GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 12, 2007 12:07 am

SAAT : 02.02

Misafirim Geldiği için size Hayırlı akşamlar diyemedim.Geç kalktılar. Ben de bu arada bir şeye kafayı takıp onunla uğraşınca saat yine geç vakit oldu.. Sizler yatağınızda uyurken ben sizlere iyi uykular diliyorum

Çok şükür kötü bir haber yok.....

Yarınınız bugünden daha iyi olur inşallah....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Haz 12, 2007 8:18 am

Gunaydin millet nasilsiniz?,Yine sitede tek basimayim olmuyor yahu nerelere kayip oldunuz..

Muzaffer amca biz kalkduk siz yattiniz gibi geliyor bana, simdide biz size iyi uykular diliyelim :)

Bulent isterse 20 kisi online olsun galiba bu baslikta bizlerden baska kimse yazmiyacak, selam vermek bile zor geliyor insanlara allah sonumuzu hayirli eylesun, yakinda parmaklarumuzda calismiyacak klaviyenin tusana pasamiyacagiz :) :) :)
Arkadaslar beklemiyin birileri baslik acsinda bizde yazalim aklina birsey gel baslasun yazmaya yahuuuuuuuu, hep karsi tarafdan beklemeyelim..

Sabah sabah aldi bana mavro damarum biraz sitemli geldum :)

Neyse dilerim herkesin gunu diledigi gibi gecer...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 12, 2007 10:34 am

Herkese Merhaba,
Tabi Fatmanın dediği doğru....Sabahları mecburen uyuyoruz... Kalkıp ne yapalım ki..... Emekli olanın hali böyle işte...... Çok erken saatlerde Bilgisayarı açmıyorum,yoksa 04.30 da her zaman ayaktayım....

Gölcükte hava güzel....Hani memlekette "Güneş kızdırıyor,yağacak" derlerdi ya...İşte öyle bir durum var........

Gölcükten bütün sevenlerime selam ve sevgiler..........
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Haz 13, 2007 3:01 am

SAAT : 05.05

Herkese Hayırlı Sabahlar..........
Şu anda bilmiyorum ama sanırım hepiniz derin uykudasınız.... Ya da bu saatte Bilgisayarda olmayı hiç ama hiç düşünmüyorsunuz.... Peki benim böylesi erken saatte burada ne işim var ? Evet ben geç yattığım için sabahları 10-11 e kadar haliyle uyuyorum.Kalkıp bilgisayarı açıncaya kadar, site ile buluşuncaya kadar ilk sırada "Hayırlı Günler" demeyi hiç yakalayamadım.İşte onun için bugün ilk sırayı almak için buradayım.

Hepinize tekrar hayırlı günler diliyorum.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Haz 13, 2007 3:51 pm

helal sana amca
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Çrş Haz 13, 2007 4:49 pm

Bülent güyada doktorsun, çay ile sigara içeyursun usteluk kamuya açık bir alanda boz veriyorsun :D :D
Bari bir eluneda kadeh al da tam olsun. :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Haz 13, 2007 7:51 pm

Evet Mehmet Aydınlı haklı.........
Dr.Bülent o resimle kötü örnek oluyorsun...Halbuki sigara brakma kampanyaları da başlatmıştık bu sitede..... Hem sigara-hem çay........ Gel en iyisi o resmi kaldır oradan.... Belki söylemek istediğimi güzel ifade edemedim ama.....

Sigarasız günleri herkese Allah Nasip etsin...................

Herkese hayırlı akşamlar diliyoru !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Haz 13, 2007 8:10 pm

Yav o resmi ben kaç tane resmin arasındaki bir resimin içinden kesip kırpıp buldum, sizda haman yetiştunuz . :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Haz 13, 2007 8:50 pm

TÜM SURLILARA HAYIRLI AKSAMLAR..

SU AN BASIMIN SIDDETLI AGIRMASINA RAGMEN SITEYE GIRMEDEN EDEMEDIM, BELKI BIR NEBZE OLSUN BASIMIN AGRISI GECER KÖYÜMÜN HAVASINI TENEFÜS EDINCE... ÖZLEMISIM KÖYÜMÜ.... HAVASINI ATMOSFERINE INSANLARINI SEVDIKLERIMI ÖZLEMISIM....

ANLASILAN BU SAYFA BÜLENT AGABEYIN HOSUNA GITTI; HIC EKSUK OLMASUN YAZDI DA YAZDI, ILGISINI YOGUNLASTIRMIS BURAYA...KORKARUM SIGARASI VE CAYI GIBI BAGIMLISI OLACAK BU SAYFANUN...8)

BU BÖLÜMÜN SAYFALARINI COGALMIS GÖRÜNCE COK MEMNUN OLDUM ... YETERINCE ILGI BULMAZ KIMSE UMURSAMAZ HAL HATIR SORULMAZ DÜSÜNCELERI ICERISINDEYDIM AMA INSAN YANILA BILIYORMUS... :?

GÖNÜL ISTERDI TABIKI KATILIM FAZLA OLSUN AMA HERZAMANKI GIBI YINE ISIMIZI SANSA BIRAKIYORUM... HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DEMEKLE YETINEYIM BEN.... :!:

DILERIM SITEYE YENI BAGLANACAK OLAN ÜYELERIMIZ VE BELKIDE SU AN BAGLI OLAN ARKADASLAR IYIDIR INSALLAH...

TÜM INSANIMA GÖNÜL DOLUSU SELAM VE SEVGILER BU GURBET KUSINDAN... :wink: :wink:
8)
En son Naciye Soysal tarafından Cum Haz 15, 2007 10:19 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Haz 14, 2007 6:47 am

Herkese günaydııııın :) eki naciye ablam. ne güzel yazmışsın öyle ya. canım benim.
bugün accayip yorgun hissediyorum kendimi. işten geç çıktım e haliyle evde yemek bulaşık işleri, ama şuan akşam yağtığım un kurabiyesini afiyetle yememin yanında yorgunluğumun lafı mı olur :)
herkese iyi günler :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 14, 2007 8:36 am

Merhaba benim köyümün Sevgili İnsanları;
Hepinize hayırlı günler dilerken,gününüzün dilediğiniz gibi geçmesini dilerim. Rabbim gönlünüze göre versin,İnşallah....

Bizi hergün buluşturan Rabbime sonsuz şükürler olsun.Bunun değerini bilenlere de sonsuz teşekkürlerimi sunarım..

Selam ve sevgilerimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Prş Haz 14, 2007 11:04 am

......................Hepinize Trabzon'dan merhabalar....
...Kendim gurbet elde aklım sılada desem,sayın Muzaffer bey itiraz edecek.Çünkü beni gurbette saymıyor.Gidemediğin yer senin değildir.Ben buradan Çaykara'ya birbuçuk saatte gidebiliyorum.İstanbul'da olanlar da uçakla birbuçuk saatte buraya gelebiliyorlar.Tabiiki maddi sorunlar olmazsa.Yaz geldiğinde benim aklım hep yaylada oluyor.Ama istediğim an gidemiyorum.Gittiğim zamanlara elbette bol bol şükrediyorum...
...Birkaç gün önceki yazıma sayın Altuncu ağabeyimiz tepkilendi.Yaylayı anlatırken birşeyi abartmadımki.Olanları yazdım ve yazmaya da devam edeceğim.En son biliyorsunuz 9-10 Haziranda gidip döndüm.Yani bu sezon iki kez gidip dönmüş oldum,hakkınızı helal edin.Size oralardan taze taze haberler veriyorum daha ne istiyorsunuz....
...9 Haziran günü sabah saat 8.30'da çelep deresindeydik.Ben arabadan indim ve o bölgede iki saat kadar tek başıma dolaştım.Akşama yemek için çok şükür yarım kilo kadar mantar buldum ve yaya boğazdan palestallardan kamalidan derken caminin yanına vardım.Önce kendi evimize uğradım.Beş on dakika dinlendikten sonra halamın oğlu Mehmet Kazancı'ya doğru gittim.Hava güneşli etraf yemyeşil,balkonda çayımızı yudumladıktan sonra tekrar eve döndüm.Dört tane gül ve iki tane çam fidanını diktikten sonra evimizin balkonunda bir müddet etrafı seyrederek geçmiş anıları süzgeçten hızla süzerek caminin yanına doğru gittim.Yayla o gün şenlenmişti ama o kadar kalabalık yoktu.Üç dükkan tam tekmil açıktı.Akşam dayımın oğlu Turgut İbrahimağaoğlu'nun işlettiği kahvede onbeş kişi kadar oturduk sohbet ettik,çayımızı içtik.Ertesi gün saat 10.30'da halamın oğlu ile yaya olarak Küçük Kemerden arkaya doğru neredeyse çelep deresine kadar indik.Gidiş dönüş tam dört saat yol yürüdük.Yaklaşık iki kilo kadar mantar topladık.Ayrıca renk renk kır çiçeklerini de toplamayı ihmal etmedik.Güzel bir gündü ama çok yorulduk.Bugün günlerden perşembe olmasına rağmen hala yorgunluğumu atamadım...
...Sayın Muzaffer ağabeyimiz ne der bilemiyorum,devam edeyim mi?Et tabi ne olacak diyecek biliyorum.Çocukluğu,gençliği ve anıları yaylada olmayan için yayla belki bir şey değildir.O kişilere yaylamızın önemini iyi kavratmak lazım.Yaylamız bugünlere kolay gelmedi.Her yönüyle orasını korumak ve kollamak bizim birinci görevimiz olmalıdır.Yaylamız en soğuk günlerde bile sohbetiyle insanı ısıtır.Sinekleri insanı çok sever,hoşgeldiniz der ama ısırmaz.Anavavulalar her gördüğüne ayağa kalkarak selam verir
ve işine davam eder.Ot otlayan inekleri ,koyunları yoldan geçenlere ne haber der gibi bakar ve otlamaya devam eder.Ya o ıssız obalar bize ne der.Ziyaret edilmeyen o kabristanlar bize ne der?Gitmek lazım,ziyaret etmek lazım.Allah orada yatanlarımıza gani gani rahmetler eylesin.Kuşmer'in gerçek sahipleri onlardır.Onlar Kuşmer'in bir Şur beldesi olduğunun birer belgesi değil midir?
....Gündüz yıldız parlar mı?
....KUŞMER,GÜNDÜZ PARLAYAN BİR YILDIZDIR.Ne yandan bakarsanız bakın hem parlar,hem güler hem de gelene kucak açar hoşğeldin der.Var mı dünyada bunun gibi bir yer.Güneş balçıkla sıvanmaz beyler.Hodri meyden.Kuşmer oradadır,emsali var diyorsanız o da kendisinden başkası olamaz.OOOOLLLAAAMMMMAAAAZZZZZZZZZZZZZZ.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 14, 2007 3:49 pm

Merhaba Adnan,
Muzaffer Altuncuyu çatlatmak için elinden geleni yapıyorsun maşallah. Benim yayla hakkında sarfettiğim kelimeleri bakıyorum da istediğin şekilde yorumluyorsun.Ben yayla hakkında olumsuz söz sarfetmem mümkün mü? Şahinkaya hakkında mümkün mü? Çaykara hakkında mümkün mü? Trabzon hakkında mümkün mü ? Aslaaaaaa....

Çünkü hayalimde hep oralardayım...Ben orada senin yaylaya çok takıntılı olduğunu ifade ettim,o kadar....Bunun kötü bir şey olduğunu ifade etmedim. Yayla kadar Şahainkay,yayla kadar Çaykara,yayla kadar Trabzon da değerlidir....Ha yayla iki adım önde olabilir.... Yaylada hatıram elbette sizin kadar yok ama yaylaya da laf söyletmem.

Trabzon sınırları içinde yaşayanlaradamı açıyacağım.Yapma.... Gitmek istedikten sonra gidebilirsin.Uçak meselesini ortaya atma... Biz o sınıfa henüz giremedik.Girmemiz de mümkün değil...Onu geç... Seninle aynı şartlarda olduğumuza göre sen 1,5 saatte gidiyorsun ben ise 20,5 saatte... İşte farkımız bu kadar azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Ben sigara paralarını bir köşeye koymasam evden dışarı adım atamazdım. O sigara paraları ile ama Türkiyemi iki defa dolaştım.Bunu her defasında dile getiriyorum..Sigara içenlere duyurulur...

Sevgili Adnan Hocam,bütün bunlar bir tarafa sen yazmaya devam et.... İnan yazdıklarını okudukça biraz kızıyorum ama oralara gitmiş gibi de rahatlıyorum.Sen farkında olmadan bana güzel anlar yaşatıyorsun... Bunun için sana teşekkürlerimi sunarım....

Herkese mutluluklar dolu bir gün dilerim.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Haz 15, 2007 8:19 am

...Herkese günaydın,
...Şu an bildiğiniz gibi okulda olmam gereken bir vakit.Az sonra öğrencilerin karnelerini dağıtacağız ve Temmuz 1'e kadar da seminer çalışması bahanesiyle okuldayız.Ancak İstanbul ve civarına duyuru amacıyla bilginiz olsun diye yazıyorum.Allah izin verirse 1 Temmuzda İstanbul'da olacağım.Oğlumun mezuniyet törenine katıldıktan sonra imkanım olursa bazı önemli ziyaretleri yapıp tekrar Trabzon'a döneceğim.Ayrıca bu akşam çok önemli misafirlerim olacağı için de paragafa katılmayabilirim.Hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler diler selamlarımla saygı,sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.
..NOT:Sn.Muzaffer hocama yayla ile ilgili yazacaklarımdan dolayı kırılmamasını sabırlı olmasını arzediyorum saygılar sunuyorum.Sevgiler paylaşıldıkça çoğalır.SEVELİM SEVİLELİM DÜNYA KİMSEYE KALMAZ.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 16, 2007 2:46 am

SAAT : 04.44

Sayılırki yatmadım.Paragaftan geçtim buraya.......Herkese hayırlı sabahlar... Bugün de böyle oldu.....Hayırlısı.....

Hepinize hayırlı günler diler,selam ve sevgiler sunarım......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir