NURETTIN COLAK

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

NURETTIN COLAK

Mesajgönderen Nurettin Çolak » Pzr Ara 18, 2005 1:55 pm

Merhaba vatanimin guzel ve degerli insanlari sayin sahinkayalilar selamlar
ben nurettin colak 1966 camlibelkoyunde bir kis ayinda dunyaya geldim ilkokulu camlibelde okudukdan sonra sur bobayiros camisi imami olan haci hafuz mehmet bayraktardan hafuzlik yaptim sene 1980ve1981 yilinda imamhatipte okurken babam beni hollandaya getirdi 1982den beri hollandadayim bir fabrikada isci olarak ama serefli bir isci olarak calismaktayim evli ve uc cocuk babasiyim uc oglum var ellerinizden operler iyi yetistirebilmek icin elimden gelenini yapmaya calisiyorum allahu taala herkesin cocugunu hayirli yapsin sahinkaya koyunde omrum boyunca unutamiyacagim anilarimi biraktim cok sevdigim insanlar var orda yasayan ve cok sayida arkadaslarim var orda hatta kan kardesim bile var orda kendimi yari surli yari camlibelli goruyorum samimi arkadasim degerli vedat uysalin sayesinde bende sitenize dahil oldum uc gun sonra haca gidiyorum insallah dondukten sonra sohbetlerimiz olacak umit ediyorum herkese selam ve saygilar garip gurbetci hafuz nurettin colak
Nurettin Çolak

hafus

Mesajgönderen Vedat Uysal » Pzr Ara 18, 2005 1:59 pm

Hosgeldin hafus kardesim nurettin sahinkaya sitesine hosgeldin bizi memnun ettin gorusmek umutu ile saygilar selamlar.
Kullanıcı avatarı
Vedat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzt Ara 19, 2005 8:59 am

Öncelikle sitemize hoş geldin Nurettin abi.

Beni tanıyacakmısın bilemiyorum. Şöyle dersem hatırlayacaksın mutlaka. Hafızlık yaptığın mahalledeki Enver Ayan'ın oğluyum. İcazetinizde bizzat bulunmuştum ve o zaman giydiğiniz takım elbiseler ve gördüğünüz itibara imrenmiştim doğrusu. Seni hep Şerafettin abiyle hatırlarım. Nurettin denince Şerafettin, Şerafettin denince Nurettin akla gelir köyde. 25 sene geçmesine rağmen hala köyde isminiz hatırlardıadır. Unutulmadınız daha. Hatıralarınız sohbetlerin önemli konularından olmaya devam ediyor. Belki zama
n zaman sen de burada bizlerle paylaşırsın kim bilir? Kutsal görevinin makbul olmasını diler muhabbetlenrimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Pzt Ara 19, 2005 3:06 pm

Değerli Çamlıbelli kardeşim Şahinkayalılar sitesine hoş geldin.Köyümüzde
hafızlık yapman seni zaten yarı Şurli yapdı.Üstelik unutamaycağın çocukluk yıların orda geçdi.Ayrıca Vedat Uysalın arkadaşı olman sisi bize
daha çok yaklaştırdı.Arkadaşımızın arkadaşı arkadaşımızdır.Uzun yola gidi
yorsun bizlere dua eyle.Allah yolu açık etsin ve niyetin ve haccın kabul olsun.Benim kayınım Hüseyin Uysal da bu sene haccını yapmak üzere aynı
yoldadır.Dönüşde görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzt Ara 19, 2005 7:58 pm

Nurettin abi hoşgeldin ve geçici olarak güle güle. Kutsal topraklara gidiyorsun, Allah niyetini kabul edip makbul bir Hacc nasip etsin. Bize dua etmeyi unutma, belki Şurli olmak dolayısıyla kurtarırız ama normalde yatacak yerimiz yoktur. :D Aman bizleri ihmal etme. Hayırlı yolculuklar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

aleykumselam

Mesajgönderen mehmet aydinli » Sal Ara 20, 2005 3:04 pm

sitemize değil, sitene hoş geldin, lise yıllarında çok muhabbetlerimiz vardı, inşaalah hatırlarsın, şenolların mahallesnden, selamlar görüşmek umuduyla
mehmet aydinli

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Ara 20, 2005 4:08 pm

Nurettin Siteye hoş geldin.Sen belki hatırlamasın ama Biz seni hatırlıyoruz.Selamlar
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Sal Ara 20, 2005 5:47 pm

nurettin amca aramiza hosgeldin seninde burda olmandan cok mutluyum yarin haca gidiyorsun allahhh kabul etsin altuna yengeminde onada selamlarimi iletirsen memnun olurum kendinize iyi bakin
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Sal Ara 20, 2005 9:40 pm

Merhaba
Allah niyetini kabul etsin.
Seni kusmer den hatirliyorum.
Serafettini daha cok hatirliyor gibiyim sanki.
Iyi oldugunuz icin hatirdan cikmadiniz.
Allah iyiliginizi artirsin.
Vesselam
Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nalan Uysal » Cum Ara 23, 2005 3:37 am

nurettin amca hosgeldin iyiki geldin ,allah niyetini kabul etsin saygilarimla...
Nalan Uysal

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Ara 23, 2005 3:39 am

ooo nuettin amca hosgeldin siteye biraz gec oldu ama olsun onemlisi burda olman sana ve altuna yegenye hayirli yolculuklar ve ALLAH niyetinizi kabul etsin
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Cum Ara 23, 2005 11:56 am

Hoş geldiniz siteye
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Prş Oca 19, 2006 8:24 pm

MERHABA HACI NURETTIN COLAK ALLAH KABUL ETSIN HAYIRLARA VESILE OLSUN INSALLAH ALLAH HEBIMIZI AFEDER KISKANDIM SENI ORALARDA SENINLE OLMAK ISTERDIM DUYGULANDIM UMARIM DUALARINI ESIRGEMEDIN BIZDEN YAPMIS OLDUGUN BUTUN DUALARINI ALLAH KABUL EDER ALLAH BUYUKTUR SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ALLAH KABUL ETSIN

Mesajgönderen Vedat Uysal » Pzr Oca 22, 2006 12:14 pm

HACI NURETTIN HOS GELDIN SEFALAR GETIRDIN ALLAH NIYEDINI KABUL ETSIN HAFTAYA GORUSMEK UZERE SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Vedat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir