AHMET KİBAR ALTUNCU AMCAMIZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI..

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

AHMET KİBAR ALTUNCU AMCAMIZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI..

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Çrş Haz 20, 2007 8:55 am

Ğadi ve yaylamızla özdeşleşmiş köyümüzün büyüklerinden,güzel insanlarından Ahmet amcaya Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.
En son Mehmet Aydinli tarafından Çrş Haz 20, 2007 1:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Haz 20, 2007 10:37 am

...Kuşmer yaylamızın gerçek sahiplerinden biri daha aramızdan ayrıldı.Üzüntümüz sonsuzdur.TÜM YAKINLARINA VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLER değerli Ahmet amcamıza Allah'tan gani gani rahmetler niyaz ederim.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Haz 20, 2007 11:40 am

Uzun zamandır amansız hastalığa tutulan rahmetli Ahmet Altuncu amcamıza Yüce Alllahtan rahmet kederli ailesine sabırlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Çrş Haz 20, 2007 11:57 am

kuşmer denilince ilk aklagelen simardan olan ahmet dedekayı kayıp etmenin derin üzüntüsüyle yakınlarına başsağlığı diler kendisine allaht tan rahmet dilerim
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Haz 20, 2007 12:36 pm

Koyuncu deyip geçmeyin. Belki köyümüzün son bir kaç koyuncusundan birisi gitti. Bir nesil ve beraberinde bir kültür toprak oluyor. Koyunları ve doğayla başbaşa bir hayat süren bu insanların çok özel ve bir o kadar da derin dünyasını büyük ölçüde Ahmet amca ile tanıdım. Sakin, mazlum, ciddi ama müşfik bir adamdı. Hele hanımı Hatice halayı kaybettikten sonra yaşayan bir ölü gibiydi zaten. Ölümü Hatice halaya kavuşmak olarak addediyordu. Onun yaşlarında olup onun kadar aşkını itiraf eden başkası olmamıştır belki. Son arzusu yaylayı görmek, ölmeden dağlara bir daha bakmaktı. belki ölümünü hızlandırma pahasına son bir kez daha baktı yıllarca karış karış dolaştığı, her ğhoçoriminde bir izi, bir hatırası bulunan yaylasına, Kemer'in kara suyundan son suyunu içti ve ertesi gün veda ederek döndü rahmetli Hatice haladan sonraki en büyük aşkına. Sessiz sakin ve kendi halindeydi ama büyük sayılabilecek bir kalabalık uğurladı onu Hatice halanın yanına. Allah yerini, mekanını cennet, dereceni yüksek etsin, mazlum ve müşfik koyuncu. Allah sana rahmeti ile muamele etsin ve tüm merhum köylülerimize tabi. Allah utandırmasın.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Haz 20, 2007 12:58 pm

Daha önse unutulmaya yüztutmuş kocaman bir tarih başlığında kendilerinden özlemle bahsettiğim ebediyete intikal etmiş koyuncu amcaların arasına Sevgili Ahmet amcayıda ekledik.Mekanı cennet olsun Allah geride kalanlarına sabır versin.Hastalığında ziyaret ettim son görevimi cenazesine giderek ifa ettim düşünürken, birden aklıma bu güzel insanların her karışında izi olan o dağlarda, gönüllü arkadaşlarla bir kaç gün çobanlık yapmak fikri geldi.Belki o güzel insanların izlerine rastlarız ve ıssızlıktan virane olmaya yüz tutmuş o dağlara selam götürürüz gerçek sahiplerinden.Ben şimdiden nahır çobanlığı için sıramı aldım.Bir kaç günde koyun çobanlığı ettimmi tamamdır.E ne duruyosunuz geleneklerine bağlı site sakinleri sizde buyurun yaylaya çobanlık yapmaya
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Çrş Haz 20, 2007 12:59 pm

Allah Rahmet etsin Ahmet amca ya.
Geride kalanlarina sabir ve metanet temenni ediyorum.
Hasret UYGUN
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Çrş Haz 20, 2007 9:46 pm

Ahmet dedega benim dedemin dostu aynı zamanda meslektaşı(sami abininde belirttiği gibi koyuncu).Koyunculuğun,çobanlığın duayenlerinden birisi daha ayrıldı aramızdan.Dede dostu Ahmet dedegaya ALLAH gani gani rahmet eylesin.Başta dostum Hasan ALTUNCU olmak üzere tüm yakınlarına sabrı cemil dilerim.
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Ercan Sever » Prş Haz 21, 2007 1:30 pm

köyümüzün tarıhı degere sahip kişiliklerinden biri ahmet amcayı kaybetti kendisine allahtan rahmet ailesine başsagligi dilerim
Kullanıcı avatarı
Ercan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Özgür Hasan Altuncu » Cmt Haz 23, 2007 11:46 pm

Güzel köyümün güzel insanlarına, yurdun dört bir yanına dağılmış komşularımıza, uzak yakın akrabalarımıza, gün boyu telefon açan, bizzat taziyeye gelen eli öpülesi, genç yaşlı yüzlerce insana, babamı ve amcamı yanlız bırakmayan arkadaşlarına, soğukkanlılığını kaybetmeden taziyeleri kabul eden, yaşayan tek büyüğümüz Dursun Ali Altuncu'ya, sırf cenazeyi görebilmek için yürüyemediği halde zorlu merdivenleri tek başına aşıp yanıbaşımızda olan Bedire Anagaya, tedavisi için Ankara'da bulunduğu halde, sürekli gönlüyle yanımızda olan Hüzeyin Amcama, Dedemin hastalığı boyunca başından biran olsun ayrılmayan, dayanılmaz acılarını dindiren çok değerli ağabeyim Bülent Altuncu'ya, Dedemin son isteğini yerine getiren kıymetli büyüğüm Hamza Altuncu'ya, dedem Yoğun bakımdayken gözünü kırpmadan çalışan eşsiz ablam Ayşegül Altuncu'ya, dedem için hastaneyi seferber eden Kadir amcama, Sevim halama ve değerli eşleri Nejdet Durgun'a, cenazeye akın akın gelen, dedemin çok kıymetli arkadaşlarına, beni bu zor günümde yanlız bırakmayan arkadaşlarıma, elinden geleni esirgemeden koşturan saygıdeğer büyüğüm Ünal Altuncu'ya, işlerini bir kenara bırakıp, iki gün boyunca yanımızda olan Sezai Altuncu'ya, Mehmet, Muzaffer ve İrfan amcalarıma, Hasan Ve Gökmen abime, babamın kader arkadaşı Ali Kama'ya, cenazeyi huşu içinde kıldıran hocalarıma, dedemin mezarı başında dua eden Nihat Kazancı'ya, gün boyu koşturan, annemin ve babamın yanında olan Dayım Mikail Tiryaki'ye , Anneanneme dedeme ve yengeme, dedemin son günlerinde yanında olan amcama, yengeme ve değerli ailesine, anne ve babama, kardeşlerime, kuzenlerime sonsuz şükranlarımı sunar, dedemin hatırası önünde saygıyla eğilen siz site yazarlarına teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Özgür Hasan Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Haz 25, 2007 7:11 pm

Ahmet amcaya Allahtan rahmet ,yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Sal Haz 26, 2007 10:05 am

ALLAH RAHMET EYLESİN YERİN YURDUN CENNET OLUR İNSALLAH AHMET DEDE NUR İCİNDE YAT :cry: :cry: :(
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Haz 26, 2007 11:18 am

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah.Yakınlarına Allah sabır ihsan eylesin.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Haz 26, 2007 2:03 pm

Allah rahmet eylesin.Allah sabırlar versin
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Tem 02, 2007 3:16 pm

Allah rahmet eylesin. Yakinlarina Allah sabırlar versin
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim