Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
merhaba arkadaslar Murat ben. Ankara lıyım. sitenize arkadaşım Sibel Şahin sayesinde üye oldum. pek forum sayfası kullanmayı bilmem aslında ama elimden geldigi kadar bişeyler yapmaya çalışırım umarım benide aranıza kabul edersiniz hepinize saygılar
Bu bölümü, tanıdığım köylülerimle hoşgeldin, ne haber amaçlı pek kullanmıyorum ama köyümüz dışından birinin üye olması ve kendini tanıtması bizim için güzel bişey, hoşgeldin Murat
Murat aramiza hosgeldin, merak etme bizim sitemiz internasyonal uyelerle dolu dunyanin her yerine dagilmis bulunmaktayiz, bir ankaraliyi aramizda gormek cok guzel, dilerim aramizda hos zaman gecirirsin..
Ankarali hemserim nerelerdesin oyle iki sefer siteye girmekle bizleri taniyamazsin insallah paylasimlarin daha uzun sureli olur, yoksa isin biraz zor gibi.
Merhaba Murat bey ,sitemize dolayısıyle aramıza hoş geldin.Umarım aramızda hoş günler geçirirsiniz.Muhabbetin bol olması dileğimle .
Herkese Saygı ve sevgilerimle.
Degerli ankarali hemde keciorenli hemserim nasilsin? Nasil gidiyor hayat? sora deme nasil ev sahipisin hic hal hatir sormuyorsun Ankaraya selamlar kizimiza iyi davran kendinede tabiki..