dün aksam nasıl bi gece gecirdigimi bilenler bilir dısarda kaldım ewde kimse yoq parktaki banklarda yattım hemde formalarla hemde sabaha kadar simdi okuldan yeni geldim sınavım wardı bu gün görüsecem o hocalarla ne bicim sorular soruyolar yaaa mafyalık damarımı attıracaklar gene onu istiyolar işte böle birazdan corluya gidecez maxi'ye arkadaslarla tabi iceri alırlarsa en son yaptıklarımızdan sonra işte böle gecti bu gün...
sinnnnirrrdenn kuddduruyorumm vergi dairesinde müdür yardımcısıyla tartıştım. hemde hemşeri olacak. sürmeneli damarı mı tuttu ne oldu anlamadım yahu. evraklarımda hiçbir eksik yok fakat havale yaptıramadım. sinir olmamak elde değil. devlet mükelleflerin 1.00 ykr için peşine düşer,tahsil etmeden öldürmez ama vatandaş hakkını arayacak olursa mazeretler mazeretler. nasıl iştir anlamıyorum.
ya bügün çok kötüyüm dışarı da çok bunaltıcı hava var evde tıkılıp kaldım dışarı çıkamıyor insan evde otur otur can sıkıntısından batladım internet ve televizyon da da bi yere kadar eğlendiriyor seni
bugün bir yanda çok mutluyum bir yandan mutsuzdum tatile gidemediğimiçin mutsuzum gerksiz bi iddadan kurtulduğum için de çok mutluyum iki şeyi bir arada yaşıyorum ama bazı şeylerde çok bunaltıyor beni ve bu sıcakta dershane hiç çekilmiyor
Bugun daha yeni basliyor hic birsey yapmadim kahvemi aldim gectim pc nin basina biraz ortaliklda olan biteni okudum yapilacak duzenlemeleri yaptim simdide buralarda yaziyorum, hava guzel bu aksam aileyi davet ettim mangal sefasi yapacagiz birazdan is basina gececegim yarin gunumuz nasil gecti yazarim..
bu gün çok güzel geçti çok mutluyum arkadaşlarla eğlendik ve gezdik de çok güzeldi herşey çok mutluyum bu gün havanın bunaltıcı ve çok sıcak olması da bu mutluluğumu bozmadı
Sanırım bu sayfa "Günlük sohbetler bu sayfadan olsun" sayfası açılınca özelliğini kaybetmiş oluyor.Çünkü o sayfaya da günlük durumunu yazabiliyorsun.....
Hava çok sıcak olduğu için evden dışarı çıkmam zor.....İyiki internet var, iyiki Şahinkaya sitesi var................Günüm hep oralarda geçiyor..... Malum Emeklinin başka işi yok..................
İnsan bazı şeylere üzülüyor,bazı hadiseler sıkıntı veriyor ama yinede Rabbime şükürler olsun çok çok iyiyiz....Allah bu günleri aratmasın....
Kendinize iyi bakın sevgili dostlar.................