GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Tem 20, 2007 9:42 am

Gunaydinlar site ahalesi, nasilsiniz?? Kimseler yok ama olsun ben yinede selam vereyim, bugun cuma herkesin cumasi mubarek olsun...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Tem 20, 2007 11:37 am

............Değerli site sahipleri,
...Böylece bir cuma akşamına doğru gelmiş bulunuyoruz.Öncelikle gününüz mübarek olsun.Akşama bakalım kimlerle buluşuyoruz.Hazırlık yapmayacağımıza göre akşam saat 21.00'de buluşmak üzere hepinize iyi günler dilerim,sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cmt Tem 21, 2007 4:27 pm

Herkese selam.Hava çok sıcak.Su sıkıntısı hat safhada.Seçimden sonra kesintiler de başlayacak.Allah hepimize yardım etsin ve en yakın zamanda ihtiyacımız olan yağmurları yağdırsın...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Tem 21, 2007 7:48 pm

Epeydir yaylada olduğumdan uzaktım buralardan, gerçe epeyde sayılmaz daha onbeş gündür ama siteye onbeş gün bakmamak benim için bayağı bi zaman sayılır. Şu an Barburtta bi arkadaşımızın evinde misafiriz dayanamadım açtım bilgisayarı. Çevrimiçi kişi sayısının fazla olmasına sevindim.Hepsine burdan selamlarımı yolluyorum. Yarın oylarımızı burada kullandıktan sonra tekrar yaylaya çıkacağız. Haftaya Trabzona döndüğümde yaylayı resimleriyle anlatırım sizlere.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Tem 21, 2007 7:59 pm

12 kişiyiz kimseden ses çıkmıyor. Bu arada sevgili Dilek geçen hafta yaylada bir kar yağmadı haberin olsun.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Tem 21, 2007 11:21 pm

Merhaba Sevgili Site arkadaşlarım,
Ben de siteden 15 gün ayrı kaldım.Bu arada sadece bir gün kısa bir zaman girebildim.Dr. Bülent'in dediği gibi bana da çok uzun zaman geldi. Siteye ve sitedekilere alışmak ve sonrası ayrı kalmak çok ama çok zor.... Bunu ancak bunun zevkine ulaşabilenler anlar....

Ben de bugün geldim.Ama siteye gece yarısından sonra girebildim. Çünkü önce maça gittim.Maç sonrası anacığıma, kardeşime ve haliyle yeyenim Şevkiye uğradım.Oradan geç gelince siteye girmem de geç oldu..

Herkese mutlu yarınlar diler,Gölcükten selam ve sevgilerimi sunarım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Pzr Tem 22, 2007 2:53 pm

Herkese hayırlı günler.Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Tem 22, 2007 3:50 pm

Merhaba eyyyyyy ahali nasilsiniz, bakiyorumda yaylacilardan ses cikmis :) mutlaka geldiler bizi kiskandurdiler geri gittiler :) ee hosgeldiniz diyeyim tekrardan gidene gule gule , iyi yaylaciluklar diliyorum.. Bol bol resimler bekliyoruz, Bu arada Bulent ozelden yazmis oldugun mesajdaki olayi donunce burdada yazarsan cok sevinirim cok guldum ama :) :) Koca adamlar hic yaylada kayip olunurmu :lol: :lol: :lol: Neyse gerisini sen anladursun.. :) :)

Muzaffer amca hosgeldin, sensiz buralar cok issiz oluyor bir daha bu kadar ara verme...

Bu arada secimler insallah Ulkemiz adina hayirlisi ne ise o olur.. Basa gelecek olanlar dilerim sadece Ulkelerinin gelecegi icin mucadele verirler...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Tem 23, 2007 8:47 am

Gunaydin arkadaslar dilerim herkes guzel bir gun gecirir, bugun ben biraz erkenciyim , yahu bu millet niye dusunmezki tatiller var milleti sabah sabah rahatsiz etmeyelim mubarek sanki soz vermisler bir birine telefon hic susmadi uykumu alamadim yaa :)

Muzaffer amca sendemi hala yatiyorsun normalde her sabah senin merhabalarinla acardim bu sayfayi, yada disarlarda dolasiyorsun :)

Neyse simdilik ben buralardayim bakalim kimlerle karsilasacagim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 23, 2007 4:03 pm

Merhaba Siteye bakabilenler,
Tabi çok önemli bir gün ve gecenin sonrasında uykusuzluk olunca bugün geç vakitlere kadar uyudum.Çalıştığım yıllarda seçim sonrası günlerin tatil olmasını hep arzulardım.Çünkü seçimi takip edenlerin ertesi gün işe gitmesi hep zor gelirdi bana.Şimdi emekli olunca bunun tatini çıkarmış oldum.....

Bugün Gölcükte hava çok sıcak. 3,5 yıldır buradayım.Bu sene olduğu gibi sıcaklar hiç olmamıştı..Tam memlekete gitme senesiydi ama nasip olmadı.. Sağlık olsun... Sanırım Fatma Özbilgiden başka bu durumdan mahrum olan hiç kimse yoktur...Ne yapalım Fatma biz de buradan birbirine teselli veririz....

Gölcükten selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Tem 24, 2007 8:53 am

Sitede olanlara Selamunaleyküm,
Ben maalesef memlekete gidemiyorum.....Onun için İstanbul'a gitmesem bundan sonra hep buradayım...Sanırım karşımda yaz boyu kimse olamıyacak....Sağlık olsun....

Bu sene tam memleket ve de Kuşmere gitme senesiydi...Çünkü bu sene çok fazla sıcaklar oluyor,olacakta...Çaresiz buralarda idare edeceğiz.... Elimiz mahküm......Bugün yine hava sıcak.....Allah kolaylık versin...

Bu yazımı okuyanlara selam olsun.................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Sal Tem 24, 2007 9:53 am

Aleyküm Selam Muzaffer amca,bende memlekete gidemiyom bu sene bende buralardayım.Ama gerçekten hava çok sıcak,idare etmeye çalışıyoruz.Allah çalışanlara kolaylık versin.

Herşey gönlünüzce olsun.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Tem 24, 2007 10:00 pm

Şu an saat: 00.00

Yani tam gece yarısı,böyle olmasına rağmen ve Temmuz ayının 24 ü olmasına rağmen şu anda forumda beş kişinin olması ne güzel.... Demek ki forum garip değil.....Foruma girenler bir şeyler yazıp dostlarına yakın olmaya çalışsa daha da güzel olacak.....

Herkese hayırlı geceler ........
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Tem 24, 2007 10:04 pm

Herkese hayirli geceler, ya biraz kafam dumanli sessiz sessiz dolasiyorum buralarda, suan sitede bagli olan herkese sevgilerimi yolluyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Tem 24, 2007 10:07 pm

Ablaa dağıtalım dumanları gel msn ye :lol: Bendende bütün değerli site üyelerine selam olsun.Muzaffer amcam inşallah iyisindir seni buralarda herzaman görmek çok güzel.Ellerinden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 1 misafir