Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Bekir, lutfen kendini daha detayli bir sekilde siteye tanitirmisin, merhaba demekle pek fazla kim oldugunu anlayamadik anan kimdur ? baban kimdur? dedelerun, yasun falan gibi kucuk detaylar haa..
merhaba bekir akraba olduğumuz kesin ama sen kimin oğlusun tanıtırsan çok memnun olurum akraba olarak bu benim hakkım olduğunu sanıyorum allaha emanet ol
slm bekir abi...nasılsın...siteye çok geç üye olmuşsun...senin gibi aktif bir abimin böyle geç kalmasına şaşırdım doğrusu... tanıdıklara selam olsun....görüşmek üzre
selam bekir
....sayın kazanci biraz kendini tanıtsan hiç fena olmaz yok sa bekir deyince herkes bilir mi zannettin...
neyse ben tanıtığım bekire yaziyorum...hoş geldin....kib..
Merhaba bekir beni bulub yazı yazman çok mutlu etti ne demek baş belası biz o trabzonda kaldı nasılsın ne yabarsın ben burda bir nevi gurbetteyim sen benden fenasın ama harbiden çok zor bu işler ben trabzonu ve ordaki günlerimi arkadaşlarımı çok özlüyorum sen ne yabarsın buldunmi kafana göre hatun ordaki tanışlara selam söyle bundan sonra arayı fazla acmadan yaz ALLAHA emanet ol.............
Ben Bekir Kazancı. Kamali mahallesinde Ahmet (yazbaşi olarakta bilinir) ve Saniye çiftinin küçük oğulları olarak 1981 de doğmuşum. İlkokul hayatıma Şurda başlayıp Hatay-Dörtyolda devam ettim. Lise öğrenimimi Bayburt'da tamamladım. Üniversite eğitimimime Trabzon'da başladım. Bursa-Mudanya'ya postacı olarak tayinimin çıkması ile Trabzon'daki eğitimimi yarıda bırakarak üniversite eğiyimime Uludağ Üniversitesinde yeniden devam ediyorum. Aynı zamanda da çalışmaya çalışıyorum.
En son Bekir Kazancı tarafından Cmt May 16, 2009 8:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.