GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Ağu 07, 2007 1:14 pm

herkeze hayirli günler diliyorum bakiyorumda siteye girmeyeli beri bu bölüm yogun bir ilgiyle karsilasmis buda beni memnun etti dogrusu... diliyorum herkez iyidir insallah, yillik iznimizi bitirdik ve yine döndük almanyaya... memleketten geldik ama kendimize gelemedik birtürlü hala bitkin ve yorgun hissediyorum kendimi günlük yasantima adapte olmam epey bir zamanimi alacak... neyse yine alisiriz insallah... herkeze keyifli ve bereketli bir gün diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

merhabalar

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Sal Ağu 07, 2007 4:28 pm

iyi akşamlar tüm şurlular çaykaraya gelipte çayımı içmeden gidene güceneceğimi bilmesini isterim adres çaykara veteriner klıniği ÇAYKARA
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Ağu 07, 2007 6:58 pm

Merhaba ahali nasilsiniz?? Bugun yine yogun bir gun yasadim bakiyorumda yoklugumda bacilarim buralari senlendirmisler, eki deniz biluyusun ben sadece kahve icerum hemde ne kahvesi sen cok iyi biluyusun ondan bir tane alayim bacim :) Naciye s"ende hosgeldin buralara, suanki halini cok iyi biliyorum izin donusu hep oyle oluyoruz, bir ay surer bu hallerin haaa, allah yardimcin olsun, suan sitede olan arkadaslar keyifli zaman gecirmenizi diliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Sal Ağu 07, 2007 10:35 pm

Şu an çevrim içi olan Fatma, Sibel, Numan. siteyi bu ıssız günlerinde terk etmeyen dostlar, hepinize selam
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Sal Ağu 07, 2007 11:36 pm

ben çıktım misafir kardeş, iyigeceler
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Numan Kama » Çrş Ağu 08, 2007 12:31 am

ah be bülent abi evet cevrim iciyim ama cizim yapıyordum göremedim. yoksa güzel olurdu muhabbet etmek mola vermiş olurduk. sanırım kimse kalmadı cevrim ici. napalım memleket ıssız da güzel :)
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ağu 08, 2007 8:53 am

Gunaydin surun guzel insalari nasilsiniz? gerce suan sitede benden baska kimse yok ,ahhhhh pardon misafirlerimiz var zahmet etip siteye giris yapmaktan useniyorlar galiba, neyse sizede selamalr olsun misafirler..

Herkesin gunun guzel gecmesini diliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

merhaba

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Çrş Ağu 08, 2007 9:35 am

sanada günaydın fatma ahda geldum nerdedur bu şurlilar
hayden şenliğe az kaldı
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Ağu 08, 2007 3:09 pm

Selam olsun herkesee.Umarım herkes halinden memnundur.Bu sayfaya girip yazı yazan herkese ayrıca selam olsun.Hayırlı günler.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Ağu 08, 2007 7:12 pm

Merhaba arkadaşlar, bu gün nöbetçiyim, yoğunda bi nöbet ama arada bir siteye bakmaktanda geri durmuyorum.

Az önce tanık olduğum bişeyi anlatmak istiyorum. Acil ameliyat için uyutmaya hazırlandığımız kadın masaya ilk yattığında sıkılgandı, tam uyutacağımız sırada içinde sakladığı şeyi demek istedi bize. " benim kimsem yoktur, üç çocuğumda eşimde ölmüştür, eğer ölürsem evde elişi kutumda 500 yürom var, dersiniz onuda cenazemi onla kaldırılar "dedi ve rahatladı, kadındahiç bir sıkılganlık kalmadı, gayet neşesi yerine geldi, mutlu bir şekilde gülümseyerek uyudu az önce ürkek ürkek bize bakan kadın ve sonrasında gayet güzel uyandı. Çok etkilendim, paylaşmak istedim.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Ağu 08, 2007 7:16 pm

Bu arada şu an sitedeki Caner 'e ve misafir arkadaşa selamlar
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Numan Kama » Çrş Ağu 08, 2007 8:19 pm

hayattan cok özel bir an senin anlattıgın abi. ama sizde ameliyatta takıyorsunuz maskeleri napalum orada her insanın tedirgin oldugu bise olur :) Saka bi yana gercekten bizim insanımızın halen birbirine güveni, karsılıklı iletisimi yitirmediğini de gösteriyor. 'Evlat-anne' akrabalık gerektirmez bilir bizim analarımız. Yakın görür, güvenir ona el uzatanı. İstanbul'da keşke bundan yoksun olmasa, insan ilişkilerinden eriyen saygı sevgi kavramları keşke herkesin icinde canlı kalsa...
Kullanıcı avatarı
Numan Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Ağu 08, 2007 9:13 pm

Numa bize güvenmesi noktasına dikkat çekmişsin, aslında ben o açıdan hiç düşnmemiştim. Belki bizim karşılaştığımız hastalardan bu duyguyu çoğu kez gördüğümüzdendir dikkat etmeyişim. ben birincisi kadının yalnızlığına üzüldüm doğal olarak, ikincisi ölümü çok yakın hissetmesine rağmen diyeceğini söylemekteki çekingenliği ve dedikten sonrasında ki ölümden korkusuzluğu ve çekindiği şeyi söylemekle ölümün kıyısında bile rahatlayıp gülebilmesi
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Ağu 08, 2007 9:19 pm

Diyecektim unuttum, Numan. İşyerinde msn bize yasak Numan, yoksa açardım daha detaylı konuşurduk.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Ağu 08, 2007 9:26 pm

Bahattin, Numan, Kardaş, Yusuf , Fatma hicran çevrimiçi ve misafirler daha ne olsun. Siteye ilgi böyle bir zamanda iyi bence. Helal olsun sizlere.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir