MEHMET KIRMAZ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

maymusic

Mesajgönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Sal Nis 03, 2007 12:08 am

SELAMALR KARDAŞ
NASILSIN BAKALIM?
DERNEK SİTESİNDE Kİ ADIM GÖZÜKMÜYOR BİR BAKSANA ONA BİR ARA.
TOPLANTI ZAMANLARINDA BANA HABER VER MÜMKÜN MERTEBE GELECEĞİM.
AYARLAMA YAPINDA BİR AKŞAM OTURALAIM AMA ERKENDEN OLSUN.GEÇ VAKİTE BRAKMAYIN BİR DAHA Kİ GİBİ
ALLAHA EMANET OL
MUHAMMED ALİ YILMAZ

mrhb

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Prş Nis 05, 2007 11:03 am

MEHMET ABİ NASILSIN ÖZLETTİNİZ KENDİNİZİ ABİCİM ARA SIRA YAZDA KONUŞALIM ABİCİM ÖZLEDİM SİZİ İSTANBULU HERKESİ ÇOK ÖZLEDİM KİB ABİCİM BYE
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mesut Metin Kazancı » Sal May 01, 2007 6:52 pm

MRB MEHMET ABİ NASILSIN NASIL GİDİYO İŞLER...KUSURA BAKMA PEK ARAYIP SORAMIYORUZ...HERKESE SELAMLAR OLSUN BENDEN.......
Kullanıcı avatarı
Mesut Metin Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt May 28, 2007 3:03 pm

Bana güzel bir gece yaşattığınız için mutluluğumu ve teşekkürlerimi sunmak istedim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yavuz Başar » Pzt Ara 03, 2007 11:26 am

OLA SEN YAŞIYORMUSUN KAÇ SEFER ARADIM ULAŞAMADIM.MSN NI KAYDETTIM AMA HIÇ DENK GELMIYOR.Uygunsuz Kelime Uygunsuz Kelime GÖRÜŞELIM.HATIRLIYORMUSUN DERSANEDEN GELURKEN BANA SÖYLEDIKLERINI COK SEVERSIN ONLARIHATIRLA SLM ALLAHA EMANET OL
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yavuz Başar » Pzt Ara 03, 2007 11:34 am

OLA SEN YAŞIYORMUSUN KAÇ SEFER ARADIM ULAŞAMADIM.MSN NI KAYDETTIM AMA HIÇ DENK GELMIYOR. GÖRÜŞELIM.HATIRLIYORMUSUN DERSANEDEN GELURKEN BANA SÖYLEDIKLERINI COK SEVERSIN ONLARIHATIRLA SLM ALLAHA EMANET OL
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Nis 17, 2008 9:12 am

Selamünaleyküm Mehmet:
Dokuz ay oldu buralardayım seninle henüz görüşemetik buralarda,ben ilk altı ay bana yazacakları bekledim toplam altı kişi bana yazmış daha sonra bana bu saatten sonra yazan olmayacağını anlayarak ben öncelikle aktif olanlardan başlayarak herkese mesajlarımı yolluyorum o nedenle sana geç yazmış oluyorum zıra sen hiç gözükmüyorsun sitede aslında olman gerekir ama iş yoğunluğumu başka nedenlemi bilinmez yoksunuz ama ben yinede şöyle bir halını,hatırını sorayım dedim.
Ayşeye ve Ahmet Mustafanın gözlerinden öpüyörüm,hepinize sağlikli,sıhhatlı birlikte uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz etiyorum,görüşmek ümitiyle hoşta kalın......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hacer Şahin Birinci » Prş Kas 06, 2008 10:47 pm

merhaba mehmet hoşbulduk güzel yuvanda mutluluklar diliyorum
Hacer Şahin Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MEHMET KIRMAZ

Mesajgönderen Paşa Ayan » Cum Kas 07, 2008 8:33 pm

MERHEBA MEHMER
Evet görüsmeyeli uzun yaman oldu inanki yazini gördügüde cok sevindim hemen aklima trabzonda görüsdugümüz geldi ama ben senenin 1 ayini köyde geciririm ama seni hic raslamayirim ya gelmeyisin yada raslamayirik ama insallah raslariz bir gun
aile gittikce cogaliyi mehmet 2erkek 1 kizim var ellerinden öperler seni allaha emanet edeyirim selamlar hosdakal
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Kas 10, 2008 3:50 pm

Mehmetciğim Merhaba
Özel sayfama yazdığın mesajı okudum şaksım adına sana çok teşekkür ederim canım sağol varol Gelelelim şu fındık toplama işine tarlada çalışmaktan gerçekten çok iyi ama buralarda da yabana atmasakmı tabi insanın içi memleketi daha fazla çeker ama oralarda da çalışmayana bişe vermiyorlar hele hele orda yaşayan hemşerilerimiz biz dişarda olanlara pek sıcak bakmıyorlar değilmi sağlıcakla kal görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MURAT SEVER

Mesajgönderen Murat Sever » Pzt Kas 10, 2008 4:54 pm

MERHABA YİĞENİM TEŞEKKÜR EDERİM ALAKANIZA BURADA OLMAK GÜZEL SAĞOL AMA GEÇMİŞİ, HANİ GERİ GETİREBİLSEK ÇOK ZOR O ESGİ GÜNLERİ YAŞAMAK GÜZEL OLURDU AMA ÇOK ZOR GEÇMİŞİ BIRAKALIM GELECEĞE BAKALIM ŞİMDİ BİRBİRİMİZİ DAHA ÇOK ARAYIP SORMAMIZ GEREKDİĞİNE İNANIYORUM MEHMET KARDEŞİM DOSTLUKLAR UNUTULMASIN.ALLAHA EMANET OLUN AİLENE SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Murat Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Pzt Kas 10, 2008 5:26 pm

SELAMU ALEYKUM KOMŞUM TEŞEKKÜRLER MESAJIN İÇİN KISMET BURDAN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞAALLAH İBRHİM ABİYE SLM SÖYLE SLMLAR
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Kas 13, 2008 12:24 pm

Fatihin ayağını bağladık. 1 ŞUBAT 2009 da da Kırıkhan da yularını bağlayacağuk.
Gözlerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 7:45 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzt Ara 08, 2008 10:18 am

mehmet abi bayramın mübarek olsun tüm sevdıklerınle hayırlı nıce bayramlara erieşbilmenız dusayla...selam ve saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir