gönderen Adnan Ayaz » Pzt Tem 02, 2007 8:00 pm
Sevgili MUZAFFER hocama ilgisinden dolayı teşekkürlerirmi arzetmek istiyorum.İfade ettikleri gibi şu an İstanbul'da bulunuyorum.Oğlum Mehmet'in çok şükür mezuniyeti için tüm aile buradayız.Allah herkese .böyle mutlu ve gururlu günler nasip eylesin.
Altı yıl önce Mehmet'i Trabzondan İstanbul'a gönderdikten sonra eve döndüğümüzde oğlumuzun evden ilk defa uzun süreli ayrıldığına ve bir daha da uzun süre kalmamak üzere misafirimiz olacağına eşim ve ben uzun uzun ağlamıştık...
Allah'ıma çok şükürler oğlumuz sene kaybetmeden okulnu bitirdi.O yüzden mezuniyet töreninde gene ağladım,duygulandım,sevinçten bulunduğumuz ortamdan etkilendim...
Oğluma görevi ile ilgili bir dileğimi belirttim.İnşallah isteğimi yerine getirir de fakirlerin ve kimsesizlerin daima yardımcısı olur.İnşallah paraya tapan doktorlar gibi olmaz.O ruhsuzlar gibi ruhsuz olmaz.Ben oğluma güveniyorum.Tüm insanlığa örnek bir diş hekimi olması dileğimle sevenlerin gözü aydın olsun.Bu vesileyle oğluma öğrenciliği döneminde manen ve madden yardım eden herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Herkese sevgi ve saygılarımla hoşça kalın diyorum