteye o kadar sık girip bazı şeyleri yapmak zorunda kalıyorum bu sorumluluk bende olunca son zamanlarında ilgilenmedim yolladığım mesaja cevap gelmesini bekledim ama yok şimdi aleni bir şekilde söyledim dediğim gibi kimseye kırılmış veya alınmış degilim isteyen istedigi kadar konuşabilir herkesin dili var dilinde kemigi yok bana kimseden bir söz gelmiş değil bende kimseye söylemediğimi düşünüyorum ama burda çogu kişi tarafından tanınmıyorum çogu kişide bu işi tsavip etmiyor olabilir bi çogununda ilgisi yok bu konuya kalıyor bir iki kişi bunun içinde benim bu sorumlulugun altına girmem gerekmiyor diye düşünüyorumtamam köylüyüz hemşeriyiz akrabayız ama burda bir birliktelik yok paylaşım ruhu yok açtıgım konuları devam etmesi gerektigi şekilde örnekledigim halde bir senedir aynı duruyor müzikler resimler videolar haberler fln. bunlar burdaki kimsenin işinne yaramıyor ben orda futbolcular hakkında paparazzil haberler ekleyemem buraya yani gırgırda yapamam yani kısacası bu kadar küçük yerde bu iş yürümez
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eyl 09, 2007 1:30 pm

Faruk merhaba bana ozelden yazmis oldugun mesaji aldim, kusura bakma yazmaya firsatim olmadi, senin o gorevden ayrilmani gerektirecek hic birsey yok, yazan olmuyorsada okuyan var, hic kusura bakma goreve devam :) nyok oyle ayrilmak falan, biz nerelere goz yumuyoruz koyumuz icin diyor herseyi sineye basiyoruz sende oyle yap :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eyl 09, 2007 7:31 pm

Fatma haklıdır....Zaten ben de bu mealde Faruk'a yazmıştım..... Zorluklara hep beraber katlanacağız...Bu site hepimizin ortak malı haline gelmiştir...Siteyi karıştırmak isteyenlere fırsat vermemek lazım.. Öylede hemen pes etmemek lazım...

Göreve devam..................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Eyl 22, 2007 11:30 am

Yönetimin heralde dikkatini çekmedi, videolar bölümündeydi sanırım, misafir olarak mesaj yazan biri var, ne yazdığına bakmadım, önemli değil. Ama site de misafirlere sadece izleme hakkı verilsin, mesaj yazma hakları olmamalı, bu sadece üyelere ait olmalı demiştik. Düzenlemeyi yaparsanız iyi olur.

Birde hem "istekler", hemde "duyurular öneriler" bölümleri var. Biri üyelerden yönetime, diğeri yönetimden üyelere orası belli de. Biri "istekler", diğeri "duyurular" olarak yazılsa yeterlidir, öneriler ve istekler aynı anlamda olduğundan.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Eyl 22, 2007 11:51 am

Videolar bolumu duzenlenmistir misafir yazilari silinmistir, rahatsizligimdan dolayi gozumden kacmistir..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eyl 22, 2007 12:28 pm

Benim de dikkatımı çekti de Doktor gibi duyurmayı akıl edemedim, tabi yaşlılık işte...

Ancak benim dikkatımı çeken şey,üye olmadan nasıl yazı yazabildiki ? Bu internetin işlerine bir türlü akıl erdiremedim...Zorla birşeyler yapıyoruz o kadar.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Eyl 22, 2007 12:31 pm

Muzaffer amca videolar basligini actigimda admin panelinden duzenleme yapmayi o anda yapmadim, ozaman herkes yazi ekleyebiliyor, ayarlari yeninden yaptim artik sadece kayitli kisiler yazi yazabiliyor, yani duzneleme eksikti hastaligimdan dolayi unutmusum, ama simdi ayarlari yaptim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir