GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Numan Kama » Çrş Ağu 08, 2007 9:40 pm

Bülent Abi bu aksam seni nöbette yanlız bırakmayacam. Cünkü yarın teslimim var sabaha kadar cizim ve maket yapmam gerekiyor. Sayın doktorum böyle geceler bende bulantı ve parmaklarımda kasıntı oluyor bunu strese bağlıyabilirmiyim :)

Bülent Abi o kadıncağız belki yanlızdı ama yanlızlık bizim ninelerimiz icin birincil olmamış hiç. hatta hep birşeyler uğruna tercih edilen olmus. Bizim jenerasyonumuz asıl aciz olan. Yanlızlık insanı güçlü de kılıyor, öldürmeyip inadına yasatıyorda bazı durumlarda. Hatta sevdan göçmüşse aşkına onur katıyor yanlızlık. Dedim ya herşeyin bu kadar kolay olması bizi bıngıldak ruhlu mu yaptı bilmem ama ninelerimiz dedelerimiz kemik gibi sağlam yanlızlık karsısında. O kadıncağız gözlerini kaparken eminim tekrar açacağını ve seni bir kez daha göreceğine kendini inandırmıs ve bundan güç almıştı. gözleri kapalı olsada zihninde yerleştirmişti bunu. Bizse o kadar yanlızız ki aslında, dostlarımız akrabalarımızla birarada da olsak korkumuzdanmıdır yoksa güçsüzlüğümüzdenmidir bilinmez hep içimize kapanıyoruz, paylaşmıyoruz kendimizi.
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ağu 08, 2007 11:07 pm

Iyi geceler bulent iyi geceler numan, insallah keyifleriniz yerinde, ikinizede kolay gelsin bu saatlerde hala calisiyorusnuz helal olsun size..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Numan Kama » Çrş Ağu 08, 2007 11:28 pm

iyi geceler abla. napalım genetik bişe bizim sülale böyle gece gündüz calısır. karıncayız ama tombul karıncalar :) seninde iletilerini okuyorum günlerin yoğun geçiyormus sanada işlerinde kolaylıklar dilerim abla. benim için Lille selam eğle. hatta benim icin paul den biseler yersen ben burda doymus kadar olurum :)
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ağu 08, 2007 11:50 pm

Farkindayim caliskan sulalesiniz, gece gunduz calismakta guzel severek yapiyorsan tabiki :) birazda olsa ogrenmissinidir Fransizlarin calisma temposunu herseyi eksiksiz yapmak zorundasin, ondan calistigimiz zaman yogun calisiyoruz..

Demain Matin je vais allez chez Paul, dejeunèe exprès pour toi :D

Tercumesi arkadaslar ... Yarin sabah ozellikle senin icin paula kahvaltiya gidicegim :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Numan Kama » Çrş Ağu 08, 2007 11:57 pm

aman cok kibarsınız ablacım sagolun :) bu senede sınava girdim 3. olmusum eger nasip olursa ya ekimde ya da mart ta gelip bir dönem orada okuyabilirim. insallah olur.
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ağu 09, 2007 12:02 am

Aaaa cok guzel tebrikler, insallah, gelirsen kesin gorusuruz hos lille'de yasayan bir ablan var bunu artik biliyorsun, simdilik ben ciktim sana iyi cizimler, kolay gelsin kendine iyi bak iyi geceler...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Numan Kama » Prş Ağu 09, 2007 12:05 am

teşekkür ederim:) iyi geceler. benim daha sabaha kadar yolum var. :shock: :(
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş Ağu 09, 2007 8:09 am

Sabaha kadar uyumadım nöbette, eve geldim, yatmadan önce, gece bıraktığımdan beri mesaj atılmış mı diye siteye bakayım dedim. Numan'ı, Eylem'i ve Caner'i sitede aktif görmekten çok mutlu oldum. Bu isimleri akrabam veya tanıdığımdır diye yazmıyorum, kesinlikle bu isimlerle sitemizin daha güzel olacağını düşündüğümden mutlu oldum ve yazıyorum.Şimdi ben biraz yatayım, kalktığımda yine böyle güzel insanlardan güzel mesajlar görmek umuduyla, herkese iyigünler.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Prş Ağu 09, 2007 11:52 am

Selammm nasılsınız bakalım bugün.Bülent abi yorgun ve uykusuz onu anladık,Numanda geç saate kadar çalışmış oda uykusuzdur kesin ee diğerleri ne alemde :) Mesajları bekliyorum herkes ne işle meşgulse kolay gelsin diyeyim ve şimdilik bu sayfadan ayrılayım.Herkese iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Ağu 09, 2007 1:01 pm

Sewgili kawazina hanım. ilginize çok teşekkür ederim canım benim. ben de çalışıyorum ne yapıyım. dünya telaşı işte.
ayrıca yüzüme gözüme uçuşan ve daha önce hiç karşılaşmadığım minik siyah sevimsiz sineklerden çok bunaldım! offf...
ha bir de ben de seni seviyorum canım :lol: anladı sen onuuuuu :lol:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Ağu 09, 2007 6:15 pm

Merhabalar nasılsınız.Son zamanlarda en faal başlık olduğu için sanırım bizlerinde içinde bulunması gerekiyor dedim ve bir mesaj atayım dedim.
Yaz okulu belasına eskişehirde,gurbet ellerde 2 hafta sonraki sınavlarımı verip,yaylaya gitmenin planları içerisindeyim.Çok bunaldım.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş Ağu 09, 2007 9:42 pm

Mehmet Aydınlı yı radyo için hazırlayıp halen sunmakta olduğu türkü buketinden dolayı tebrik ediyorum. Ama bir türküyü tekrar rica ediyorum: Esat Kabaklının dağ üstüne dediği türküyü, lütfen. Bu arada çevrim içi olarak Eylem i görüyorum, o da beğendiki epeydir çevrimiçi. Merhaba Eylem
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş Ağu 09, 2007 9:49 pm

Fatma girer girmez son iki şüpheli üyeyi silmişsin. Yoksa Mehmet sen mi yaptın bu işi. Hanginuz ise artık; ikincisi tamamda birincisi yani "hohor" ismiyle giren sanki bana buralardanmış gibi , lakap kullanıyormuş gibi gelmişti de. Hani benziyor ya hohol, govor gibi kelimelerimize o yüzden :D yani bizden olabilirdi, o yüzden sorgulanıp öyle silinebilirdi, sora kızmasın
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Ağu 09, 2007 9:52 pm

Iyi aksamlar bulent evet silen bendim son iki uyede ayni kisi :) israrli cins isim almakta ama bende inatciyim onay yok oyle isimlere :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Ağu 09, 2007 9:53 pm

Vallahi ben yabanci isim görmedikçe silmiyorum Bülent.Fatma olmadığı zaman ben siliyorum.
Hohor sevdiğim bir isim olduğundan vallah ben silmedim. :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir