BUGUNKU HALİNİ ANLAT BAKALIM....

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Sal May 15, 2007 7:39 pm

bugünüm cok güzel gecti walla tam öglende yemek saatine cıkıyoruz bi baktım bizim lisenin yanındaki yüksek meslek okulu(üni)bi kemence sesi ama yıkılıyo ortalık :) :D girdim iceri selamun aleykum aleykum selam baktım bizim turan orda baktım cimilli calıyo ama herkez ayrı bi kösede horon oynuyo dedim böle horon olmaz arkadaslar hep birlikte su ortada bi büyük halka horon kluralım daha iyi olur bazıları gelmedi ama 15 kişilik bi halka topladık...düzden basladık,atlamaya,ordan sallamaya... :) yemek yedik sarkılar falan söledik gitar caldı bazıları kemence olsaydı ben bastırdım seslerini :) :D ama yoktu :P :oops: neyse aksam oldu ben tam izin aldım gidiyodum baktım hoptek calıyolar 90 derece döndüm hemen benle arkadasım ümit girdik hoptege ondan sonra 2 kişi daha geldi ama bi laf war yigidi öldür hakkını wer gercektren cok güzel oynadılar bizdende iyi oynadılar rezil olduk :) :D hoptekte bitti telefonlarımızı birbirimize verdik ayrıldık...ama üzülmüyorum 2 hafta sonra piknik yapacaz mükemmel gececek...işte günüm böle gecti bi gün daha okulu astık hadi hayırlısı :) :D ama az öncede halı saha macı yaptık yeni geldim ölüyorum yorgunluktan eve cıkıp dus alıp uyuyacam kafam duman işte bu kadarrrr.....''''::::'''''
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mesut Metin Kazancı » Çrş May 16, 2007 8:31 pm

onu düşündüm bi kötü oldum....bi fena oldum....
Kullanıcı avatarı
Mesut Metin Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr May 20, 2007 6:43 am

dün'ü anlatıyım çünkü bugun daha birşey olmadı yeni kalktım :)

Dün 19 mayıs'tı okulun 19 mayıs gösterisi vardı ama ben izinliydim o yüzden gitmedim onun yerine samzek'lilerle buluştuk 35 kişi elimizde balonlar gezdik bandırma gemisine gittik sonrası piknik felan yaptık zaman öyle geçti çokta sıcak vardı... :) bugunde belki miting'e giderim ama onlarla yürümeye deil öylesinee katılmamda belki işlerim var onları hallederim ama birşey gerçek ki samsun bugun taşıcak...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr May 20, 2007 6:47 pm

Gene benn gün bitmeden tekrar yazıyım sabah mitinge gidicem diye yazdımm aslında alışverişti ama işte gitmişken arkadaş yüzünden solcu oldum çıktım elimde bayrak kafamda cumhuriyetin bekçisiyiz yazısı daldık aralarına valla :) ama güzeldii bağırdık çağırdık hatta dedik ki ÇİMLERE BASMA TAYYİP ÇİMLERİ EZİYORSUN KUSURA BAKMA TAYYİP AMPÜLE BENZİYORSUN :) ama ben aslında akpliyim ama iştee o zaman arkadaşla makara olsun diye daldık arkadaş gerçek hakiki solcu ama ben deildim :) zaten bazı yerleri ben demedimm zavallı tayyip'e neler dediler tam karşısda akp binası bizi izliyorlar gülüyorlar :) ama ordakileri seçimde görücem zavallılar birleştiler ama bir işe yaramayacaklar yine akp alıcakk seçim'i... AMPÜLLER SÖNMEYECEK... 22 TEMMUZDA YENİLENECEK... :) neyse böyleydi valla miting yine güzeldi 400.000 kişi vardıı bi ara tv yede çıkmışım arkadaşlar görmüş :):)
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzt May 21, 2007 3:09 pm

Ögle yemegini yedikten sonra okuldan engin-ben-serkan okuldan firara ettik playstation oynamaya geldik bizim evin altına ewe cıktım annem gördü ne işin war ewde dedi bende anne okula ilkögretim ögrencileri geldi onları okulu tanıtmak icin görevliydim hoca izin verdi onun icin üstümü degistirmeye geldim dedim annemde oooo iyi usaguım iyi aferum sana :) :lol: dedi ama koptum gülmekten :) :D evin altına indim basladık oyuna arkadasın suratını görseniz kıpkırmızı oldu durumu sölememe gerek yok herhalde ondan sonra cafeye gittik fifa 2005 yaptık berabere bitti :o ondan sonra yemege gittik yemegi yedik bi baktım bizim takımın yarısı aynı mekanda oturup yemek yiyolar ben anladım zaten hocanın bunları dersten attıgını :D :) :lol: neyse yemegi yedik tam merdivenlerden iniyorduk en önde engin ortada serkan arkada ben serkanın ayagı bi kaydı merdivenlerden nasıl yuvarlanıyo ama basketbool topu gibi :lol: :) :D allah tan engin dengesini sagladı yoksa enginde ekmek dolabına giriyodu benim verilmiş sadakam varmıs en arkada bi sey olmadı ama görseniz herkez resmen koptu ya bütün yemek yiyenlerin gözü serkanla engindeydi ben hemen yukarı kactım işte ondan sonra ayrıldık benle engin cafeye geldik simdi ben birini bekliyorum muhabbet icin işte bu günde böle atraksiyonlu gecti çok güldük basımıza bi sey gelmese bari işte böle bu günlük bu kadar yeter sanırım :D :lol: :)
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cum May 25, 2007 12:09 pm

BUGÜNE KÖTÜ BASLAMISTIM AMA MERVE ABLAM SAGOLSUN MORALİMİ OLDUKCA YÜKSELTTİ SİTEYE BAKAYIM DEDİM GİYİNDİM KUSANDIM DAYIMLARA GİDECEM ORDAN HEP BİRLİKTE BAGCILAR ZEKİ ABİNİN DÜGÜNÜNE COK MUTLUYUM YARINI İPLE DEGİL HALATLA CEKİYORUM :) :D İŞTE BÖLE BAKALIM DAHA NELER YAZAYACAZ TEK TEKİMEYLE BOMBA GİBİYİM :D :)
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Cum May 25, 2007 7:31 pm

sınırlıyım asabıyım uzgunum yorgunum sıkıldım daraldım ve en onemlısi ÖZLÜYORUM
..... gunumu sız hesap edın
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Çrş May 30, 2007 10:25 am

bu gün çok mutluyum mutlu olmamın sebebini söleyemem arkadaşlarım bilir ancak . bide arkdaşlarım yanımda başka ne istiyebiliirmkiiiii....iyi varsınız dostlarımmm
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahar Güvercin » Çrş May 30, 2007 12:52 pm

HERKEZE SLM BAYA OLMUSTU FORUMA GIRMEYELI E MALUM SINAV YAKLASIO :( GECE UYUYAMIORUM HA BU SINAV GECSEDE BITSE :( II GUNLER HERKEZE ALLAHA EMANET OLUN...
Bahar Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Cum Haz 01, 2007 11:08 am

valla yenı uyandım sayılırrr ondan herkese gunaydın dıyım bugun okulun son gunu ders bıtımı yaneee bı tek sınavlarım kaldı bı bakıma sevınclıyım derslerden kurtulduk bı bakıma huzunluyum arkadaslardan ayrılacam ıkı duyguyu bı arada yasıyorum valla ama yınede sevıncım daha fazla az kaldı dıger arkadaslara kavusacam ve yaylaya gıtcem yınede bı senem gectı burda ve hersey cok guzeldı............
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Haz 01, 2007 11:16 pm

KEYIFLI BIR CUMA GÜNÜ GECIRDIM...ISIM BUGÜN YOGUN DEGILDI RAHAT GECTI GÜNÜM... GERCI COK UYKUSUZUM AMA YINEDE SITEYE UGRAMADAN YATMAK ISTEMEDIM... 8) 8)
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Haz 02, 2007 11:36 am

Simdilik hersey yolunda gidiyor, daha gun ortasindayiz bakalim aksama kadar neler yasiyacagiz..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Uğur Şahin » Cmt Haz 02, 2007 1:23 pm

valla bugun sabah saat 9 da uyudum ve saat 3 olru ben yenıuyandım e tabı butun gece tanerlerde sabaha kadar burak ben taner muho ayakta kalırsak olacagı bu uykum var hemde müttiş derecede :lol:
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Haz 03, 2007 4:27 pm

Bugun uykusuzum, dun gece gec yattim sabah 6.30 kalktim, Vedat abimi Bruksel havaalina goturduk, Turkiyede simdi, ne mutlu ona, sonra geri geldik, melahat yengem bir kahvalti hazirladi 4 saat kahvalti masasinda oturduk eskilerden gecmisten konusduk cok guzel sohbet ettik, suan evdeyim, gozlerim kapanmak uzere ama siteye biseyler karalamadan duramadim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kuzu » Pzt Haz 04, 2007 9:53 am

öğlen oldu ama ben yıne gunaydın dıyım sabah sabah yıen kotu basladık ınş. devamı guzel gecerr...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Hamdi Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir