EYÜPHAN'IN ARDINDAN

Sayın Şahinkayalılar. Bu bölümde zaman kısıtlaması olmaksızın kısa bir hayat hikayesi ile birlikte ebedi hayata göçenlerin fotoğraflarını paylaşıyoruz.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Sami Ayan

EYÜPHAN'IN ARDINDAN

Mesajgönderen Vahap Sever » Pzt Tem 09, 2007 10:45 am

Bu forumda daha önce rahmetli Selamet için bir şeyler yazdım. Şimdi ise rahmetli Eyüphan için yazıyorum. Ölümleri ile beni en çok etkileyen iki dosttan biriydi Eyüp. Eyüpün çocukluğu Rizede geçtiği için onunla ancak gençlik yılları olan 17-18 yaşlarında arkadaş olabilmiştik. Sıcak tavırları, geniş hoşgörüşü ile kısa sürede tüm grubumuzun sevgisini kazanmıştı. Birden bire hayatımıza giren en sevdiğimiz arkadaşımız olmuştu. Daha sonraları iş nedeniyle ayrıldığımız Eyüp her seferinde bizi bulup irtibatımızı sağlıyordu. Arkadaşlığımızın her zaman çimentosu o olmuştu. Yıllar sonra İstanbulda beni bulan yine Eyüp olmuştu. İşi gücü bahane edip ihmal davranan hep bizler olmamıza rağmen rahmetli hep bizi buluşturma çabasındaydı. Değerli kardeşim sudan bahanelerle hayatı hep ertelediğm için beni affet. Seni geç bulduk çabuk kaybettik. Yerin cennet olsun.
Vahap Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Tem 10, 2007 9:12 pm

Sevgili Vahap,
Seni anlıyorum.Duygularına katılabilmek için keşke rahmetli Eyüp'ün resmini koysaydın ve kim olduğunu da yazsaydın çok iyi olacaktı.. Biz de kim olduğunu anlamış olacaktık...

Yine de o duyguları iyi bilirim....Seninle payalaşıyoruyum.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Eki 31, 2007 5:06 pm

Allah rahmet etsinde Muzaffer hocamın dediği gibi Kimdir bu rahmetli Eyuphan
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Kas 06, 2007 10:44 am

ALLAH RAHMET EYLESİN