ADNAN AYAZ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Tanışma

Mesajgönderen Mustafa Kazancı » Prş Ağu 24, 2006 9:35 am

Merhaba Adnan Ağabi
Şahinkaya Köyünün mani ve türkü pınarı, Allah sizdeki bu ilham kaynağını kurutmasın
köyümüzün sizin gibi değerli insanlara ihtiyacı vardır.
Size hayatınız boyunca manili ve sağlıklı günler dilerim. Yengeme ve çocuklara selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Eki 15, 2006 2:12 pm

saygı değer hocam, babamın can dostu, selamlarımın en büyüğü ile önünüzde saygı ile eğilir ellerinizden öperim. size olan saygım geçmişe dayansa da üniversite yıllarımda bana sahip çıktığınız dört yılın her günü için ne kadar teşekkür etsem azdır. tabii başta siz olmak üzere fevkiye yengemi de mehmeti de ayşegülüde unutmamak lazım.
bu sırada tanışma kaynaşma başlığı altında isim ararken sizi sayfanın en sonlarında görmek zoruma gitti ve unutulmadığınızı ifade etmek istedim. szie olan şükranlarımı tekrar bu satırlarda dile getirmek mutluluğuyla allaha ısmarladık
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Pzr Kas 12, 2006 3:32 pm

ADNAN AMCA MRB IYISIN UMARIM BEN ASAGAKI SURDAN SELEHATTIN YAZARIN OGLUYUM ANNE TARAFIMDA AYANLARDAN RAHMETLI SEZAI AYAN VARDI BANKACI ONUN YIGENI BU SENE YAYLADA TANISMISTIK AMA UNUTMUSSUNDUR USAGUNI TANIYORUM BENDE KONYADA OKUYORUM BIZIM YAYLA ICIN YAZDIGIN SOZLER HARIKA YUREGINE SAGLIK BIZIM TURANDA ONA BESTE YAPMIS MUKEMMEL OLDU VALLA KENDINE IYI BAK AMCA ALLAHA EMANET OL
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

DAYICIĞIMA

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Pzt Kas 20, 2006 6:09 pm

DAYI NASILSIN BELKİ BENİ KARIŞTIRIRSIN DİYE KENDİMİ TANITAYIM HATİCE ABLANIN 3.KIZIYIM ANKARADAYIM ÜMMÜHAN İLE TEYZE GELİNLERİYİZ KIZINLADA ÜMMÜHANDA TANIŞTIM BERABER YEMEK YEDİK MAHMUT DAYIM VE ELMAS YENGEMLER NASILLAR FEVKİYE YENGEM NASIL NE YAPIYOR ONADA SELAMLAR BÜYÜLLERİMEDE SELAMLAR ELLERİNDEN ÖPERİM YİNE GÖRÜŞÜRÜZ
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Oca 10, 2007 6:20 pm

Değerli büyüklerim ,kıymetli dostlar,sevgili gençler;
Mesajlarınızı okuduktan sonra bana güç verdiniz.Umarım bu birliktelik manevi bağlarımızı güçlendirerek ilelebet devam edecektir.Takdire ,saygıya ve sevgiye layık olmak duyguların en güzeli...
Hepinizi en derin sevgi ve muhabbetlerimle selamlar saygılar sunarım.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Şub 17, 2007 7:35 pm

adnan amcacım kusura bakma sayfanı yeni görüyorum malum ikinci dönem başladı okul var derslerden fırsat bulunca girebiliyorum sende aramıza hoşgeldin inş iyi zaman geçirirsin fevkiye yengeme ve betüllere selam söyle herkese selam söyle kısaca :P yazın görüşmek üzere kendine iyi bak...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Şub 20, 2007 12:13 am

:arrow: Merhaba Adnan,
Çok teşekkür ederim.Neye mi? Tabiiki sitedeki samimi bulunuşuna, duruşuna ve iyi niyetle yazışına... Fazla söze gerek yok...Hep burda ol...

Selam ve sevgilerimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

tyson

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Pzt Nis 02, 2007 11:52 pm

SELAMLAR ADNAN AĞABE
BİR ARŞİV TOPARLAMASI YAPALIM YAĞMURLİ BİR HAVADA.BANA BU KONUDA YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM.TÜRKÜ SENDEN OKUMASI BENDEN.
ESKİLERDEN ŞÖYLE ALBÜME BİR RENK OLARAK KOYALIM..VARDIR ESKOSİM BİŞEYLERİN :D
MUHAMMED ALİ YILMAZ

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cmt Nis 07, 2007 10:37 am

......Sevgili Muhammet Ali,
....Sana yardımcı olabileceğim her konuda ben hazırım.Müsait bir zamanda buluşarak ne yapabileceğimizi kararlaştıralım.Seni medyada izleme fırsatım oldukça beğeniyle izliyorum.Çalışmalarında başarılar diler gözlerinden öperim.
........Yazdığım çok şey vardır beğenmek bana düşmez
Bazısı çok şey yazar kimse ile bölüşmez
Kimisi piyasada kimse ile görüşmez
Yazdığım bir kitap var bilmem yarar mı sana...

Al oku sayfa sayfa hoşuna gideni yaz
Geçmişten geleceğe köprüdür Adnan AYAZ
Kitabım köşesinde inşallah hapis olmaz
İşine yaradım mı,bilmem sorar mı sana...

..................................Sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 30, 2007 3:11 pm

Merhaba Adnan,
Aslında seninle çeşitli sayfalarda buluştuğumuz için buluşmamız gereken yeri çok ihmal ediyoruz.....

Site sakinlerinin en güzel buluşma noktası olan "Tanışma-Kaynaşma" sayfasında zaman zaman buluşup her konuda yazışmamız gerekmektedir. Ama bunu tam manasiyle yaptığımızı söyleyemeyiz..

Şu an İstanbuldasın,sanırım sıcak seni biraz bunaltmıştır.Ama oğlunla gurur duyduğunu görüyor gibiyim...

Bana bir adım yaklaşana ben beş adım yaklaşırım.....Bu böyle biline....

Selam ve sevgilerimle.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Tem 02, 2007 8:00 pm

Sevgili MUZAFFER hocama ilgisinden dolayı teşekkürlerirmi arzetmek istiyorum.İfade ettikleri gibi şu an İstanbul'da bulunuyorum.Oğlum Mehmet'in çok şükür mezuniyeti için tüm aile buradayız.Allah herkese .böyle mutlu ve gururlu günler nasip eylesin.

Altı yıl önce Mehmet'i Trabzondan İstanbul'a gönderdikten sonra eve döndüğümüzde oğlumuzun evden ilk defa uzun süreli ayrıldığına ve bir daha da uzun süre kalmamak üzere misafirimiz olacağına eşim ve ben uzun uzun ağlamıştık...

Allah'ıma çok şükürler oğlumuz sene kaybetmeden okulnu bitirdi.O yüzden mezuniyet töreninde gene ağladım,duygulandım,sevinçten bulunduğumuz ortamdan etkilendim...

Oğluma görevi ile ilgili bir dileğimi belirttim.İnşallah isteğimi yerine getirir de fakirlerin ve kimsesizlerin daima yardımcısı olur.İnşallah paraya tapan doktorlar gibi olmaz.O ruhsuzlar gibi ruhsuz olmaz.Ben oğluma güveniyorum.Tüm insanlığa örnek bir diş hekimi olması dileğimle sevenlerin gözü aydın olsun.Bu vesileyle oğluma öğrenciliği döneminde manen ve madden yardım eden herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Herkese sevgi ve saygılarımla hoşça kalın diyorum
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 8:05 pm

Başta Mehmet'i sonra sevgili Adnan abimi ve Fevkiye yengemi kutlar, hayırlı olmasını dilerim. Dileklerinin olması dileğiyle abi.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 11:02 pm

Evet Adnan Hocaya telefonla hayırlı olsun dedik ama burada hayırlı demenin zevki daha başka olsa gerek...

Ailece hepinize hayırlı olsun...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cum Tem 06, 2007 10:35 pm

Tellal tuttum aradum
interneti taradum
zannetma senden kaçtum
sıkarum "garuşuni"
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin