Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
MERHABA ARKADAŞ,
HABERİ ALDIĞIM ZAMAN BU DENLİ HIZLI DAVRANMANIZLA ŞAŞIRDIM BİR O KADAR DA MUTLU OLDUM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN... NİCE MUTLU VE MESUD GÜNLER DİLERİM
Merhaba Birsen,
Sizleri unutmam mümkün mü? Ama nedense siz buluşma noktasından uzaklaştınız.Bizleri buluşturan siteye uğramaz oldunuz.Hiç olmazsa haftada bir "PARAGAF" ta buluşsak iyi olurdu.
Gelin,hade aldun şurun en karizmatik adamini.Kurban kesersun artuk.Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.[ formülü çok basit zekinun her deduğuni yapacasun ne derse he deyecesun bu kadar.bi da uykusini bölmeyecesun çok kızar.)Dostumi sana emanet edeyurum.Göreyim oni sana.Laş saçlari dökülür veya beyazlar.Sora karişmam ha.Biz bugüne kadar başumuzun üstünde sakladuk oni.Yane kötü alişturduk oni işun biraz zor ama üstesinden geleceğunden şüphem yok.ALLAH bi yastıkta kocatsın sizleri.selamlar
Birsen doğri söyle önce senmi bastun Zeki'nun yağina yoksa Zeki'mi senun ayağuna basti.Yetki kimdedur,kimun lafi geceyur,aman dayimun oğlini fazla ezma bak kaçar. Ömür boyu mutluluklar dilerim sizlere.Kendinize iyi bakın.
-Merhaba Birsen,
Nihayet bugün hem Zeki hem de sen sitede göründünüz...İyi oldu tabi... Demek ki aile olmak insana daha fazla meşkuliyet veriyor..Ve site artık aranmaz oluyor...Belki haklısınız ama hepten bizi unutmayın..Ara sıra sitede görünün ve hal hatırımızı sorun.Sorun ki bizi mutlu edin...
Merhaba Birsen,
Sanırım işlerin yine yoğun,yoğun olmasaydı bizleri böyle boşlamazdın... Bu ara Zeki de kayboldu...Gerçi kaybolmayan yok... Ama Fatma Hicran şimdilik devam ediyor..İlk zamanlar sen de devam ediyordun ama,,,,,,,,,,,,,