NACİ ALTUNCU yazdı:Sevgili Kahveci.
Bana köşe verilsin istemedim. Ben Samsun da on bin tirajlı bölgesel Haber gazetesinde yazdığım yazıların bazıları sitedeki köşeye aktarılıyor.Osman Sarı böyle bir incelik yaptı.
eLEŞTİRİN DOĞAL. aMA BİRAZ KABA DÜŞMÜŞ. kİM BUNLAR, NE ÖZELLİKLERİ VAR . GİBİ ÇAĞRIŞIMLAR YAPAN BİR ÜSLUBU TERCİH ETMEYEBİLİRDİN. Tekrar o sağ köşeye baktım hepside şurli ve şurli olma özelliği hepsine de yeter.
Yöneticiler bizi silsinler seni yada senin onayını alabilenleri koysunlar. Çok mu önemli.
Osman'dan rica ediyorum. Bundan böyle gazetede çıkan yazılarımı siteye aktarma. Ben forumda yerel anlamda yazmaya devam ederim. Bu akşamda Anamun Günluği' ni yazmayı sürdüreceğim.
Canını sıkma sevgili kardeşim.
Sitenin diğer güzelliklerine bakarak rahatlayalım.
Sevgilerimle...
Bu konunun anlamının nasıl bu şekilde düşünülebildiğinizi merak ettim doğrusu.Bu yazıyı yazarken temel düşüncem özellikle köy yaşamı ile ilgili yazıları çok beğenilen bu arkadaşların neden burada yeralmadığıydı.Hatta bunu belirten bir kaç cümle de yazmıştım.Yoksa orada yazı yazan arkadaşların yazılarını beğenmeme gibi bir düşüncem oradan da çıkarılmalarıyla ilgili bir cümlem de olmadı. Zaten ne öyle bir hakkım var ne de yeteneğim.
Bu arkadaşların hangi kriterlere göre seçildiğini sormuştum.(gerci "bunlar" lafına kızdınız.yanlış yaptığımı kabul ediyorum.özür dilerim)
İnanki bu cümleden hangi anlamı çıkararak kızdığınızı anlayamadım.
Çok güzel siyasi yazılar yazıyor olabilirsiniz,komik yazılar yazabilirsiniz,siyasi tahlilleri güzel yapabilirsiniz.... bu sebeplerin birinden veya birkaçından dolayı seçilmiş olabilirsiniz.benimde konuyu getirmek istediğim nokta bu seçilen kriterlere bu arkadaşların uymadığımıydı.ben sizin forumda yazdığınız "Anamun Günlüğü" yazısının bu ana sayfada yayılanmasını isterim.Benim için bu yönünüz çok önemli. Ben yönetimin yerinde olsam bu yazıları orada yayınlardım.Böylece foruma girmeyen(yada giremeyen )bir çok şurlu bu yazılardan mahrum olmaz.Köyde büyümeyen köyü bilmeyen köylülerimiz için bir belgesel niteliğinde olur.
Netice olarak;yukarıda ki yazıda ki temel fikrim;foruma giremeyen köylülerimize köyle ilgili çok güzel yazılar yazan arkadaşlarımızın anasayfada yazmaları.Bana göre anasayfada yazılacak yazılarda bu kriter ana kriter olmalıdır(bu bir öneridir görüştür.kimse yanlış anlamasın)Çünkü istatstiksel olarak forumda en çok okunan sayfalar köyle ilgili olanlarıdır.