Yönetime Köşe Yazarları Hakkında Bir Kaç Sual

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Yönetime Köşe Yazarları Hakkında Bir Kaç Sual

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Prş May 10, 2007 4:16 pm

Foruma girmeden hemen sağ tarafda köşe yazarları var bilirsiniz.Bunlar nasıl seçildi bilmiyorum.

Çok iyi edebi yazılar mı yazıyorlar?

Onların kadar iyi yazan olmadığından bu görev onlara mı verildi?

Yönetim bir kez koydu da bir daha çıkaramıyor mu?

.......

Kriterleri arttırmak mümkün.Bu köşe yazarlarında bazıları halehazırda siteye bayağı emekleri geçmektedir.En azından kendilerine biçilen göreve layık olmaya çalışıyorlar ve sık sık yazı da yazıyorlar.Ama bazıları siteye bile girdiği yok.Köşe yazarı ama daha yazılarını okumak nasıp olmadı.

Bülent Altuncu,Köksal Ağaoğlu,İlkay Durgun şu anda İlk aklıma gelenler.Ne de yazılarını beğenerek okuyoruz.Bazıları bu arkadaşlarımızın yazılarını dört gözle bekler hale geldi.

Bizi en iyi anlatan onlar değil mi ? (Bülent, Köksal)

Bizi çocukluğumuza,gençliğimize ,geçmişimize götüren onlar değil mi?

Onların yazılarında kendimizi bulmuyor muyuz?

.....

Bu arkadaşlarımız o anasayfada duran köşe yazarları kadar orada durmayı haketmediler mi?
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş May 10, 2007 10:53 pm

Sabri, kendi adıma şunu söyleyeyim; benden oraya (sahinkayakoyu com anasayfasına) yazmam istendi fakat işlerim nedeniyle devamlı düzenli yazı gönderemeyeceğimi düşünerek bu teklifi kabul etmedim. Ayrıca forumda yazmak bana daha çekici geliyor. Tepkiler alıyorsun, tepkini belli ediyosun. Karşılıklı olması bence çok önemli ama dediğim gibi reddetmemde ki neden iş yoğunluğum nedeni ile düzenli yazı gönderebilme şansımın olmaması.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Cum May 11, 2007 12:34 am

sevgili sabri,

değerlendirmelerine kısmen katılıyorum. yazına muhatap kişilerden biri olmam hasebiyle bir hususu not edeyim istedim. mevcutların hangi gerekçelerle orada yer aldığı hususunda gerekli cevabı bu tasarrufu yapanlar izah eder. (benim varlığım tamamen Osman hoca torpilidir)

gerek zaman ve iş yoğunluğu gerekse bu işi bizden çok daha iyi yapabilecek arkadaşların varlığı nedeniyle bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğu ve bu anlamda yapılacak düzenlemeden bir rahatsızlık duymayacağımı aksine memnun olacağımı belirteyim istedim.

zira, site bir ortaklık zeminidir ve başka arkadaşların nöbeti devir alması gerekir diye düşünüyorum. Bu nedenle göreve talip olanların da bu taleplerini burada ifade edebilmeleri ve kalemşör arkadaşların da bu işe zorlanması gerektiğini düşünüyorum.

muhabbetle.
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cum May 11, 2007 9:16 pm

Serkanın yazdıklarının altına tamamen kendi adıma da imza atıyorum.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 23, 2007 2:15 pm

Köşe yazararı hakkında yazılanları okudum.Bir zamanlar benim de resmim konuldu,fakat Dr:Bülent'in dediği gibi her zaman yazamam düşüncesiyle resmimin kaldırılmasını istedim,kaldırıldı...

Kahveci,isteyen herkes orada yazabilir.Burası bir köy forumu,amatörce yazı yazacaklara ihtiyaç vardır.Çünkü o zaman hareketlilik olur. Haaa hepten de haksız değilsin tabi...Resmi olup da hiç yazısı olmayan da var...

Bana göre köşe yazarları için yeni düzenleme yapılmalı.Orada resmi olanlara özel sayfa düzenlenmeli...Resim üzerine ya da altındaki ismine tıklandığında o yazarın sayfasına gidilmeli..Ve her yazı için bir alt sayfa olmalı...O sayfalara o yazıyı okuyanın yorum ve teşekkürü olmalı.. Ve yazılanlar daima orada kalmalıdır....

Sami Ayan,Mehmet Aydınlı faal bir şekilde forumda mevcuttur. Naci ALTUNCU çok sayıda yazı yazmıştır(Dağınık halde olduğu için belki belli olmuyor yazdıkları,özel sayfası olsa daha güzel belli olurdu.),Hasret zaman zaman yazıyor.....Hepsinden Allah razı olsun.

Yinede Yöneticilerin bu sese kulak vermesini istiyorum......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Prş May 24, 2007 8:15 am

Benim kose yazisi yazma olayi da soyleydi.
Orda kose yazarlari peydahlaninca bende yonetime ayni senin sordugunu sordum.
Ab dedi herhangi bir kriter yok.
Istersen sende surekli yazacaksan sana da kose yapalim dedi.
Bende tamam yazarim dedim.
Fakat uygulama gosterdiki surekli yazamiyorum.
Ordan silinmem hususunda hic bir alinganlik gostermeyecegimi teyid ederim.
Hatta daha iyi yazanlar vardir ve onlari okumak bizim icinde zevk olacaktir.
Penisilun

Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Çrş May 30, 2007 10:43 pm

köşe yazarları konusunda değerlendirme yapan arkadaşlar,

somut öneriler, hatta kişisel taleplerinize niye yer vermezsiniz anlamam. laf ola beri gele oldu sizin bu başlık.

hadi bi gayret, bi zahmet...............
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Yönetime Köşe yazıları konusunda bir kaç sual.

Mesajgönderen Naci Altuncu » Cum Haz 01, 2007 9:13 pm

Sevgili Kahveci.
Bana köşe verilsin istemedim. Ben Samsun da on bin tirajlı bölgesel Haber gazetesinde yazdığım yazıların bazıları sitedeki köşeye aktarılıyor.Osman Sarı böyle bir incelik yaptı.
eLEŞTİRİN DOĞAL. aMA BİRAZ KABA DÜŞMÜŞ. kİM BUNLAR, NE ÖZELLİKLERİ VAR . GİBİ ÇAĞRIŞIMLAR YAPAN BİR ÜSLUBU TERCİH ETMEYEBİLİRDİN. Tekrar o sağ köşeye baktım hepside şurli ve şurli olma özelliği hepsine de yeter.
Yöneticiler bizi silsinler seni yada senin onayını alabilenleri koysunlar. Çok mu önemli.
Osman'dan rica ediyorum. Bundan böyle gazetede çıkan yazılarımı siteye aktarma. Ben forumda yerel anlamda yazmaya devam ederim. Bu akşamda Anamun Günluği' ni yazmayı sürdüreceğim.
Canını sıkma sevgili kardeşim.
Sitenin diğer güzelliklerine bakarak rahatlayalım.
Sevgilerimle...
Naci Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: Yönetime Köşe yazıları konusunda bir kaç sual.

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cmt Haz 02, 2007 5:12 pm

NACİ ALTUNCU yazdı:Sevgili Kahveci.
Bana köşe verilsin istemedim. Ben Samsun da on bin tirajlı bölgesel Haber gazetesinde yazdığım yazıların bazıları sitedeki köşeye aktarılıyor.Osman Sarı böyle bir incelik yaptı.
eLEŞTİRİN DOĞAL. aMA BİRAZ KABA DÜŞMÜŞ. kİM BUNLAR, NE ÖZELLİKLERİ VAR . GİBİ ÇAĞRIŞIMLAR YAPAN BİR ÜSLUBU TERCİH ETMEYEBİLİRDİN. Tekrar o sağ köşeye baktım hepside şurli ve şurli olma özelliği hepsine de yeter.
Yöneticiler bizi silsinler seni yada senin onayını alabilenleri koysunlar. Çok mu önemli.
Osman'dan rica ediyorum. Bundan böyle gazetede çıkan yazılarımı siteye aktarma. Ben forumda yerel anlamda yazmaya devam ederim. Bu akşamda Anamun Günluği' ni yazmayı sürdüreceğim.
Canını sıkma sevgili kardeşim.
Sitenin diğer güzelliklerine bakarak rahatlayalım.
Sevgilerimle...

Bu konunun anlamının nasıl bu şekilde düşünülebildiğinizi merak ettim doğrusu.Bu yazıyı yazarken temel düşüncem özellikle köy yaşamı ile ilgili yazıları çok beğenilen bu arkadaşların neden burada yeralmadığıydı.Hatta bunu belirten bir kaç cümle de yazmıştım.Yoksa orada yazı yazan arkadaşların yazılarını beğenmeme gibi bir düşüncem oradan da çıkarılmalarıyla ilgili bir cümlem de olmadı. Zaten ne öyle bir hakkım var ne de yeteneğim.

Bu arkadaşların hangi kriterlere göre seçildiğini sormuştum.(gerci "bunlar" lafına kızdınız.yanlış yaptığımı kabul ediyorum.özür dilerim)
İnanki bu cümleden hangi anlamı çıkararak kızdığınızı anlayamadım.

Çok güzel siyasi yazılar yazıyor olabilirsiniz,komik yazılar yazabilirsiniz,siyasi tahlilleri güzel yapabilirsiniz.... bu sebeplerin birinden veya birkaçından dolayı seçilmiş olabilirsiniz.benimde konuyu getirmek istediğim nokta bu seçilen kriterlere bu arkadaşların uymadığımıydı.ben sizin forumda yazdığınız "Anamun Günlüğü" yazısının bu ana sayfada yayılanmasını isterim.Benim için bu yönünüz çok önemli. Ben yönetimin yerinde olsam bu yazıları orada yayınlardım.Böylece foruma girmeyen(yada giremeyen )bir çok şurlu bu yazılardan mahrum olmaz.Köyde büyümeyen köyü bilmeyen köylülerimiz için bir belgesel niteliğinde olur.

Netice olarak;yukarıda ki yazıda ki temel fikrim;foruma giremeyen köylülerimize köyle ilgili çok güzel yazılar yazan arkadaşlarımızın anasayfada yazmaları.Bana göre anasayfada yazılacak yazılarda bu kriter ana kriter olmalıdır(bu bir öneridir görüştür.kimse yanlış anlamasın)Çünkü istatstiksel olarak forumda en çok okunan sayfalar köyle ilgili olanlarıdır.
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Şahin » Sal Haz 05, 2007 5:44 pm

sabri arkadaşı sonuna kadar destekliyorum
Mehmet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir