"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Çok kolay konuşursun Trabezanda dururken, Gurbette duran insan nasıl gelecek erken, Üstelikte üstünde maddi sıkıntı varken, Bilmemki okuyanlar anlar mı halimizi.......
Sılayı rahim gerek imkanlar elverende
Kabahat, sizi burdan gurbete gönderende
İllaki geleceksin şartlar iyileşende
Felek hep leyhimize döndürsün çarkımızı
Sen dediğime bakma asla ihmal edilmez, Keseye zarar veren sigara da içilmez, Sigara parasiyle ah nereler gezilmez, Adnan Ayaz üzülme biliriz işimizi.....
Nasip olursa eğer ah neler yapılmaz ki, Gelemezsem bu sene kusura bakılmaz ki, Bir Altuncu gelmezse karalar bağlanmaz ki, Yetkililer anlasa şu bizim halimizi..............
Giden gelen çok olur sağlık elverdiğinde
Adnan mutlu oluyor dostları gördüğünde
İnsan güzel oluyor her zaman güldüğünde
Gurbet ayırdı bizim dostlarla yolumuzu
Evet çok memnun oldum dostlarımı görünce, Dr. Bülent evinde toplu sohbet edince, Oradaki dostlardan güler yüzde görünce, Rabbim iyi edecek inşallah sonumuzu...........
Size doyum olur mu misafir gelecekti, O misafir olmasa Altuncu kalacaktı, En az bir akşam daha toplu oturacaktı, Allahım iyi eder inşallah sonumuzu......
Önemli misafirler yıkar bütün planları
Allak bullak ederler yapılan programları
Dostlarla ne güzeldur muhabbet akşamları
Buluşmak için tekrar buluruz yolumuzu
Artık kurtuluşun yok kaçamazsın bir yere, Sen gelirsen yanıma ben gelirim üç kere, Hemen atlayıp da gel oyalanma boş yere, Kaç gündür bekliyorum kaçırma uykumuzu.......
Yollanmıştım İzmite,İstanbuldan tren ile
Ordan Gölcüğe gelip buluşmuştum seninle
Akşam yemeği yedik evinizde şen ile
Sizce tuttuk mu bilmem,verilen sözümüzü?
Adna Ayaz sağolsun beni çok memnun etti, Akşam kalmasa bile gelmesi bana yetti, İstanbulda ayrıldık o çok zoruma gitti, Allahım iyi eder inşallah sonumuzu.....
Yine bir fırsat bulup Adnan yazdı buraya, Sanırım bu günlerde çıkmıştır o yaylaya, Allahım nasip etsin ben de gidem oraya, Bazı şeyler bağlamış ne yazık kolumuzu......