GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Ağu 13, 2007 11:51 am

kawazina hanım siz de hoşgeldiniz. çok da düşünürmüş arkadaşını kıyamam ben sana. sen hele bi gel çayın kralını yaparım ben sana. balkonda oturup keyif yaparız. tekirdağ sınırları içindeyken ağırlayayım seni yoksa daha bulamam seni :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Ağu 13, 2007 12:09 pm

Oy oyy teşekkür ederim canım benim.Ekiii Tekirdağ sınırlarında çok görüşemiyoruz belki o zamana daha çok görüşürüz :D
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Deniz Kazak » Pzt Ağu 13, 2007 12:21 pm

Arkadaşlar nescafe isteyen varmı yanında kurabiyede var yeni çıktı fırından taze taze çalışan,evde olan,bunalanisıkılan herkes buraya sohbete bekliyoruz :lol: Sibelim Fatma dışaılara çıktı birazdan dönecek atti lafları bize çıktı gitti :lol: :lol:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Ağu 13, 2007 2:03 pm

Deniz abla dur ya yeter patlıcaz şimdi çay kahve kurabiye pasta... ne bu bolluk :lol:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Deniz Kazak » Pzt Ağu 13, 2007 2:14 pm

:lol: :lol: Tamammm ikram mikram yok vazgeçtim kendiniz yapın çayınızı sizede yaranayruk yav :lol: :lol:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Numan Kama » Pzt Ağu 13, 2007 10:22 pm

Haydi dondur zamanı gene. Kal benliğimde. Yagmurunun sesini duyur, derenin şırıltısını. Topragının kokusu gelsin akla geldiğinde ismin. Bi tabak sarma kadar mutlu et beni benim memleketim.
Bi anda cıkart karsıma kücük derelerini. Düşsemde olur değsin tenin tenime. Gene cıkayım çeşmenin üstüne bekleyeyim misafirlerimi. Yürüt beni kambur sırtında fındıklıklarda... Özledim seni memleketim, köyüm, ocağım...
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Ağu 13, 2007 10:49 pm

Iyi geceler sitede bagli olan sadik dostlar nasilsiniz, niye sesiniz hic cikmiyor, bekliyorusunuz geveze gelsin birseyler cizsin hemiiii :) madem oyle sizimi kiracagim, eee bugun haburalarda bol kahveler kekler pastalar yenilmis afiyet olsun, numan vallah yine dokturdun koy ozlemini, yahu sen okadar uzakt degilsin ya ben ne diyecegim vallah samsunda olsam ozledigim an atlar gider bir gun olsada o havayi icime ceker geri gelirim :) ya ben gibi 3500 km uzakta olsun ne yapacagidun, desene herkes yasadigini bilir, dogrudur, gerce sen buralardada bulundun birazcik olsan beni anliyorsun... Offfffff gene basladim neyse kefiyleri iyidir insallah...

Bu arada kusmer senliklerinin resimlerini gormek isteyen zelekaya gitsin, adamlar bizden daha cok tetbirli gitmis kusmere resimlere baktim sanki senlikler kusmerde degilde zelekada yapilmis toplasiniz surdan 10 kisi tanimisim onlarda yeyenlerim :) neyse gelsin bakalim bizim resimciler onlarda neler gorecegiz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Numan Kama » Pzt Ağu 13, 2007 11:16 pm

Samsunda degil İstanbuldayım Abla.

valla izmire ucak varmı Lilleden Lillie-İzmir-trabzon yap hemen :)

vallahi özlem büyük.. cok büyük. konusturuyo adamı dilini çözüyo. çözüyo düğüm edemiyo herkese söylüyo. Burda yanında oldugum mimar karıkocada artık şurli oldu vallahi. bugun işyerinde sırf radyoyu dinledik :) resimlere baktık.
Herkes hayran köyümüze yaylamıza kültürümüze. Aman sahip cıkalım.
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Ağu 13, 2007 11:34 pm

oylemi samsunu ben nerden cikardum yahuu :) haa istanbul/ samsun yaziyor demekki istanbulu onemsemedim samsun daha cok ilgimi cekmis :) lille trabzon direk var izmire ne isum var :) cecukler olmasa hic dusunmeden atlayip gelecegim...

Kimleri surli yapmatik ki ee is arkadaslarin yakinda siteye uyede olur
senden daha cokta aktif olurlarsa hic sasirma :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Özlem Kalyoncu » Sal Ağu 14, 2007 11:18 am

herkese merhaba:)şu anda işteyim ve canım sıkıldı bir uğrayayım dedim:)herkese kolay gelsin:)
Kullanıcı avatarı
Özlem Kalyoncu

Mesajgönderen İhsan Şahin » Sal Ağu 14, 2007 9:37 pm

yahu hau Muzaffer Hocayi habu sitenun her karesinde görmekten bezduk. bi da Adnan Ayaz'i... bunlar hakkında ğirli bir rüya gören var ise bana yazsun. Kırıkhan'dan Saatçi Muhammed ve Aslan Kama'yi da unutmayun
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ağu 15, 2007 12:41 pm

Merhaba surun guzel insanlari, keyifler ne durumda, kizlar nereyesunuz hic seniniz cikmiyor :?: Ihsan amca bu yaziyi muzaffer amca okusa uzulur :) onlar bu sitenin temel taslari sizde eklenmissunuz onlara haaa :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Ağu 15, 2007 3:07 pm

Bel fıtığından tedavi oluyorum. Bu yüzden kuşmer'e gidip resim çekemedim. Bakıyorum kimseler bek resim vermiyor. Uzakta olanlar oralardan görüntü bekliyor haydı arkadaşlar acele edin.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Cum Ağu 17, 2007 2:50 pm

Herkese merhabalar... çok yorundum ben yaa. bu hafta nasıl geçti anlamadım. siteye bile bakamadım. ablacım soruyorsun nerdesiniz aha sana cevap :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Ağu 17, 2007 2:55 pm

Merhabalar...Haftanın son çalışma günü gerçi bazıları yarında çalışacak ama neyse herkese iyi tatiller şimdiden.Mervecim ne bu yoğunluk ya görüşemez olduk.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir